beee happy

Hoho, denna dag blev rätt lugn den med. Jobbade till två. Fikade hos farmor, sen for jag till staden för att kika på lite grejjor med Elin, Ida, Frew och Tess. Köpte lite grejor till fredag. IIH.
Väl hemma gjorde jag min dagliga inloggning på mitthems hemsida och till min stora förvåning hade jag fått ett erbjudande på en lägenhet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 EHEHE, happy! En tvåa i Skönsberg. Så det blir visning för mig och Christian imorgon efter jobbet :)
Hoppas den är kaaaaalasfin!

Ikväll blire hårfärgning.
Mys

JUSTJA! vet nån vartfan man kan köpa en korsett? sökt överallt.. men nada!

En praaa dag

Seeeeeeeennnaa!
Idag har varit en bra dag. Inte bara för att jag var ledig utan för att jag spenderade den med Emma och Julia. Två av mina bästa vänner :) En fattades dock, fridielidieloooo. Men hon bara jobbar jämt :(
Vi åkte ut till Birsta för att käka lite donken och shoppa lite. Jag provade endel fina grejjer men fan, ingen av dem var lika fina när de satt på. Så det vart inge kläder för mig idag. Därimot så köpte jag en ögonskugga och en jättesöt ljuslykta. IHI. Hittade massor av fina saker som jag vill ha till våran blivande lägenhet, men tänkte att det är ju ingen större idé att köpa på sig massa krimskrams innan man fått lägenheten.
Skiljdes åt från mina vänner E och J men han bara hem innan jag fick tråkigt och åkte in igen. Denna gång tog jag med mig ett CV också. Såg nämnligen en butik som sökte extra personal.. ihih.
Åkte in med Emma till Birsta igen och lämnade det sen ringde vi Pullan och hörde om hon inte råkade vara sugen på tacos. Självklart var hon det, så vi for på IcaMaxi och köpte mysmiddag sen åkte vi hem till Julia och åt oss feta.
Käkade, kikade på tv och skrattade åt grisen. Hade det bara allmänt mys alltså.
Kom hem nu och tänkte kika på lite Andra avenyn.

Tack för idag kompisar <33

image37

I now pronounce you Chuck and Larry

Såg denna underbara film inatt. tihi

image35

They're straight as can be, but don't tell anyone!

aww

Hittade precis en text jag sparade för länge sedan på min dator. Dom flesta har säkert sett den både en och två gånger runtom på nätet. Men jag måste faktiskt säga att den tilltalar mig. Jag känner igen migsjälv i den.
Varför? Det förstår ni som känner mig.


När jag blev sårad, så torkade jag tårarna.
När jag ramlade, så klev jag upp igen.
När jag blev sviken, så gick jag vidare.
När mitt liv rasade, byggde jag upp det igen.
Men om du skulle såra mej, då får tårarna rinna.
Då kliver jag inte upp igen.
Då går jag inte vidare.
Då låter jag mitt liv rasa.
Jag skulle inte vara så stark att gå igenom de igen

Jag älskar dig.

same shit but different ashole.

Haaaappp. Gissa vad jag ska skriva om i detta inlägg då?
 Det blir förmodligen inte roligare än vad det brukar för det kommer handla om min dag, som mest har med jobb att göra. Jobbade för karamellkungen idag. Hade ica Sörberge och Coop Alnö. Det gick som på räls. Hah?
Aja, mer om det har jag faktiskt inte o säga.

Något jag kan berätta däremot är att jag var på arbetsintervju idag. För nya Konsum nord som kommer öppna i Birsta i April. Var någon slags gruppintervju, vilket innebar att vi var 10 pers som satt runt ett bord och fick svara på de frågor som "cheferna" gav oss. Det var frågor som
- Josefin, Vad innebär bra service för dig?
dvs ganska lätta frågor. Men man vill ju låta smart och få till domdär riktigt intelligenta svaren. Som inte alltid är så lätt för mig... haha.
Jag är inte van vid att vara på grupintervjuer och jag är inte en person som trivs med att prata inför massa folk. Så jag kännde mig rätt besvärad i början men det gick bra. Känndes som om dom var nöjd med mig.
Dom skulle iaf återkomma inom 14 dagar om dom ville prata mer med mig så skulle jag få komma tillbaka på en enskild intervju.

Nu vet jag ju iofs inte ens om jag kommer tacka ja till detta jobb men kan dom garantera mig mer timmar än Ica gett mig så tar jag givetvis detta.

IMORGON är jag ledig! FEEEEEEEEEEEETT med skönt. Då ska jag dra ner på stan och kanske en sväng till Birsta och shoppa sönder. Bara för att jag kan och bara för att jag har råd med det. Sen blire jobb eveeeeery day ons-sön. Wiiie. Jobbar även till 22 på sön. Ob jatack.

Aja, ikväll blire en till silvertvätt. Det funkade faktiskt. IHIH. Sen får vi se vart natten för mig.
ADIOS

SilverShampooooo *

Vart tipsad av Elin att köpa samma silverShampoo som hon nyligen köpt. Det var tydligen jättebra. Har nån slags silver mousse sen tidigare men den verkar inte fungera alls på mig.
Var iaf in på Trudes i Birstahuset ikväll och köpte det. Hooppas att det funkar!
Frisören fick ju till en jättefin färg på mig när jag var och blonderade mig men nu efter nån månad har håret börjat bli orange igen.

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och hoppas på att detta är ett mirakelshampoo ;P

Btw, NÄR ska mitthem få fingrarna ur arslet och ge mej en lägenhet? Eller åtminstånde svara i telefonen när man ringer. ARRRGG!

aja, dusch

söndag.

Jag är så jävla utmattad. Jag vill bara sova och inte vakna på ett par dagar.
Helgen har känts lång. Fredagens 12 timmarsjobb pass slet på mig. Att jag sedan inte sov mkt den natten gjorde inte allt bättre. Fick åka in till stan till halv 2 för att skjutsa Christian och hans kompisar hem från krogen. Stod och väntade på dom nere i bilen i en halvtimma sen dök en full Christian upp. Skönt att det bara var han. Så kunde jag kanske lite snabbt få komma hem och sova. Strax efter 2 var vi i runsvik hos Christian. Jag slängde mig i hans säng för att sova. Christian kom och la sig med kläderna på och jag fick tjata lite för att få honom o klä av sig. Vilket han inte gjorde, utan han somnade. Klockan 06.00 ringde hans larm på telefonen. FIIIIIIIIIIIITTTAAAAAAAAAA, jag får aldrig sova. är han väl hittat telefonen och stängt av larmet somnade jag om. Fick sova i ungefär en timma till sen var det dags. Dags att kliva upp, dags att sätta sig i en kall jävla bil och köra, ja dags att jobba igen.
Fast idag hade jag somsagt turen att få ta med mig lite sällskap i form av Christian. Thanks good. Hade inte han varit med och hjälp mig hade jag jobbat i närmare 12 timmar innan allt hade varit klart. Med hans hjälp tog det 6 timmar. Hela dagen led jag med en sprängande huvudvärk som senare gick över i migrän.
Konstigt? Ne, min kropp börjar reagera på min nya livsstil. Ingen sömn, lite mat och massor av jobb.

Efter jobbet for vi hem till mig där jag proppade i mig piller och la mig på kudden ett tag.
Men det var inte det lättaste att sova, med en pigg Christian som satt vid datorn och poppade musik och snackade i telefonen.

Efter en tid började endå migränen gå över. Eller ne inte gå över, men minska. Så jag klev upp och vi for hem till Christian och käkade lita tacos. Sen skulle Christian grejja och dona i garaget och det orkade jag inte med så då såg jag min chans att åka hem. JA, äntligen skulle Josefin få lägga sitt huvud på kudden och sova ut. Sova ut till hon var riktigt utvilad. SOVA utan tankar om jobb morgonen efter. Skööönt.
Men fick jag sova?

Klockan sju ringde telefonen...
Det var älskling i nöd. Han hade dragit ut och supit denna kväll också och inte fått tag på någon skjuts hem. Han satt ute i en död bil och tog sig ingenstans. ThanksGood?
Självklart ställde jag upp och lovade att hämta honom. Men det tog emot att än en gång kliva upp för att sätta mig i bilen och köra. Det var helt seriöst med tårar i ögonen som jag satte på mig mjukiskläderna och gick ut i kylan ännu en morgon, 07.15.
Kom hem strax efter åtta, la mig och ville aldrig vakna igen.

Idag är jag trött, less, arg och bitter..
gottah shape up-

image34
josie brunhårig


..

trött, så jävla trött...

upd framöööööver va

Nytt inlägg

Tjaaaaaaaaaaa

gårdagen var en torsdag, och inte vilken torsdag somhelst utan lönedan. SKÖNT.
Blev jobb på förmiddagen sen tvingade jag med mig emma  ut till Birsta där vi hetsshoppade.
Vi Köpte varsin likadan ASfin tröja på kharma osså köpte jag en finiströja på bikbok. Sen han vi inte med så mkt mer för Emma skulle börja jobba fyra. Så då föjde jag med Christian en sväng på stan för att köpa nån piercing.

Idag har jag precis nästan nyss kommit hem från en 12 timmar lång arbetsdag. jippie. Jag biter ihop pch tänker på cashen. AAAAAAhhhdu. Ikväll blire lugna puckar för imorrn blir det jobb igen. Var tvungen och ringa chefen o höra om jag kunde få lite backup imorrn, så jävla mkt o göra. Hon hade ingen som kunde jobba imogon så jag fick ta med mej valfri vän och ge den tillfälig anställning på kk. hih. Christian blev den lyckliga som får tjäna en slant extra.

nu.. ska jag göra nått. hehe

pics.

Christian och jag har haft en bra vecka. Han har sovit hos mig hela veckan, vilket har resulterat i en heeel del flumpics. Vågar dock bara lägga upp några... haha


image30


  

kk.

nyss hemkommen från jobbet.
Hemma låg lite brev och väntade på mej. Det ena var väldigt speciellt.
Det var från min chef på Karamellkungen.
I kuvertet låg först en liten lapp :

Hej
En liten belöning för att du alltid ställer upp
när du kan. Du är jättebra.
Kramar Carina

I kuvertet låg också två biobiljetter :)
Det lilla medelandet räddar min dag!

ikväll blire mat med Christian sen bio.

bio

ahah oops, ingen bio ikväll. den var visst imorrn.
upd. då

krams

Nya jobbet

Första OCH andra dagen avklarad på icaMaxi. Jag är trött som en gris.
Första dagen började med att jag efter sisådär en halvtimme höll på svimma. Det svartnade för ögonen och jag började toksvettas. Fick stappla mig bort till en toa för att dricka lite vatten. Sen vart allt bra igen. Vettefan vad det vart med mej. För lite sömn kanske? äh javet inte.
Kännde mig förövrigt väldigt eftertraktad där jag stod i mina nya ica maxi kläder och jobbade. Varför undrar ni nu?
Jo för att det kom folk och frågade efter mej hela tiden och jag träffade chefer och medarbetare från karamellkungen och sen kom nån högt uppsatt gubbe från Parrots för att prata med mig. Det var han som ringde mig veckan härpå ( säger man så? ) för att erbjuda mig jobb. Men jag fick snällt tacka nej eftersom jag redan har så mkt för mig på dagarna. Han började nästan gråta och gav mig sitt visitkort och sa att vi skulle hålla kontakten och att jag skulle höra av mig om jag behövde jobb framöver. EHEH.


Andra dagen på nya jobbet, dvs idag gick som smort. Dock väldigt lite kunder. Stod och fick lära mig självscanning idag. Så nu kan jag det. Näääestan.

Blir jobb imorgon också. Var dessvärre tvungen att tacka nej till passet på lördan eftersom jag också har KK då. Mååste börja tacka nej till vissa saker nu, annars kommer jag gå in i väggen.. haha.

Fast dum som jag är så går jag emot mina egna argument om att börja ta det lugnt och tog på mej att jobba för KK på torsda freda också, trots kvällspass för icaMaxi på fredan.

FAN vad duktig jag har blivit.


Äääh nog med detta jobbsnack. Inte precis intressant för er att läsa, men whatever.

Bio ikväll med Christian. Grrrrratis."Mr Woodcock". Mr träsnopp? ne, fråga mej inte vad den handlar om.

Aja, nu ska jag lägga mej i sängen o kolla på lite nertank, o vänta på att kissieponken ska komma.


Hääej


071020

Fredagskvällen blev lugn.
Åkte till Runsvik och träffade älskade Christian som äntligen kommit hem från sin arbets/supar resa. Skönt o ha honom hemma igen! : ' )
Vi köpte (eller ne Christian köpte och jag pekade på vad jag ville ha) godis, dricka och lite chippe för att sedan tillbringa en myskväll tillsammans, awww <3
Såg på nyaste Beck filmen, den var rätt bra tycker jag. Sen vart de lite fråga Olle. Man måste ju lära sig något ;) haha. Somnade rätt sent för ovanlighetens skull. Vilket såklart resulterade i att jag var tröttsatan imorrse.
Fyfan. Men upp skulle man endå. Och svinigt kallt var det i kissilitens rum. Fönstret hade nämnligen stått öppet hela natten. Frös fan rumpen av mej.

Jobbade några timmar på ica kvantum nacksta, sen åkte jag hem och tog mej en matbit osv.
Senare bar det av till Ica nivrena när jag blev kvar till närmare halv fem. Jobbig dag. Extrapriser överallt så det är så jävlarns mycket att göra. Men lördag innebär OB, vilket gör att man orkar lite extra ;p

Hemma nu iaf och sitter och funderar vad  jag denna lördagskväll ska hitta på. Utgång? Käänske de, men känner mest för lite mys i en varm säng.

lööv, pussa

image29

kärlek

hard work, work

oh my goshing. Känner mig inte laddad inför nästa vecka. Det känns fan tungt bara att helgen är här.
Jobbat idag, slutade dock halvtidigt ( kl 1 ) men endå. Nu är jag hemma och är riktigt trött i ögat. Kan inte hitta på nått överskojjigt ikväll heller med tanke på att jag ska befinna mig i Nacksta imorgon 07.40 och börja jobba. Sen är det massa fläng runtom i Sundsvalls butiker. Ingen aning om hur länge jag ska jobba. Men har en aning om hur jobbigt det kommer vara att kliva upp imorgon. Ungefär lika jobbigt som de är att kliva upp alla lördagar när alla andra ligger och snusar kudde och jag endast hunnit sova ett par timmar. Har fan aldrig lagt mig i rimmlig tid när jag ska jobba helg. Men det får ju sina konsekvenser också. Tex en kommentar jag fick för nån helg sen av nån kille inne på lagret på Ica.

- Vartfan var du igår då?
-  eeeh, hemma?
- jaha, ser ut som om du har varit ute o röjt hela natten!

Men vafan. Jobbigast är nog endå att en lördagsmorgon ligga i sin varma sköna säng, med en gosig liten Christian tätt intill och plötsligt höra björnes magasin vinjetten spelas upp ( min alarmsignal på mobilen ). Då vet man att det är dags. Dags att lämna det kärleksfulla, varma lilla boet och kliva upp och ut i det hårda livet igen. Suck.

Fick ett samtal från ica maxi idag också. Fick höra hur mitt första schema såg ut.. Jobbar månda,tis,ons,tors,fre och såklart.. allas våran kära lördag. Det jobbigaste är att jag också jobbar för Karamellkungen nästa lördag igen. Dvs, min lördag kommer bli låång och slitsam. Fattade jag det rätt jobbar jag fram till 23. eey, joligt.

Nu vart det här ett väldigt negativt inlägg, men förstå mig inte fel mina vänner.
Jag är faktiskt glad som får jobba och tjäna pengar trots allt!

Nu ska jag ta mig en powernapp, tjue.

Chistian.

kom HEM, dummadu :(

image28

071018

Lam dag idag. En sånndär dag då man gjort mkt men igentligen inte gjort mkt alls.
Jobbade imorrse, åkte till farmor och farfar o åt varma mackor, hämtade ut gratis biobiljetter, käkade på kebabban med mami, åkte till Emma och är nu slutligen hemma.
Ne nu har jag tråkigt. heeeeeeeeeej

hurtis!

Ah. Känner mig som en riktig hurtbulle!
Kom nyligen hem från träningen och man känner sig alltid lika pigg och fräsch när det hela är avklarat. Det jobbiga är ju bara o ta sig i kragen och fara iväg till gymmet. Funderar på o vara med på ett skivstångspass nästa vecka. Har testat det på både träningsverket och ego på den tiden jag tränade på dom ställena. Har nu insett att det bara är dumt att betala typ dubbelt så mkt för samma slags träning. När jag betalat dryga tusenlappen för ett årskort på friskis.

Enda positiva med att gå på några av de dyrare ställerna är väl att det är där alla snyggingar hänger? "Inne ställen" med mycket folk. Men jag går ju inte och tränar för att träffa folk, det kan man göra på krogen. Och jag behöver ju inte gå till ett gym med massa snyggingar. För jag har ju min alldeles egna snygging hemma <3
Friskis har btw blivit mycket bättre på senaste tiden. Dom har byggt ut gymmet och fått in fler maskiner. Grymt, för nu ska josie bli av med extrafettet och få sig lite muskler på köpet ;)

Träningen gjorde mig förövrigt hungrig. Så nu tror jag det blir en tåjst sen ska jag se på lite Fråga Olle. Tankade precis 10 avsnitt. Det är så jävla roligt :P


Aja, Mat - Olle - sova.

krams.


de vanliga.

Ledig dag idag, skönt för nu blire mkt jobbande torsda, freda och lördag. Sen börjar ja på íca maxi på måndag. Och måste ha bestämmt mig för om ja ska ha det tredje jobbet tills på måndag förmiddag. GAH. Skickade även in en ansökan till en klädbutik som ska öppna i Birsta. haha. Jobb Jobb Jobb.
Men de är bra, tjänar fina pengar nu förtiden. För några av dom fina pengarna köpte jag fina grejjor idag. En tröjja och en ny Bodybutter från bodyshop. Cocos, aaaaaaah. SMELL ME!
La undan ett par snyggve diesel jeans också.

Snart löning igen.. och jag har massvis med pengar kvar. STOLT.
Ringde mitthem idag också. Planerade att ringa och vara elak för att dom är så sega, men tjejen som svarade var så trevlig så det blev inte ett elakt samtal. Inte denna gång iaf.
Tittade nyss på avsnitt 12 av Andra Avenyn. Rätt så lamt avsnitt. Hoppas nästa blir bättre

Har kommit på en sak. Mitt liv handlar mestadels om lägenheter, jobb, Christian och Andra avenyn nu förtiden. Därför är det också i princip bara det jag skriver om. Haha. Stå ut!
Hitils har jag hunnit nämna jobbet, lägenhet och Andra avenyn. Så då återstår bara en sak för att detta inlägg ska vara som alla andra. Christian! Min man. Min kärlek. hah :)
Tråkigt att han ska vara borta bara.

Aja, nu ska jag sätta mig och pilla i ps. Ska göra nån roll-up till Djurskyddet Sundsvall. Eller, ska väl försöka iaf.
Sen blir det träning.

krams.


josietroett

yeeh, tankade nyss avsnitt 11 av Andra avenyn.
Tänkte lägga mej och se på de nuuuu.
Sen sova en skvätt och drömma om dig och våran blivande lägenhet <3

image25


bästaste

Vart inge vara med Emma idag, både hon och jag var tvungna att jobba. Trökigt.
Fick även ett till jobberbjudande idag. Fast svarade att jag ska fundera på saken. Orkar jag ha 3 deltidsjobb? hmm.
Han som ringde angående jobbet hade hört att jag var så duktig så dom ville ha mej :D
JOSIE DUKTIIIIIIG!


synden straffar sig..slyna

HAH. Satt precis och skummade igenom en viss persons blogg och dra mej baklänges.
Precis vad jag hoppades på för länge länge sedan.
Du fick vad du förtjänade, beacuse you're one of them.
skrattretande, jisses. Världen är full av svin. Ni två var dom största.




Ääääälskar dej C :´)

Karamellkungen*

Har inte så mkt intressant o skriva om dagen men det jobbades flitigt iaf.
Imorrn är jag ledig (troligen), kanske blir till att umgås lite med Emma om inte hennes jobb ringer och behöver henne och om inte mitt jobb ringer och behöver mig.

ååh justja.  såg nyss avsnitt 10 av Andra Avenyn. Fan. tårarna föll igen. Shiet asså, vad är det med denna serie som gör mig så blödig? hualigen. Längtar tills jag kan tanka hem nästa :D :D :D

Kommer sakna dej Christian, my love <3

lördag.

Blev fest en dag till. Bjuden till Christians syster Paula och hennes kille Björn på förfest.
Där bjöds det på dryck, smörgåstårta, gott sällskap och lite ormklappning. Haha.
En trevlig kväll dvs :)

 

* Christian trixar med ena ormen. ( jag var också töff och lät ormen låna min hals som "liggplats" haha )
* två ormar i några händer.

utgång.

Det blev utgång igår. Trots att jag lovat mig själv att aldrig mer dricka. Men jag tog det lugnt och hade en rolig kväll, som jag minns.. för omväxlings skull. Åkte på förfest hos Ida i Sidsjön. Till en början var det jag Emma, Ida, Elin och Frida. Sen droppade det in lite fler folk. Vi spelade lite kort och funderade på vart vi skulle fortsätta våran kväll.
Fest i njurunda,  fest på Bergsgatan, åka hem o sova eller dra på krogen?
Haha, inge njurunda för min del tack. Blev bergsgatan efter en tur i Pussy Wagon. Måste hålla med Frida då hon sa att det känndes som att sitta i en epa när man var 14 år och sjunga till nå jävla turistpop. haha. Fast jag höll orden inom mig. Det gjorde inte Frida, vilket resulterade i onda blickar från en av grapparna.

Hoppade ur vanen vid statoil Bergsgatan. Gick för att slänga min ciderflaska och var tvungen att ta vägen förbi en bil med turks.
" Kom hiiit, jag är såå hungig.. såååå hungrig! "  ropade den ena ut genom rutan. Hade lust o be dom gå o köpa sig en jävla korv på statoil istället för att skrika efter småflickor som jag (a). Men det var jag för feg och nykter för så jag gick raskt tillbaka till mina vänner.

Kvar nu var jag Emma, Ida och Frida. Full-Elin blev kvar i vanen och jag har ingen aning om vart hon tog vägen.
Vi gick till dendär festen, hos Iris. Hos Iris och Johan.."frejd". Emmas ex.
Det var inte riktigt "vårat folk" på festen, vi kännde oss utanför. Så vi gömmde oss på toan ett tag och läste porrtidningar. Sen gick vi o satte oss i köket. Emma ville gå, hon hade fått en ölflaska i huvudet. Och ölflaskan tappades inte av vem som helst, utan av Emmas ex.
Emmas ex som btw verkar ha gått igenom en total makeover. Jag kände inte ens igen honom.
Övertalade Emma att stanna tills vi druckit upp det sista. Men sen klev en riktigt HATAD person in genom dörren.
Då tackade jag för mig och gick.

Vi hamnade på Liquid. Köpte oss lite dryck i baren och satte oss vid ett bord. Träffade lite gammla klasskompisar.
Gick vidare till Irish och Senare Coppers. Hade en kul kväll. Och detta blogginlägg är ett bevis på att jag kommer ihåg kvällen. Så ska mina kvällar fortsätta vara. No more minnesluckor. hualigen.

          
 
Elin, Ida, Emma, Frida, Jag och Elin och tillsist KLAD JOSIE
( mer bilder på bilddagboken 12 okt )

GRACE

Hittade en UUUUUUUUUUUUNDERSKÖN låt bland alla mina tusentals andra undersköna låtar ( liten överdrift kanske, alla är inte bra :p ). Har aldrig hört denna förut men av nån anledning hade jag den o fyyyfan vad skön den är. BÄST text med. Den lixom tilltalar josie.!

Simon Webbe - Grace

(Grace, grace)
Reaching out, looking for some way to escape the crowd
You whispered words that I've been searching for
Somehow you answered my call
Reaching out I feel I'm rising up


[Chorus]

You give me (grace)
In a world that doesn't sleep at all
You give me (grace)
It's a place I've never been before
You give me (grace)
And in all of the confusion you're the peace in my soul
That's why I will never really be alone

Suddenly, I'm up on the surface now where I can see
And picture the person who I need to be
And I know, yes I know I can make it
See me now, I'm slowly rising up


[Chorus]


Well yeah, these are difficult times
These are difficult days
But I know we can face it
Ours are difficult lives
In a difficult place
Oh you give me grace to say when I got it wrong
The grace and the will to carry on
Reaching out I feel I'm rising up


[Chorus x2]


snö

Det snöar, suck.
Jag vill ha sommar.

visning

var nyss på lägenhetsvisning i Haga.
fast den lgnheten bajsar vi på.

hade iofs nästan blivit granne med Emma men den var rätt så ful.

mitthem

Mest besökta sidan just nu?
ehm, svårt. Mitthem.se
Sitter inne på den 346763578634785 ggr om dagen just nu.
geeeeeeeeeeeeemeJJJJJJJJJJJJJJ!!!!

Vitt skräp vackert..

åh jisses. Hittade precis min gamla ÄLSKLINGSlåt.
Mannen har ju sånn skön röst så man dör ju nästan, och texten i denna låt är ju inte sämre den heller.
Vackert.

Everlast - White trash beautiful

White Trash Beautiful, Trailer Park Queen
She slings hash at the diner from 11 to 5
She married a boy from school, thought he was oh so cool
But all he can do for money is drive
Out late haulin' freight on Interstate 5,
prayin' he'll see home before his baby arrive

White Trash Beautiful, There's something you should know
My heart belongs to you
And you coulda found a better guy
I'll love you till the day I die
I swear to God it's true
I'm comin' home to you
I'm comin' home to you girl

He lights a cigarette, his eyes half open
He won't be home tonight, but she keeps hopin'
Drinkin himself to sleep is his only way of copein'
She waits for him every night, she leaves the front door open
It's 4 AM and doin 95,
Tryin to stay awake and make it home alive

White Trash Beautiful, There's something you should know
My heart belongs to you
I know you coulda found a better guy
I'll love you till the day I die
I swear to God it's true
I'm comin' home to you
I'm comin' home to you girl

Her lips say painted red, nametag's crooked
Her heart's been gone awhile with the truck driving man
that took it
He keeps her photograph on his rearview mirror
She prays for him every night, she hopes that he can hear her

White Trash Beautiful, There's something you should know
My heart belongs to you girl
I know you coulda found you some better guy
I'll love you till the day I die
I swear to God it's true
I'm comin' home to you
I'm comin' home to you girl
I'm comin' home to you


Pluett!

Justja, glömmde berätta.
Köpte en present till lilla plutt-Rasmus häromdan. Typ en grattis på 3 månaders dagen (som snart är) eller nått.
Kunde inte motstå att köpa. Så jävla sött. Det var en liten jättemjuk mössa med ögon och små horn på. Som en liten ren eller nått. Fast tar man bort hornen på den så ser det ut som en isbjörn. Men skitsamma. Sen köpte jag med ett par vantar som hörde till också. Som ser ut som tassar. SÅ SÖTT.
Har dock inte sett Rasmus i denna ren/isbjörns klädnad än. Men han är lika söt utan så :) <3



mobilkvalle, sry

FAAAAAAAAANNNNN

fffffffffffan. Nu är jag arger.  Var och tittade på en lägenhet tidigare idag, skitfin. renoverad och braaaaaaa.
Men tro på fan att nån jävel hinner ringa och säga att han skulle ha den INNAN mig.
Har ju bara suttit och ringt 57486547865784 ggr till mitthem.
FAN!
Annars hade jag just nu suttit och varit jätteglad. för hade jag hunnit före dendär gossen så hade lägenheten varit min.

image12 josie hänger läpp


lägenhet

Ska på lägenhetsvisning typ nuu.. heej

toooooth

Tandläkaren idag. Inga hål denna gång heller.
Aldrig haft.


pra tänder jag har.
image11


sjukt less på allt.


<3

Älskar dig, verkligen. Så jävla djupt.
Snälla,
lämna mig inte.
Vi sa föralltid :'C
/ yours truely


Andra Avenyn

Har fastnat för en ny serie. Vet inte vad det är, men något med denna serie får mig nästan till tårar i varje avsnitt.
Konstigt nog har serien fått kritik och dåliga recenssioner ( hur fan stavas det? ).
usch, jag vill se meeeeeeeeeer.

 

svt.se/andraavenyn  (bilderna tagna från svt)

Min dag, idag

Idag klev Josefine upp sisådär klockan 7, drack lite mjölk och for iväg och jobbade. Idag var en sånn dag då jag jobbade med några arbetskamrater. Vilket inte är vanligt eftersom man brukar åka runt till butikerna själv och göra sitt jobb. Men idag började jag att hjälpa Kicki. Vi var klar runt halv 1. Sedan vart jag inkallad till chefen på Ica Maxi, skrev på lite papper och är numera anställt på Ica Maxi också.

For vidare (och arbetade vidare för Karamellkungen ) bort till Hemköp Granlo där Petter höll på bygga in nya ställningar i  butiken. Sen skulle hela ställningen fyllas upp med nytt godis. Jobbade fram till fem. Sen var jag så hungrig så jag skulle ha kunnat avlidit. Inte käkat på hela dan. Hälsosamt.
Åkte hem, slängde i mig lite mat sen for jag till IKEA och kiiiiikade lite grejjer jag ska köpa till lägenheten. Var också in en sväng i birsta city huset och köpte mej en tröja. ÅJO.

Nu är jag hemma igen och är trött i benet.
Heddå

Fck, don't leave me :'C


Good Luck Chuck

 Såg precis denna underbara film.


nakenchock ^^,

image5

Runaway Train

Call you up in the middle of the night
Like a firefly without a light
You were there like a slow torch burning
I was a key that could use a little turning

So tired that I couldn't even sleep
So many secrets I couldn't keep
Promised myself I wouldn't weep
One more promise I couldn't keep

It seems no one can help me now
I'm in too deep
There's no way out
This time I have really led myself astray

CHORUS
Runaway train never going back
Wrong way on a one way track
Seems like I should be getting somewhere
Somehow I'm neither here no there

Can you help me remember how to smile
Make it somehow all seem worthwhile
How on earth did I get so jaded
Life's mystery seems so faded

I can go where no one else can go
I know what no one else knows
Here I am just drownin' in the rain
With a ticket for a runaway train

Everything is cut and dry
Day and night, earth and sky
Somehow I just don't believe it

CHORUS

Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain

Runaway train never comin' back
Runaway train tearin' up the track
Runaway train burnin' in my veins
Runaway but it always seems the same

DUUU!!

KLICK 

Överlugnt.

Somsagt.. en blogg. Vilket utmärkt tidsfördriv.
Särskilt när man som jag har valt att ha den lugnaste helgen på länge ( Har lovat migsjälv att bli tillfällig nykterist pga tidigare helgers kaosfyllor ).
Gårdagen var oerhörd. Nästan lite trist. Var iväg och solade lite sisådär på eftermiddan sen var jag mest bara hemma och myste i min säng. Kikade på lite film och bara tog det lugnt. La mig tidigt eftersom jag skulle upp och jobba tidigt.
Idag jobbade jag fram till ett, som jag tidigare nämnt. Sen blev det lite fika med mami som också det redan tidigare är nämnt i föregående inlägg. Sen bar det iväg till Skönsmon. Träffade en av dom bästa. Julia Blixt :) En vän sen lääänge tillbaka. Så långt bak jag kan minnas tom.

HAHAH JUST JA! På tal om julias och min vänskap. Min mor berättade ett litet härligt minne sen min dagistid, igår vid middagsbordet. Det handlade om när jag och Julia satt på dagisgården och hade en väldigt intressant diskution. Riktigt exakt vad och vilka denna diskution handlade om vill jag dessvärre inte nämna i denna blogg. Men jag kan avslöja att det handlade om fula snoppar. Vem som vann denna diskution och vem som kände personen med fulast snopp förtäljer dock inte historien. Men jisses vad jag skrattade.

För att återgå till vad jag höll på skriva om, dvs min dag så bestämde vi (jag och Julia) oss för att göra oss lite lunch. Jag kom på den brillianta idén om att vi skulle kocka ihop lite mackaroner och köttfärs, med smält ost och tacochips. Mätta blev vi, ja det vill jag lova. Sen blev de bara till o umgås, och larva oss lite. Det är det vi är bäst på när vi är tillsammans. Haha.
Nu är Josie'en hemma igen och har tankat lite program hon missat. Så hon kikar nog på lite sånt, käkar lite karra och bara har det bra ikväll igen.  Imorrn blir det träna.

Trevlig helg, sup förgudsskull inte.. men varsegod och svälj (?)


Besök hos Julia och partygrisen!

image2´

Klev upp tidigt imorrse, trött som ett as för att bege mig till jobbet. Men det gick lätt idag och jag var färdig redan klockan ett. Puh. 
Mötte upp mamma och gick och tog en fika. Välbehövlig för mig med tanke på att jag inte hann med att ta någon frukost imorrse.

Nu sitter jag hemma hos Julia i Skönsmon. Upd senare.

fck

Ääääh! Just för tllfället är jag trött i ögat och fattar ingenting om hur jag ska få min blogg att inte se så ytterst b ut som den gör nu. Filar lite mer på det när jag har tid.
Upp 07.00 imorgon och jobba.
Natti

Tidsfördriv..? Ja jag skaffar mig en blogg!

Är väl kanske dags att jag, som de flesta andra provar på att blogga.
Vet dock inte om det är något för mig men det återstår väl bara o se.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0