090731

Sisådärja.. Nu är man tillbaka på jobbet och allt. Jobbat sen i måndags. Känns förjävligt. Jag vill vara ledig föralltid, men fortfarande så ska det komma in pengar varje månad. Det vore bra. Fast iofs är det kul o träffa alla kompisar igen. Fast dom flesta är väl på semester fortfarande. Mest bara sommarjobbare som jobbar nu. Iaf i kassan.
Hände något kul idag iaf.. fick ett samtal idag på jobbet där en liten ynklig röst sa
: Josefiiiin, kom till bunkern. Jag sitter fast!

Så jag fick knata bort till kassakontoret där Marie hade blivit inlåst. Men utan nycklar kunde inte jag göra mer än o vara sällskap genom luren. Stackars Mary fick sitta inlåst kaaanske 45-60 min innan hjälpen kom :P haha.

Imorrn är jag ledig så då ska jag ha kul.. tänkte jag.. sen på söndag är det ica som gäller igen.

tjue


090715 Rasmus dag !

Idag fyllde pruppen 2 år :) Han var jätteglad över att alla kom med paket till bara han. Så glad att ingen annan fick låna ens. Men vad gör det, det var ju Rasmus födelsedag ju! Skickade även in till guldgrattis imorrse så dom önskade honom Grattis på radion. Fast dom hade inte låten jag ville så de blev nån skitlåt till :( Det blev iaf kalas ute i Njurunda hos syster och Tobbe. Sen middag med mor och far och syster 2.

Nu tv, eller nått.




Dumma Mammsi Titti hade rakat bort guldlockarna på ralle, men söt var han endå :)




Ute och kör motorcykel på gården med Tobias :)



Ralle med några av alla hans bilar :)

090714

Nu blir det nån rad igen.. Fb hängde sej så ja blev less. Dummar sig blogg.se också så slänger jag laptopen i golvet !
Iaf iaf iaf.. hemma nu. Från estockholmo. Kom hem för några dagar sedan. Hann med lite kul med mina kära kompisar där. Blev massa shopping och massa go mat. Blev ett besök på skansen som varade i sisådär 14-15 timmar.. i spöregn. Meen vad gör man inte? Det var ju allsång vafan. O bra platser hade vi ! Fast vi syntes inte i tv fick ja höra. Vi satt förmodligen för nära kameran..  Vamer vamer.. jo vi hade ju med oss emsies bil så vi var ute o körde lite i storstan. Eller mja, vi körde inte.. Emelie körde. O hon var jätteduktig. Jag skulle inte ens våga sätta mej bakom ratten där. bland alla filer och idioter som kör. Ja till saken igen, så åkte vi en sväng till Kista Galleria. Där hittade jag massa fint. Klänningar o jeans och linne o massa paket till Ralle. Sen åkte vi till Rotebro en sväng med och hälsade på Z bror.

Inge mer om de nu..

Vad mer kan jag berätta.. Var med Julia igår. Käkade kebabbbb och såg på skitfilm...eller ganska bra varen men inte i slutet när det kom u.f.o;n och grejjan.. Sen vart jag sjuk och åkte hem o sov. Vaknade idag, klockan 06.50 och klev upp o var fortfarande lite sjuk men tvingade mej endå ner i tvättstugan o tvättade upp kläderna ja haft med mej till storstaden.
Sen städade jag hela lägenheten, sen en sväng till Vv och knäppte kort, sen en sväng runt sidsjön med F, sen en sväng till Birsta och käka sallad, sen en sväng hem och putsa fönsterna. Blev många svängar där. Men vad gör de när man är JOSIE!


ääääscch nu orkas det inge mer. Imorgon är det iaf en bra dag, då får jag träffa lööövley ! :) PUSS





för att vi är så jävla snygga.. ahahahah !

090705

lämnar sundsvall på obestämd tid. tjuuuuuuuuuuuue

RSS 2.0