I got sunshiiiiine

Asså kan det vara varmare? Jag sitter på balkongen och dör just nu. Men man ska väl inte klaga. Kom upp imorse iaf! Klockan ringde 8 och jag vaknade helt jävla sjöblöt i svett. Mysigt. Har ju alla fönster på solsidan så man märker redan på natten om det kommer bli varmt dagen därpå eller inte. Slängde iaf i mig lite koffein och vatten sen iväg ut på en jävligt skön Morgonprommis. Frukosten blev kvarg+funlight och två hårdmackor med ägg :) Nu har jag solat massor och ligger och väntar på att lövbiffen som ligger i köket ska tina upp lite. Uppdaterar senare ikväll om hur dagen gått :)


Like this like that

Cha chaaa bloggen.. Snart nattning igen. Tänkte bara slänga upp ett inlägg först.
Jobbat hela dagen lång. Stannde t.om över i nästan en timme. Lika bra när det var så mycket folk.
Domdära vara duktig planerna sket sej ju lite halft påengång dom. Försov mej imorse så morgonpromenaden blev inte av, o eftersom jag jobbade över så hann ja inte med o dra till Ego heller. Men det var ju faktiskt inte av lathet som det inte blev nå gymning iaf. Så då är det faktiskt okej!! Blev en 4,86km's powerwalk / joggingtur istället. Så lite har jag rört mej iaf. Nu ska jag fan komma i säng så jag kommer upp till typ 8 imorgon för en morgonpromenad. Innan solen börjar steka på för mycket.. om ja nu kan sova.. är lite nervös faktiskt :P Men men..

Sängen nu somsagt. Gooonatt.


Jar of hearts

Så var den lediga helgen över och räkningarna betalda osv osv osv.
Midsommarfirandet blev en trip till Bergafjärden med husvagn, massa mat sprit och goa människor. Synd att vädret vart som alltid på midsommar. Regnigt. Men de blev bra endå. Förtältet höll vad det lovade ! Fast jag var ju en av dom lyckligt lottade som fick däcka i en skön säng inne i husvagnen.. o inte ute i kylan :P Kom massor med roligt folk iaf och festade till det med oss. Badade gjorde vi också ! O varmt vare i vattnet.. faktiskt. Men ingen tror mej när jag säger det.. Haha :)

Hade vädret blivit bättre hade vi väl stannat hela helgen men vi tog vagnen och drog hemöver på lördag eftermiddag. Tanken var väl kanske lite mera fest eller nått på annat håll, men vi han bara så mycket som hem o koppla loss vagnen o slänga i oss lite mat så slockna vi och vakna inte upp förns klockan vandrat iväg alldeles för mycket. Tog oss i kragen och städade ur vagnen iaf och for bort med den matfors. Sen blev det bara en lugn kväll med lite gotta o gitarrspelande :) mys.

Idag, söndag har det inte heller hänt så mycket. Har känt mej bakis fortfarande. Trött som en javet inte vad. Åkte en sväng till skogarna och hälsade på familjen. Där även syster, Tobbe och bästaste Rasmus var på besök. Blev lite vattenkrig med plutten och en powernap på soffan.

Tvingade även ut mejsjälv o gick nära på 7 km ikväll. Kände att det behövdes efter denhär helgen. Nu skaja fan vara duktig och köra hårt hela veckan. Morgonpromenad varje dag och gymma iaf 3 ggr denna vecka. O blire inge gym så blire kvällsjogg ist. Har ju fan rullat på bra hitils och jag närmar mej mitt mål så än ska jag fan inte ge mej. Aja.. dags att sova nu kanske.  O sakna dendära lite.. Godnatt ! ♥



When so many are lonely it would be selfish to be lonely alone..

Dagen idag har varit en ledig sådan.
Vad har jag gjort? Öhm, joo jag vaknade hoppade i träningskläderna o fick besök redan klockan tidigt imorse. Vi tog oss en morgonpromenad neröver till Ego. Underbart väder förövrigt?! Körde ett biceps/triceps-pass och sen en promenad tillbaka till korsta. Skön start på dagen ! Justja, tog mej en 20 minutare i fusksolen också.
Uträttade lite behövliga ärenden och for sen bortöver skogarna och hälsade på kära mor och far.

Nu sitter jag mest och funderar på om ja ska sova.. vore ju behövligt.. blir ett pass i mejeriet imorgon. Får se hur länge jag blir kvar.. Körde ju ett 16-24 pass i kassan i tisdags o de vart ju dölugnt frammåt natten där.. Men ah, imorgon blire nog myyyche folk. Sen blire midsommar och massa skojjjjsss :)

sova. sova . sova



A line of boxes in an open field
There's a million empty and there's one for real
Do you want me to go search in each all of them
Or just lay on the grass and act and pretend



Sena nätter, tomma glas

Snabb update innan jag måste natta. Jobbat hela dagen. Skulle börja dagen med promenad osv osv, men fick förhinder såattsäga.. så blev lite frukost sen iväg till jobbet bara. Jobbade och slet, sen hem för att invänta promenadsällskap. Kände att jag var tvungen o ta dendär promenaden efter jobbet istället eftersom de inte blev av på morgonen. Två varv runt sidsjön fick duga fint. Sitter i soffan nu och har kikat runt lite på fejjan och diverse bloggar. Känns som om jag bara försöker skjuta upp sovandet, fast jag i själva verket verkligen måste sova nu.
Har förövrigt ont i ungefär heela jävla kroppen. Körde ju ett träningspass igår innan jobbet. Fysatan. Domdär kärlekshandtagen vill verkligen ge igen så fort man tränat dom lite. Bort bort !
Aja, nu sova.. förfan !

Herå.

Toarullee toooarulleeh

Haha förlåt men måste bara tillägga en sak. Kikade nyss på översikten över bloggen och tyckte att det var lite roligt att jag först skriver ett inlägg och lägger upp en bild där jag sitter o ser skitnödig ut.. Sen i nästa inlägg slänger jag upp en bild på mitt toapapper? hahahhaha. Sammanträffande. Jaja, hejdå.

I got the world on a... string?

Trött men glad tjeej :) jobbade 14-21.45 typ igår.. Köpte mej lite gotta och for hem o la mej i soffan. Fridus kom förbi och gjorde mej sällskap. Såg " No strings attached". Den var roolig. I got the world on a string? Hahahhaa. Se filmen så förstår ni.

Sov alldeles för länge idag, fast jag var ju vaken bra länge inatt så. Hade iaf ställt larmet på halv 9 trorja.. kikade upp och hörde regnet utanför fönstret så jag tröck av larmet och la ner huvudet på kudden igen. Inte ens kul o köra morgonpromenaden när de spöregnar ute. Sov ut riktigt ordentligt och klev upp strax innan 12. Ställde mej på vågen och yeeey.. ännu mera framsteg :) Meee like. Peeeepp! Slängde i två ägg i en kastrull och surrade alldeles för länge i telefon..  Äggen fick hoppa runt i kastrullen i sisådär 20 min. Men dom vart goda endå.HEHE. Nu skaja slänga på mej träningskläderna och dra mej ner till EGO. TJAO.


I'd give you the moon

Äntligen placerat arslet i soffan och slagit på tvn o datorn. Fast planerar inte o sitta här länge för skulle ha behövt stykt på ett lager olja till på barbordet kom jag på.. fan. Aa, vi får se hur det blir med den saken. Eller jo, jag måste ju! 

Har iaf haft fullt upp hela dagen. Vaknade vid 06 första gången. Hade planer på att komma upp ur sängen då o vara frukostsällskap, sen gå ut o gå och hinna med lite innan klockan skulle slå 12 och jobbdagen börja.
Vaknade ju iaf vid 6 somsagt.. men var väl vaken i typ en kvart sen slockna jag igen o vaknade till liv vid 9. Fan. Fick kombinera ihop sakerna jag skulle göra så jag hann med allt. Blev kortare promenad o lunch/frukost med farmor ( 3 in 1 ). Sen blev det snabba ryck ut till stadium för att köpa nå fina tröjor på rean som tydligen redan var slut. Köpte en iaf, roooosa :) Sen iväg till jobbet. Han ju med allt utom dendär frukosten klockan 6 :P
Blev iaf en seg dag i kylskåpet på ica't. Kom hem, käkade mej lite kasslersallad sen på med promenadskorna och gick mej en 4,91km's promenad . O här sitter jag äntligen nu. Trött.. 

Olja bordet.. duscha... sova. Så får det bli. Heejja!


Vänta sej lite

Sitter i bilen och har tråkigt.. Slänger därför upp ett mobilinlägg. Det är dendär H jag väntar på.. Men han är en segbjörn, så jag får nog vänta ett tag till. Har ju somsagt städat hela dagen, o än är jag inte klar. Tog en paus och gick på promenad med syrran och hundarna. Sen blev det birsta o råkade inhandla lite mer behövligt. Vartfan tog skattepengarna vägen? jag som skulle spara.. Wops. Aja, väntar iaf på H'et nu så ska vi handla lite mat sen hem och kocka. Om seeeeeegbjöööörn kan komma nångååång!

What are words if you really don't mean them when you say them?

ååhå. Två lediga dagar såhär mitt i veckan. Gårdagen börjades med morgonpromenad i regnet, sen hem och bytte om för en shoppingdag med Zätat. Vi sprang runt på ungefär varenda affär ute i birsta trorja :P
Var jag som var ute efter nya stolar till balkongen. Fanns fan inget nånstans. Bara fula. Men vart hittar man inte perfa stolar om inte på Ica Maxi? ;P haha. Handlade stolar o massa annat behövligt till lägan. O justja, nya blommor till ballen också ! Tog med mej Zätat hem o tvingade henne o hjälpa mej o städa :) tihi.
Planterade om blommorna o slipade och oljade in bordet ute och bordet o stolarna o köket. Blev riktigt fint. Nu måste ja bara invänta solen också, så jag får provsteka i nystolarna !

Idag måste jag städa klart härhemma. Skulle väl ha gjort de igår, men tiden gick så fort så han inte riktigt med mej. Dammsuga, skura, dammtorka och påta på lite lixom. Måste passa på nu när det är skitväder. Känns inte som om ja kommer ta mej tid till o städa när de blir sol igen så. Lika bra :)

Nu måste jag sätta igång. Tjaooråå.


i just wanna make you sweat

Kanske dags att skriva nån rad. Legat på latsidan vad de gäller bloggen. Men vafan. Det har ju varit finväder och massa jobb och sånt. Alltid svårt o komma tillbaka och börja skriva såhär långt efter. Man vet inte riktigt vart man ska börja. Har ju hunnit med en inflyttningsfest i sthlm, har ja berättat om det? Vet inte. Drog dit på en helgtrip för att festa med Emelie och André som styrde inflyttningsfest i nya lägan. Avslutade den helgen med att tatuera mej. Det har jag nog inte heller berättat ? Lixom, alla som läser denna blogg som är mina vänner har ju mej på facebook... så ni är ju redan uppdaterade om vad som händer i mitt liv mer eller mindre. Där dyker det ju lixom upp bilder lite hipp som happ. Tex som efter inflyttningsfesten o på tatueringen o så..  jaja.. blir nån bild här med snart.. bara jag fått ner nåra rader text först så inte inlägget blir så fattigt. 

Ööh vad mer ? Det var sthlm, o tatueringen.. sen hare blivit lite båtåkande, solande, motorcykelåkning, fiskning o ja.. allt dedära som hör till en underbar sommar.  I lördags gjordes premiären på tranan för iår också. Ruskigt skönt. Ja o just. Vad hör mer till sommaren om inte en öl på en uteservering? Fanskap så underbart. Har blivit ett par utgångar..  jag som lovade mejsjälv.. och pappa (?) att jag skulle vara duktig o hålla mej från dendära alkoholen nu när jag försöker äta rätt o träna duktigt. Sötsakerna och allt dedära går de fint o hålla sej utan.. men dendära ölen.. på en uteservering.. med goa vänner och bra musik.. Den går det fan inte att hålla sej utan :D Aja, slänger upp nåra bilder ( i en saaaaalig blandning ), sen får ni nöja er för denna gång.

  
  
  
   
  

   

    

   
  


Rasmus leker med ajfånen ♥

   
 
 


Kan ju tillägga att detta är 6 av ungefär 50 bilder.. sötfis ♥


RSS 2.0