090828

Aah, ett glas oboy till frukost. Det är livet det ! :)
Nu ska jag skynda mig o kasta på mej ett ansikte, sen blir det jobb till åtta ikväll.
Heeei

090827

Glömmer alltid bort att uppdatera denna värdelösa blogg. O när jag väl gör det har jag inget intressant o skriva om.
Får somvanligt köra en summering av vad som hänt sen jag skrev sist.. Iaf det jag minns av det.
Ehhm.. Jo jag fyllde år ! Hade först släkten på besök och fick massa fina paket. Sen kom några kompisar över på lite fest här i min lilla lya. Vart ganska lyckat trorja.. eller ja.. jag fick springa runt o torka väggar, golv, bord, datorn, soffor osv osv från spritspill. Men de händer.. Sen gick fina vasen sönder.. Men de gick ju o limma.. Om man vänder den fula limmade sidan innåt så ser den ju ut som ny. Nästan. Man kan ju iaf säga att välldigt många blev väälldigt fulla. Kanske tack vare att bålen spetsades till lite extra?
Tack iaf alla mina vänner för att ni kom, o för paketen jag fick :)

Hmm.. Vad mer, vad mer kan jag berätta.. Jo just. Sista dagen för Verro på jobbet idag :( Sad, but true. Kan nog helt ärligt säga att varenda människa på dedär jäkla Ica kommer sakna henne. Hon var/är fantastisk :)

Nu ska jag fortsätta knåpa på en fotobok jag trixar med.. Hoppas det blir bra.
Imorgon jobb..
sen ledig helg. YeeY.

Poess


 
  
  
                             
 

090819

Ledig dag idag med :) Skönt som bara den!
Igår köpte jag en kebabbpizza till middag.. Började gå med kartongen i handen hemmöver när jag tyckte att pizzakartongen va ovanligt tung? Gläntade på locket och såg att jag had fått en sisådär 2 kg extra kebabb. ÄCKLIGT.
När man verkligen känner att pizzan är tung, då äre fan illa. Tog en påse o skrapade av typ 1,9 kg kebabb. Sen vare bara en tomatsås dränkt degbit kvar.. Mumsigt.. Tror inte jag beställer den pizzan nå mer..


Hört på selånger;

Tre gubbar stod under ett tält och regnet öste ner utanför.

Gubbe 1 : Näe hörni gubbar... Det här var ju inge vidare..
Gubbe 2 : Näe, då är morsans byxor ännu vidare!


HAHAHHAHAHAHHAH!?!??! Så jävla rolígt, o ännu roligare o verkligen se dom stå där :P ahhahah

090818

Igår var ingen bra dag.
Hade hela förmiddagen ledig och var ute o gick med Zandra och grejjade massa härhemma. När jag sen skulle börja åka ut mot jobbet så gick det mindre bra. Bilen var tvärdöd. Inte ett ljud när ja vred om nycklen. Tur som jag hade så hade jag just denna dag fått slut på pengar på telefonen också.. jipppppiiiiiiiiie. Så jag kunde varken ringa jobbet eller någon skjuts. Hade iag gratis sms fortfarande så de var ju bra..Skickade massa sms till Z som redan var på jobbet så hon kunde hälsa att ja kom sent, men hon svarade inte. Smsade även Lina men hon var lika seg hon. Fick tillslut tag på C men såklart så hade ju han ingen bil för dagen. Så UffePuff fick ta firmabilen o komma och hämta mej. Usch, hatar o komma sent till jobbet. Men det var ju inte mitt fel ! Skitjävla bilen.
Måste väl kanske köpa nytt batteri nu också då.

Idag är jag iaf ledig. Sov enda till klockan 12 :) Klev upp och gjorde mej lite gröt o nu sitter jag här o knappar.
Tänkte väl fara ut o göra några ärenden med mammsi sen(?). Tyckte jag vi sa.

ÅÅH, nu äre Ellen på Tv :) BÄST!

090817

Heej, Igen.
Solen skiner ute, vet inte om det är varmt? Har inte vågat mig ut än. Tänkte diska undan lite sen måla, som jag inte orkade göra igår.. Sen blir det en promenad.
Är ledig två dagar, men först jobb till 22 ikväll. Måste hinna med massor känns det som. Får se vad som orkas och hinns med. Nu ska jag ta mej i kragen och börja diska iaf. Ett kommande projekt är ju iaf o fixa diskmaskin. Fyfan vad jag hatar o diska.

puss

Pic.

Känner mig generös idag och tänkte bjuda på en bild med...



Två fläskisar, eller ja.. iaf en och en halv :) sniggt!

090816

Kännde att det var/är dags att uppdatera igen.. måste bara vara försiktig med vad jag skriver.. hah.
Helgen har varit lugn, en ledig sådan. Utan fest och utan jobb. Blev lite selånger och lite skurna bilar i spöregn klockan 3-4 på natten.. men jaja, sånt händer.. Jag slapp ju iaf jogga i högklackat domdär kilometrarna bort till huset.
Hmm, nu ska jag måla lite trorjag och laga lasagne. Skrev upp en lång lista på saker att göra i helgen.. konstigt nog har jag inte tagit itu med någon av dom. Justja.. måste berätta också. Jag har fått den äran att ha mitt namn tatuerat på en annan människas kropp.. De ni. Det är det inte många som får. Eller jo det är det väl säkert. Men inte någon jag känner iaf. Så nu och föralltid står det otroligt vackra namnet "Josefin" på armen på en pojkstackare som funnits i mitt liv senaste 3 - 3  och ett 1/2 åren. For good and for worse..

Aja, På lördag är det fest, välkommen ;)


RSS 2.0