Hey hoe, here we go !

Sha shaaaa bloggen.

Sitter här med min prottedrink igen. Precis slukat 2 ägg. Gottans.
Blev även idag en morgonprommis. 5,18 km. Duktig Josie. Dåligt väder dock. Kallt o lite småduggigt. Men vad gör väl de. Inkentinken.

Blev EGO igår efter jobbet som jag skrev i förra inlägget. Gick bra. Trots enorm träningsvärk i ryggen och sidorna sen träningen dagen innan, så körde vi duktigt på med ett bröst&biceps pass. Idag hinns det inte med nån träning. DOH! Promenaden får duga. För nu äre duschen sen hälsa på farmor sen jobba. Heeeejråårårårårå.


Allt är inget utan kärlek

Hah, besöksrekord igår? oj hoppsan..

Sitter i soffan o knapprar lite på datorn... samtidigt som ja dricker prottedrink, kvarg och lite kalkon.
Började dagen med en prommis på 40 min typ :) Skönt som fan. Försov mej litegranna men hann med mej endå. Nu måste jag strax byta om och ta mej till jobbet. 12-20 i mejeriet. Sen blire direkt till EGO.   

Igår blev det lite tacosmiddag här hemma. Jag, Julia, Frida, Lina och sen kom Zandra, Robin och Eric en sväng :)
Åt lite gott sen spelade vi kinnect. Kulikul :)

Aja, nu byta om sen bege mej mot det stora icakylskåpet. TJU!


disappear. tack på förhand !

Vart fan tog den underbara sommaren vägen? Inte ären här iaf.
 
Skrev och publiserade en text här i detta inlägg för typ en två timmar sedan. Medan jag sedan diskade så funderade jag och kom fram till att jag skulle radera det som skrevs. Idioti är inte värt att nämnas i min blogg. Att dömma av bloggstatestiken så var det många som hann läsa. Men det gör inget. Jag står för varenda ord. Känner bara somsagt att det är fan inte värt att nämna här. Falskhet är vad ditt namn betyder för mej. Mer än så behöver inte sägas.
Nu vet ni varför plötsligt allt jag skrivit försvann..

Klev upp tidigt imorse. Vet inte vad som hänt med mej. Hade ställt klockan på nio och tänkte tvinga mej upp då.. men vaknade redan av mejsjälv vid 8 nångång. Surrade i telefon ett bra tag och kände hur ilskan kröp i mej. Men istället för o göra nått dumt av ilskan så gjorde jag något bra av den. Knöt på mej träningsdojjorna och begav mej ut i den härliga sommaren ( EEH kallt!! ). Har ju äntligen fixat mej en älsklingsiphone igen så med spotify påslaget i öronen vandrade jag nermot staden och ego. Väl nere träffade jag upp Zätat och vi körde ett pass i gymmet. Underbart.

Nu har jag fått i mej en prottedrink och en hårdmacka med kalkon.
Sitter och kikar bilder från i sommras. Läääängtar till denna sommar dragit igång ordentligt med. Semester och sol och fest och bara umgås med alla gomäniskor.

Ne nu skaja ta och fånga dendära dagen lite mer. Hare.



Vi är så jäävla snygga.. Tubbs, jag och Henke :D

RSS 2.0