Hold it against me

åååh, ligger o kollar på nå snuskprogram på tvn. Ja inte sånt snusk, de fick jag se nog av på Bigbrother för ett tag sen. Men nu äre om skönhetsoperationer osv.. fick se när dom gjorde en bröstförstoring nyss. Fyfan. Dom gick in med nå långt instrument och röck o grejja så ja trodde huden hennes skulle spricka. Kräktes nästan lite. Jaja nog om det.

Idag har jag inte hunnit med mkt.. Vaknade.. betalade räkningarna.. tränade sen jobbade jag stängning. Sen nu ligger ja här. Thats it. Finjävla vädret vare också. Men inte tog man vara på det inte. Nene.

I helgen har jag jobbat. Men hunnit med lite kul endå. Filmmys på fredan och utgång på lördan. En riktigt bra utgång. Träffade massa gofolk och hade en såndär riktig gofylla. Lagom o bra. Hade kul som fan. Fick både gulliga och skammliga förslag.. haha.. Vaknade iaf upp på söndag o var sådär lagomt bakis.. for iväg och jobbade lite o det gick kanoners. Sliten men glad endå. Efter jobbet blev det en bakispizza med dendära Tubbie. Sen träffade vi upp Zätat. Dedär Zätat som äntligen flyttat hem från dedär jäkla sthlm :D Wiiihooo. Vidare hem till mej för lite tvmys. Hihihihihihi.

Imorgon är jag ledig iaf. Skönt. Skulle vart ledig onsdag också men tog på mej o jobba lite i kylskåpet. Ska la gå bra. Var bara nåra timmar så. Imorgon ska jag iaf ta vara på dagen. Men med min vanliga tur så äre väl snöstorm imorn då. Jaja, vi får väl se. Måste ta o ringa farbror doktor imorn igen. Måste in o kika blodtrycket o såndär skit igen. Mår konstigt i huvet igen. Yr o jävlig.

HeEjhOpP !

Stal nåra bilder från helgens festligheter av Lina.. har inte fått tag på nå egna än så. Nöj er med dessa.








born this way

HEJ!
Orkar fan nästan inte knappra på tangenterna.. helt slut. Ganska nyligen hemkommen från en pass bodypump. Herrejisses. Fortfarande lite förkyld, så inte det bästa o träna men ja orkar inte vila meeeera. Tråkigt! Men det kändes i kroppen att jag inte är riktigt pigg. Orkade inte alls lika mkt. Pyttsan.
Jaaha. Jobbat idag iaf. 11-19, hem o kasta i sej lite mat o så sen tränat. De är min dag idag.
 
Gårdagen var lugnare.. spenderade den i sängen. Först bakis o jävlig.. och sen migrän. P kom iaf förbi med lite maxmat åt mej :D iiih. Gottans! Ja just.. hade jag dålig panik igårmorse när jag vaknade eller? klev upp som en jävla Zombie och insåg att min telefon var borta.. min jävla Iphone 4.... BORTA !?!?!? Fyfan vilken ångestkänsla. Aldrig mer alkohol? Joooooo... telefonen dök ju upp igen :D Helt jävla otroligt. Den hade hittats och inlämnats i baren på puben jag hamnade på där mitt i natten. TACK GUD! och tack ni snälla människor som la undan den och inte tog den av mej. HJÄRTA.

Innan allt spårade och jag hamnade på villovägar så var jag på en mkt trevlig föris med mkt trevliga människor. B.la Gammla klassisarna Kicki, Desse, Cime och Ekka osså bästaste Julia. Var sjukt opepp o dricka då jag hade huvudvärk och proppat i mej lite alvedon o grejjan.. Ajabajja jussii... Du vet hur du blir på alkohol och tabletter.. Skämmes på dej. Aldrig mer? Men trots opeppen så blev det ju kul :)

Jaja, vad mera? Syster fyller år idag. GRATTIS till dej big sis ! 30 år.... gammal... hehe..
jaja, nu orkar ja inte anstränga svagarmarna nå mer.. måste vila upp dom inför morgondagens body combat-pass.. jisses. HEJRÅ

btw; fick mej ett gott jävla asgarv när jag kikade in filmerna jag spelade in på memento.. Dom föreställde två.. ehm.. kompisar... som ehm.. typ halft sätter på varandra på scenen.. ahhahahahhaha. Så jävla kul :D Fast dom vågar jag inte lägga upp. EHHEH :D




Don't hide yourself in regret

Ligger under min mysfilt o soffan och värmer mej. Ätit gomiddag som jag lagat iordning själv. Ont i huvet har ja. Vad mer kan jag tala om? Hmm, du har en stor ful pärnäsa.. bleh.

Idag har jag spenderat sisådär 8 timmar i ett kylskåp. Bra för min förkylning.. Men skitisamma. Kul o göra annat än o sitta i kassan. Dagen gick fort. T.om så fort att jag vart lite stressad där i sluttampen. Men jag han med allt som skulle göras. Jobbigt bara att jag aldrig tycks återfå lite värme. Ligger fortfarande med dubbla tröjor och under gofilten. Men fryser lika mkt endå. Menmen. Slutklagat.

Ska nog krypa ner i sängen strax. Ska upp ganska tidigt imorgon. Hoppas på bättre sömn denna natt. Höll på få nå psykiskt bryt på folk igårnatt. Somnade, vaknade, somnade, vaknade, vaknade vaknade. Stängde av ljudet på telen efter 3 ringningar som jag inte orkade vakna till liv o svara på. O trots att lilla iphonen låg o vilade ( inställd på ljudlöst ) på min fårskinnsfäll på golvet så vaknade jag tammefan av varenda samtal endå. Dum som jag är så trodde jag att fällen skulle dämpa burret från vibrationerna när det ringde men icke. Somnade väl tillslut om igen nångång vid 06 när det ringde sista gången. Vaknade upp trött som en sate när alarmet ringde och kikade in mina 15 missade samtal på telen.. ?! herregud.

Jaja, vafan äre för nonsens jag sitter här och skriver. Imorrn blire iaf jobb igen. Slutar halvtidigt. Sen blire ledig helg. Skönt. Undra vad som skall hittas på ?




Heart means everything

Ledig dag. Idag igen. Är fortfarande sjuk så det är skönt o vara hemma. Men jag vill träna. Fan jag verkligen vill gå och köra ett stenhårt bodypump-pass eller nått. Men jag har ingen ork, o jag börjar hosta så fort jag anstränger mej. Men funderar endå på ett gympass ikväll.. har ju fan vilat i 1 1/2 vecka nu.

Hade lite planer för dagen men dom blev inställda. Hade planer även för helgen, fjällen tors-sön.. men det blev fan inställda dom med.. tråk.

Igår var jag hundvakt åt lilla Jack. Syrrans nya hund. Världens sötaste. Så låg och gosades med honom hela kvällen. Jag vill också haaaa !

Har funderat massor. På allt, och alla.. åkte runt igår i typ två timmar.. Lyssnade musik och funderade. Kom väl inte fram till så mkt men det är skönt o bara köra ibland. 

Ne undra om man ska ta o göra lite nytta.. ?







Jack

Iphonetömning

Eftersom jag är så dålig på att uppdatera när det händer saker, men endå är ganska duktig med att knäppa kort så kan jag ju lägga upp massa bilder igen från tiden som gått. Är lite blandade bilder från Iphonen med saker som hänt senaste tiden. Varseguud.
























Never reveal your greatest fear, Someone will use it against you...

Ojojoj, evigheter sedan jag skrev.. o då har jag endå haft chansen i öhm över en veckas tid. Legat hemma och varit döende. Inte jobbat sen jaa.. sen förra torsdagen? Trorja. Känns läänge. Måste tillbaka innan jag glömmer hur man gör! Innan jag drog på mej denna jävulssjukan ( bestående av feber, hosta, snor, ryggvvärk, illamående och kräkningar ) så var jag en sväng till Sthlm. Dvs förra helgen då. Hänger ni med?

De var på fredan som vi lite spontant kände för att lämna denna skitstad och åka och överaska mina vänner. For runt nio och rammlade in hos Zandra och Emelie runt halv 1 nångång. Dom var glad o se oss :) hihi.
Blev kvar där hela helgen. Shoppade kläder ( ONEPIECE!! ) käkade mat, bowlade, drack alkohol och hade skojjs. Mycket trevlig helg. Men sen vare roliga slut och vi begav oss hemöver och blev sjuk allihopa. Helt otroligt. Sen blev även Zätat sjuk. Vet inte om de var vi som kom med nån smitta till dom eller om de var skitsthlm som gav oss nån skit. Vem vet..

Nu börjar jag iaf friskna till. Eller ah, mår som en påse nötter fortfarande. Snorar och sover dåligt. Febern kommer och går.. men nu orkar ja inte va sjuk längre. Skiter i !

Gårdagen bestod av massa mys. Godis och film ! Vi såg "Gullivers travels",  med Jack black. Helt okej :) Rolig som fan. Osså råkade jag tycka att vi skulle se " I spit on your grave"..  Fyfan. Den var bra.. men så jävla äcklig. Satt verkligen och fick hålla spyan nere. Men vi jublade endå alla gott när tjejjen i filmen klippte penis av en kille och tvingade in den i munnen på honom.. haha. Rätt åt han, idiot !

Ja vad mera.. Har lite planer.. Kanske lite långväga nu. Men vore skönt om dom blev av. Riktigt trött på detta nu. Känns som om man står på samma plats i livet fortfarande.. Samma vardag, samma människor och samma problem.. dag ut och dag in. Många av människorna tycker jag verkligen om, o dom får gärna finnas kvar i mitt liv. Men dedär livet får de gärna ta o bli ändring på. 




Onepiece 4 life ! <33 MYYYYS

RSS 2.0