nuskarustädajosefinannarsjävlar

Oj.. länge sedan ja uppdaterade nu såg jag. Inte riktigt haft tid. Jag som har massa roliga bilder o filmer ja skulle vilja slänga upp.. hehe. Om ja vågar.. hehe. Men nu har jag lovat mejsjälv o städa lite innan jag far iväg.. Orka städa.. .. måste... men kanske slipper om ja sitter kvar här ett liiitet tag till... hehe...


E.L.F

Nu har jag äntligen slagit mig till ro i sängen. Jobbade till 24 så var inte hemma förns nästan halv ett. Gjorde mej lite mat, tvättade bort sminket osv o nu ligger jag äntligen här. Gick bra på jobbet, var inte sådär tokmkt, inte än.. Blir nog mera imorgon o då kör jag ett 14-23 pass.. vilket säkerligen kan innebära en stängningskväll igen om det är mkt folk. Men men, pengar :) Blev jääääätteglad förut idag när ja hämtade ut ett paket på ok. Det var mitt smink som äntliiigen kommit. Beställde det för länge sen ju o äntligen kom det fram. Frida brukar få sitt på 3-4 dagar.. Men ja har ju somvanligt en jävla otur med internetshopping. Går ju åt helvete 9 ggr av 10. Menmen. Iiih. Nagellacken var helt fantastiska, hoppas färgerna ser lika fina ut på. hihi. Nee nu blire sova, sen upp o skotta imorrn. Nattinatt



Nagellack x3, ögonfransböjare, "shimmering eyeliner", flytande eyeliner, täckstift, mineralfondation, mineralconcealer, mineralrouge, fransk manikyrset, liten nessesär, och två borstar :)

Love the way you lie, part 2


White light moment

Jajjemeen, imorgon börjar julveckan på jobbet.. börjar den med ett stängningspass.. O vi har ju förlängt öppentiderna till 24 denna vecka.. ojhoppsan. Kommer fan inte komma hem förns typ halv ett på natten. Kul :P Men de kommer nog gå bra deee. Har varit borta hos björnarna i skönsmon ikväll, med hela gänget som ska med på nyår. Vi har planerat lite om vad som ska köpas osv. Ser fram emot nyår nu, kommer bli askul ! :)
Nee nu hade jag tydligen inte så mkt mer o komma med.. så avslutar här. Tjuue


Kärlek höhö

IIiih Jag älskar min alldeles nyinköpta Iphone 4. Har inte släppt taget om den sen jag köpte den vid halv 4..
Nu ska vi gå o sova min Iphone och jag.. godnatt

Haahhahah


The miracle of love will take away your pain. When the miracle of love comes your way again

Oj. Många som tog sej en kik på mina bilder som jag la upp i förra! Cooolt. Hoppas ni som är med på bilderna har sett dom med :P

Idag har jag jooooobbbatttt.. ja jävlar ja.. Nu blev jag tom på ord. Fast iofs tror jag att ja har skrivit av mig rätt rejält ikväll redan. Dock inte på någon jävla blogg. Ne.. Vet inte hur det blir med sovningen inatt. De blir nog svårt skulle ja tro. Måste tjata lite mera på dendära mamman och dennadära pappan så dom renoverar klart därhemma i Allsta så ja kan ta deras tv nångång. Dom har ju inhandlat en större, o ja behöver ju bara en liten eftersom ja redan har en stoor. Så skaja smacka upp den tvn på väggen i sovrummet. Så blire bra. Se tv ist för o tänka = bäst ! Jamen dåså..



Mmmmmm negerbooolll

Helgen i bilder

Nyss hemkommen från en nattlig promenix, det var trevligt. Busa lite i snön :)
Har väl inte så mkt o tillägga, tänkte berätta om min helg i bilder ist. Fredag, Linneas fest. Lördag, firmafest med jobbet. Julbord o grejjer med Wallmans. Kuul. Men fan, nu använde jag ord också. Här kommer lite bilder ist.  TJAO.

Fredag, hos Linski  ( Dock inte en jävla bild frammifrån på "Födelsedagsbarnet".. dåligt ! :(   )












Lördag, på Södra berget.

























Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta

Fysatan vad trött jag är. Vet inte alls vad de är med mej. Eller jo det vet jag ju men aah. Senaste tre dagarna har jag varit tvungen att sova en stund på dagen för att ja inte orkat hålla mig uppe. Igår t.ex.. Var ute o lekte med Julia och for hit o dit sen lagade vi mat och skulle se film. Men jag var tvungen att lägga mej på soffan ett tag och sova för att ja inte orkade hålla ögena öppna. Trevligt sällskap.. hah. Men det är jobbigt faktiskt.

Idag har jag varit runt i alla affärer i hela sundsvall ungefär. Känns det som iaf. Kom hem med ett helt gäng julklappar. Dock var dom flesta klappar åt mejsjälv.. B.la en tavla som jag blev helt kär i. En vit enkel tavla med texten ;

   " The miracle of love
 Will take away your pain
 When the miracle of love
  Comes your way again "

Riktigt fin. Den har jag hängt upp i hallen nu. Längtar till våren, då ska jag tapetsera om hallen så kommer det bli jättefiiint. Vad köpte jag meera.. jo ja justja. Köpte lite pysselgrejjer också. Fyra vita blockljus, som har lite "juliga" tryck i silver på sig. Typ stjärnor, hjärtan, änglar osv. Sen köpte jag typ ståltråd och små brickor i form av hjärtan som jag har skrivit 1, 2, 3 och 4a på nu med en röd glitterpenna. Ska sen ta tråden och vira runt ljusen och hänga fast brickorna på så har jag adventsljus! Har bara hunnit fixa lite, ska fortsätta imorgon. Kommer bli skiitfint. Kan kanske lägga upp bild imorgon. Sen har jag köpt nån tröja o lite hårpiller o grejjer.. haha.  Aja.

Nu sitter jag och väntar på reprisen av PH. Tröttsamt att jag alltid struntar i o se det tidiga avsnittet. Oavsett om ja är hemma eller inte. Struntar i det o väntar alltid på sena avsittet. Jobbigt. Jag som är så trött.. men PH är livsjävla viktigt.. så här ska inte sovas än!  I helgen blire iaf massa fest.. liten förskottsfödelsedagsfest på fredagen och firmafest på lördagen. Blir lugnt för mej på bägge, men blir kuligt ändå.
Nu har jag fan skrivit så det räcker och blir över..



Zebrasko = Coolt.. haha ! :D


RSS 2.0