Treat peaople as you would like to be treated. Karma is only a bitch if you are...

Leedig idag, ledig imorrn och ledig söndag. How wonderful!?
Tänkte börja dagen med ett varv eller två runt sidsjön men sällskapet är upptagen så det får bli lite senare. Ska en sväng på stan, en sväng till Allsta och sen blire birsta o inhandla stereo till bilen o grejjer trorja. Blir nog lite bilfix ikväll hoppas jag.. sen imorgon blire väl fäst !

Blev en jobbig natt igår.. Tog tag i allt, igen.. det var jobbigt men också det bästa. Måste tänka på mejsjälv. Har blivit lite för mkt på senaste tiden. Känns inte som om massa fina ord, resor eller presenter kan göra något ogjort precis. Jag står fortfarande fast vid det jag bestämt mig för. O ja tänker inte ändra det. Hatar att såra andra. Det är det jobbigaste som fiiiiiiins.. får bara dåligt samvete o grejjer.  Men somsagt, efter allt så äre ju dags att tänka på mejsjälv i första hand. Sen får livet bli som det blir.


This is really it.



Raise your glass

Hur jävla bra humör blir man inte på av denna?


Think twice

Varit vaken ett par timmar nu. Fråga mej inte varför. Somnade inte förns sent men vaknade ändå o kände mej färdigsoven ganska tidigt idag. Nu sitter jag o väntar på tiden.. blir snart en svängom till banken.. sen ääntligen ska jag köpa mej bil.. ni får väl se bild sen eller nått.

Ladies night i fredags var skojj. Fy jävlarns vad het han är dendära Brolle. O dom var ju duktig allihopa. O dansarna.. uuuh.. grrr.. Haha ! :)

Igår när jag kom hem från jobbet väntade en liten överraskning innanför dörren.. Blev lite fundersam men förstod ganska snabbt vem som lämnat den. Vet inte vad jag ska säga.. Det var ett paket.. och ett brev. Jaoo..  tack..

..har nog inget mer att tillägga.






In the ayer

Lediiig dag idag va. Skönt. Solen skiner utav bara faan. Jag tänkte ta mej en långprommis men skjuter bara upp det hela tiden. Började dagen med en lunch med pappa. Gotta. Buffé och grejjer, det var inte helt fel. Sen sitter jag nu och stirrar mej blind på blocket.. A3a, A4a, Passat eller Saab 9-3 ? Kan fan inte ens bestämma märke. Fast har börjat få upp ögena för 9-3orna nu.. riktigt fina.. Menmen, nog om bilar. Ska iväg på nån till bilfirma sen när Pappsi slutar. Fanns nån audi o nån saabing där trorja. Nu skaja strax åka en sväng med Titti och ralle.. sen ikväll så äre Ladies Night på eon. IIIH :D Gratisbiljetter av jobbet.. kul skare bli. O iår är ju Brolle med i gänget också. Heting.. grr. Aja, ska slänga mej in i duschen lite snabbt innan Titti kommer.


Won't back down

Ledig dag idag. Promenixade och käkade lunch med farmor. Sen lite bilsökande. åkte runt och kika på lite bilaffärer o så. Vet nåra jag vill ha nu. Ska fundera vidare så kanske de blir till o handla på fredag..eller imornkväll. Vi får välan se. Ikväll har jag käkat sen middag med Fridus, sen var vi ut till garaget en sväng.
Jooojjjo.. Sen massa andra spännande saker, tiihi.. eller nått. Haha. Häjdu.


Slam slam, oh hot damn..What part of party don't you understand?

Jamen då vart det tisdag då.. för sisådär en timma sen. Lina fyller år. ( Grattis till henne ! ) O Zandra åker hem.. ( Smäll på käften till henne ). Jobbat lite idag. Sen blev det en hejdåfika på barista med Zandra, Nina och Lotta. Åt mej lite middag där, en gooo kycklingsallad! Mumma.

I helgen har jag haft kuligt. Varit med Zätus varje dag. Måste ju passa på när hon är hemma. Fredagen blev lugn. Lite bilåkande o surr bara. Lördagen blev först fika på stan med massa tjejjor, sen tjejmiddag hemma hos mej, sen förfest med lite folk. Sen krogen. Riktigt bra kväll. Haha. Hade ett sååå jävla roligt snack i sängen vid sisådär fem på natten. Hahahah!

Som vanligt så har jag blivit sämst på o knäppa bilder igen så har bara fyra dåliga bilder från i lördags.
En dålig matbild på tjejjorna, en suddig bild på Lina, en målatånaglarna bild på mej och en grisnäsa bild på Zandra.. haha. Men dom får duga..


Btw, Lilla söta Rasmus tre år kom med världens bästa kommentar på söndag...
"Siiin.. Är du bakfull?"








ESSEMESS

Regler:
1. ta fram din mobil,
2. bläddra random i din inkorg,
3. stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan,
4. gör likadant på varje fråga.

Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
"Ne rätt åt dej! Haha aussi, mm vad gott det va! Smakade riktigt länge på den "

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"Snälla svara"

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
"Kan jag få Fragges nr?"

Vilket sms blev du mest berörd av?
"Ha en bra dag sötnos, älskar dej"

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
"Det är ju bra att nån har koll iaf"

vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"Har hittat tre olika bilar till dej på alnö"

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
"Träffas sen?"

I've been lovin you too long

Fan. Satte mej ner häromdagen o tänkte skriva lite o bloggen.. hade något jag ville skriva men det blev aldrig av. O Nu kommer jag inte ihåg vad det var om. Tror det var nå intressant iaf.. otroligt nog. Menmen.. får bli ännu ett såntdär ointressant inlägg då, bara för att ja måste uppdatera lite.

Var ledig igår. Hade en mysdag..  det var mysigt :) huhihu

Mååååååste hitta en bil!! Blir galen. Förstår inte hur folk klarar sej utan bil. Helt värdelöst o inte ta sej nånstans.. o skaja nånstans så måste jag be folk köra mej. Man känner sej ganska beroende av andra. Bleh. Bätte o kunna åka vart man vill när man vill. Dumt av mej o sälja iväg denandra så fort. Tur iaf att jag har snälla vänner o familj som skjutsar mej dit jag vill :)

Hmm, vad mer kan jag säga dåå.. Jo just. Var med syster, Tobbe och Rasmus häromdagarna. Vi träffade upp Emma, Björn och Alexander på Biteline och åt lite mat. Har ju lovat länge o komma o hälsa på dom men har inte blivit av. Så syster styrde ihop lite middag på biteline sen åkte vi hem till Emma och Björn och fika lite. Det var trevligt.. en riktig liten sötsak var han.. lilla Alexander. Men ingen slår ju Rasmus, busungen.

Nu längtar jag till helgen. Den kommer bli kuul. Låter t.om som att det är jag som ska styra upp det här hemma hos mej. Spela roooll. Kompis kommer ju hem så :) iih. Var ju inte speciellt länge sen sist, men bra är väl det! Synd bara att dumma andra kompis åker bort då.. dåligt av henne.. fel o stanna o vara med på fest !

Det får nog räcka för denna gång. Ska ta mej en dusch nu och göra lite fransk manikyr..  Hejrå



.

Sluta...


Julia blixt

Blev lite lessen i ögat förut.. så jag kände för att slänga upp en bild på min fina barndomsvän Julia. Hon är och kommer alltid vara en av dom bästa och närmsta. Ha en underbar resa vän ! <3



Riktiga vänner är som stjärnor... Du ser dem inte alltid, men du vet att de alltid finns där för dig.

U should know better...

Ååh så trött jag är. Vad är det med mej? Haft en slödag idag. Skulle ha gjort de ena o de andra med de blev inte av. Fick besök en sväng.. sen har ja mest bara suttit. Somnade i soffan o vaknade nyss. Tröttare än någonsin.. o colasugen. Fyfan. Jag är såååå jäkla colaberoende. Världens godaste!  Fick ett jäkla erbjudande förut. Tack med nejtack. Mej man inte kan köpa.. Ne nu skaja nog ut o busa lite med en vän.
HEIIDÅÅE.


Men äru en jävla fisk eller? Blubb-bluubb!

Fyfan så jävla trött jag är. Fattar inte. Heeelt slut. Men har väl med bristen på sömn i helgen o göra.
Lämnade söööndsvall på fredamorgon och intog storstan. Bosatte mej med Emsie och Zäääta som vanligt. Denna gång även gratisresa både dit o hem. Han bara komma till sthlm o träffa upp Emsie sen vare bara o sätta igång. Haha. Svirade om till partykläder o satte igång med shottarna.. Vi ville vara i bra form när vi skulle med Zäta på afterwork :P Så vid femsnåret vinglade vi bort till tunnelbanan och for till Bromma och träffade upp Zaaaaaaandris. Hade en sjukt kul kväll. Dock lite för mkt taxiåkandes ... av någon anledning.. Blev taxi för alldeles för mkt pengar bara för att nån var lite för sne, så hela plånkan gled ur fickan o försvann. Men den återfanns tillslut. Tur att jag iaf kunde hålla i grejjerna för en gångs skull.
Somnade seeeent och vaknade tidigt ! Blev en runda på stan sen dax för partaj igen. Lika kul denna kväll. Massa tok bara med ett riktigt härligt gäng. Söndagen blev en slöjävla dag med lite shopping o bakisätning.
Kom hem till sundsvall igen sent på söndakväll o längtade genast tillbaka. Har ju i princip blivit lovad jobb så kanske dags att man flyttar? Who knows..

Iiiallafall jobbat idag då. Varit helt sjukt slö.
Nu skaja dö lite till i soffan. Sen ledig imorrn, Skööönt! Tjarå.



Brudarna kramas med bamsestora ölen !



O själv slog jag på stort o beställde in homers favorit.. Duff beer! :D




RSS 2.0