Söndag 20/5

Hej!
Har blivit dåligt med bloggning på senaste. Ruggigt dåligt. Men tänkte skriva nån rad nu o samtidigt säga att ni kan följa mig på instagram istället. Där uppdaterar jag åtminstone oftare än här. O där är det bara bilder. Skönt. Bilder säger så mycket mer än ord. Så " josiefin " på instagram, det är jag de!

Vad mer kan jag få ner i skrift här nurå när jag ändå håller på. Har haft en skitbra helg. Riktigt skitbra. Gjort i princip ingenting, t.om haft sån tristess stundtals så ja har hållt på krypit ur skorna.. Men det har ändå varit bra. Har bara myst med mina grabbar hela helgen. Åkt o hälsat på lite överallt. Alnö, Vattjom, Rännö, sörbergeskogarna o ja, ni hör ju.. Lite överallt.

Har mycket planer och önskningar här framöver och jag hoppas allt flyter på nu och jag får uppfylla dom. Ah. Hoppas lyckan håller i sig såattsäga.

Påtal om lyckan så har ju en av mina två grabbar lämnat mig igen. Jobb på g igen.. Tråkigt, men ett måste såklart. Får trösta mig med att den andra grabben ( den hårigare varianten ) alltid kryper upp på kudden brevid o myser med mig när vi blir lämnade. Lillhjärtat!

Ne, nu måste jag runda av o ta o sova.
Godnatt.


<3


RSS 2.0