Trouble is her only friend, and he's back again

Jobbat o sletet idag. Osså sen vare ju massa annat innan det också.. Imorgon har jag fullt upp. Ska kliva upp sju hade jag tänkt mej.. haha. Får se hur det går. Osså blire morgonpromenad ! Nya tider nu.

Där kom förklaringen. Så fick allt bekräftat då. As i thought. Du behöver inte berätta för mej att du är en idiot. Det vet jag redan. Du har överbevisat det. Det tjänar inget till.



If she had wings she would fly away
And another day, God will give her some



Wiskey lullaby


I won't never show you the scar you give me

Jamen då rullar vi in på en ny vecka igen då. Haft jobbhelg. En bra sådan. Hunnit med både o sköta jobbet och haft skojjs. Så det ska vara! Var inbjuden till middag o grejjer i lördags för o fira Micke som fyllde gammal. Hade varit riktigt kul trorja. Var sugen på o hänga på. Men mitt sunda förnuft intalade mej att tacka nej till skojjsigheterna. Trots att det hade varit grymt kul o umgås med alla så var det en liiten detalj som fick mej att stanna hemma. Orkar inte med nå mera drama. Duktig josie :) !  Blev massa bus med massa goingar halva natten ist. Fick mej ungefär 4 timmars sömn eftersom ja började nio. Duktigt.. NEJ!

 Var o provkörde en bil häromdagarna också. Grymt snygg audi.. Men nje.. Vi kom fram till att jag skulle kika vidare. Vad har mer hänt.. ehm.. lönen har kommit.. om någon missat det? Jaa joo ja just, färgade håret igen också! Ville få i mer färg. Slingorna blev lite dassiga i färgen så vart en helfärgning. Så nu är ja brunröd. Mörkt :) Nöjd. Klippte mej också, i fredags. Fick med mej en påse gotta till håret från frisörn också :) Sved till i plånkan men håret njuter som aldrig förr ;) 

Fan, söndag idag. Dagen har spenderats likadant som förra söndagen.. förutom att det blev jobb till sju idag. Men kvällen menar ja. Haha, kloka ni blir på o läsa detta. Men aah, ääh. Säger inget så har ja inget sagt. Tråk iaf :/
Längtar tills på fredaaag!! Kommer bli grymt kul. ÅH vad jag längtar ! Ne nu skaja ta mej en titt på blocket igen. Måste verkligen hitta mej en ny bil.  Fan sålde jag iväg den andra innan jag hittat mej en ny för? Dumt :P haha. Jaja.




sluta ring mej.. ? förslagsvis...

i'll be alright

Nemen hoppsan. Undra varför föregående inlägg var så jävla intressant? Statestiken har aldrig vart högre.. Kanske överreagerar över allt som händer, men är trött på leken nu. Helt sinnes alltihopa. Jag lutar mej bara tillbaka, lovar mejsjälv att sluta bry mej och förlitar mej på att "karman" ska göra sitt. Glad iaf, över att jag aldrig lät det gå så långt som du ville.

Nu äre gjort iaf. Hemkommen o nyfärgad. Jisses :P Slingor.. massor av slingor. Nisse skrattade åt mej där ja satt o såg ut som en jävla antenn med tusen foliebitar i skallen. O Lina kommer se ut som om hon gjort bajsbollar imorgon på jobbet.. Hon orkade inte med platshandskarna. Dumt av Lina ;P

Aah just. Osså har ja köpit mej sniggaste bustiern. Precis en sånn jag vill ha ! YEEEY. Snart kommer den hem till mej. löövley. Aja, pussss

And here we are again

Ljus eller mörkt.
Det är den stora frågan. Sugen på förändring iaf. O inte bara med håret.
Dehär är så jävla patetiskt så jag skrattar. Har aldrig lyckats förlåta vad du gjorde mot mej.. o kommer aldrig göra det heller. Jag försökte.. o dina försök o få mej tillbaka var ju bra dom med. Blommor, tjat om o skaffa hus barn allt. Men jag kunde inte komma över allt som hänt. Jag kunde inte älska dig igen. O vad gör du när jag efter många försök att avsluta detta  o många förklaringar om hur dåligt jag mår av allt sen inte orkar mer o du inser att jag inte kommer komma över det du gjort o att det aldrig kommer funka mellan oss igen..?
Jo då går du till nästa och försöker där. Byter till en annan bara. Lätt som en plätt. Du byter igen. En tredje gång(?) Senast i fredagskväll fick jag ett samtal som lät " Jag ville inget hellre än o skaffa barn och familj med dej ", klick. Det är så patetiskt och falskt så javet fan inte vad jag ska tycka längre.
Skönt att jag aldrig förlät dej iaf.
Kanske dags att börja tänka på mejsjälv? O göra som jag vill.. inte göra som andra säger o vill..

Lycka till, tack o hej. 


You can't break o broken heart

Jahaja.. haft en ledig dag. En rätt bra sådann. Var o fikade och for runt och gjorde lite ärenden med en vän.. det var trevligt att umgås lite igen. Länge sedan vi fick surra av oss på varandra trorja.

Senare under dagen tog vi en sväng bort till Runsvik :) Sen blev det toast och idol härhemma :) Sålt bilen har jag gjort också ! Så nu är jag utan. Vet inte vad det blir för ny bil.. Audi, golf, passat eller hmm bmw? :D Jaja, imorgon har jag tagit på mej ett extrapass. Öppning. Det blir bra det. Kanske dags för mig att sova också dåå..

Har bestämt mej. Hejdå!

Nothin' on for you

Vaken med tuppen idag.. orka. Varit vaken i.. hmm  2 1/2 timma nu. Jojo. Jobb snart. Sen vettefan. Måste väl försöka få i mej lite frukost iaf. Tjaaarååååeååeåeå








Moget o hota mig med att träffa henne för att du är sur på mig. Vilket hot.. do whatever. Dags för ett byte snart igen eller?.. herregud.

kärlek är som sås, det tar lite tid

Heeeej!
Ledig dag idag. Mysiiigt. Har plockat ihop lite härhemma o håller på gör mej iordning. Ska iväg o umgås med en vään :) ööhm. I förrgår var ja på bio. " I rymden finns inga känslor ". Sjukt kul :D
Igår såg jag vampyrer suger. Fast hemma i min egna lilla biosalong. Den var inte så jäättebra va. Men lite kul var den allt. Tänkte kanske kolla på en bil idag eller imorgon. Men blir kanske lite tight idag.. den står ju en bit bort sattee.. äh får välan se. Nu skaja skynda. Hejjj



I could really use a wish right now

Tömde precis minneskortet o kom på att ja vill slänga upp lite bilder från veckan som varit.
Varsse :)

Fina blommorna som jag fick av C.


Suddig bild på mina nya älsklingar !



Shoppa telfoner med bästaste Julia :)



På mittsverigebanan och kika snygga bilar som drifta och racade :)



En rädd men söt Frida fick åka med :D




I dare you to try

Helgen har varit lugn.. dvs nykter för min del. Har dock fått stå ut med lite fyllisar. Tog på mej o köra till typ huddik igår o kika på fälgar och lite annat kraffs. Grabbarna drack och jag körde, men hade nog lika kul endå :) For iväg för att inhandla fälgar och kom ( av någon anledning ) hem med fälgar, en gps och en spis! hah.
Idag har det tjatats om att jag skulle följa med på en tripp till sthlm.. men jag avböjde och har haft en lugn dag hemma ist. Varit i Allsta o grejjat med bilen osv  Sköönt. Nu har jag slukat lite kinamat och inväntar kvällens planer!

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuu


RSS 2.0