090628

ääänteeeligen ! Som jag har längtat. Som jag har väntat!  NU är den här! SEMESTER!
fyra veckor underbar, helt fantastisk superduper härlig semester :D Jiiiiiipppie.
Nu kom frida, tjo !

090623

Jobb även idag.
Bråkade lite med posten också..
Nu vet jag iaf att jag fan inte ska handla på internet. Skrev väl om dendär jävla skohandlingen för ett tag sen. När ja beställde ett par skor och skorna kom aldrig. För dom hade tydligen inte fått någon beställning. Men mina pengar var borta och där satt jag.. Utan pengar och utan skor. Tillslut, efter massa besök hos banken och några samtal kom pengarna tillbaka. Men inte dom fina skorna som jag hade längtat efter. NU, flera månader senare, tog jag mig modet att prova mej på o handla över internet igen. Faan, de är ju inge svårigheter med det. Beställde, o fick hem två klänningar. Den ena ville jag dock inte ha.. Så den lämnade jag tillbaka.. trodde jag ja. Trorni klänningen har kommit tillbaka till affären jag beställde den ifrån? Neee. Såklart inte. För allt ska ju jävlas för mej tydligen. Har pratat med affären, har pratat med ok och har pratat med postcentralen eller vad dom kallar sej. Men iiiingen har sett mitt paket.
O här sitter Josefin med en räkning på hela beloppet som ska betalas. Jävla as. Varför ska jag drabbas?!??!?!!?
Finns så många andra som borde få lida. Inte jag. Jag är ju snäll ju! Oftast iaf :) moahaha.
Har iaf reklamerat till posten nu, så nu ska dom spåra min lilla klänning. Sen får nån annan betala, för ja tänker då inte göra det !

/ Jåwsie

220609

Blir inte sådär jättemkt uppdaterat nuförtiden. Skriver mest bara när de inte finns nå annat o göra :P
Jobbat idag, blev ett 16-22 pass. Jobbade med Elin :) Hon är rolig ;P

Dagens roligaste:

Stressad kund kommer mot kassorna strax innan vi stänger butiken.
Kund: - Justja !! Kattsand!

Elin, snäll och hjälpsam som hon är pekar hon ut var kattsanden står.

Kund: - Ne justja, jag har ju ingen katt!


Nu är det bara 6 ( 5 arbets- )dagar kvar till FYYYYYYRA veckors underbar semester. LÄNGTAR.

090618

vilken jävla dag.
vilket jävla liv.

midsommar imorgon.. ajo aja..

090603

Jag är trött, så jävla trött. Vet inte riktigt varför. Håller på somna i soffan.
Kanske för att jag jobbade hårt (!) till 22 igår och sen åkte med Z bort till linalus för hon skulle hjälpa mej o slinga håret.
Satt där o greja halva natten och kom hem vid halv 3 trorja. Trevligt :) Sen började jag dagen idag med att bli väck av att telefonen ringer.. runt åtta halv nio nångång.. hemligt nr, hmm ska jag svara. Jo okejdå.
Det var polisen. Så de var bara o torka sömnen ur ögonen och försöka kvickna till i skallen. Sen satt ja o surra med herr polis i en halvtimme kanske. Ganska bra att han väckte mej. Så slapp jag sova så länge.
Städade lite, som alltid på lediga dagen. Sen åkte jag bort till njurunda och lekte med sis och rass. Vi tog en promenad i det vackra vädret.. som inte alls vart så vackert. Utan kallt och jävligt. Regnade och blåste. Fick ta o låna ett par mjukisar av Tobbe i storleken alldeles för stor. För dumma jag hade på mej shorts. Men det kunde jag väl ana, ska jag vara ledig så skare såklart vara bajsväder.

nu vart jag trött i fingret. ( skrivfingret !! )
ska söka vidare lite .. ska gadda mej igen harja tänkt.
Ikväll blire promenad och kanske film med nåra.. eller bara sova.
Tjuuue


  

PUSSMUN! ahhaha :D

090601

Kanske dags att skriva någon rad. Fast vet inte vad jag ska skriva.
Helgen har varit jobb och fest, och en sjujäkla bakfylla. Trodde jag skulle grejja att festa och jobba dagen efter. Fast ah, jobba gjorde jag ju också.
Men det blev för mycket dricka.. Ja FÖR mkt dricka. kvällen blev en lång minneslucka. Har sagt det förut och säger det nu igen. Dehär går inte. Har blivit så några gånger nu och det är inte alls kul. Tappa plånboken gjorde ja med. yeey.
Blir aldrig mer hinka vin för mig. Hädanefter blire bara nån cider. Sen får det vara nog! fyfan. Dags att växa upp J.

Vad mer ska jag säga. Är ledig Onsdag och helgen denna vecka.. ska försöka få mig lite solsken. Nu ska jag typ dö på soffan eller nått.
Hej

RSS 2.0