090225

Ledig dag idag. Fiinväder o allt.
Varit på sjukan, varit ute o gått, storhandlat, kört bilen i biltvätten, gått på sightseeing med trappombudet här, umgåtts med farmor och shoppat.
Nu blire te och gossipgirl.
Imorrn blir det en snabbis på birsta sen jobb.
Fredag blire klippaa håret. Ska klippa linalugg trorja :P iiih

thaaats it.

090223

Helgen blev sjukt bra, förutom ett uteblivet födelsedagsfirande :( Sorry sis.
Var liiiite för bakis för att sätta mej i bilen och riskera kortet.

Förutom att jag jobbat hela helgen så blev det massa skojjs.
Efter att jag slutat så han jag bara hem sen blev det lite halvspontant fest. Visste inte hur ja skulle fixa skjuts till staden och förfesten så ja fick kasta i mej lite mat sen kom fridis och sussie och hämta mej. Han inte välja kläder eller sminka mej eller nått. Kasta bara ner massa saker i en påse o drog :P Blev förkrök hos Sussie. Kom lite folk o vi spelade lite spel o poppade musik. Sen drog vi ner på stads o dansa järnet. Träffade massa härligt folk, ääven brruuur och hans kompisar. Gick med dom o käka sen blev det hemgång.  Hade en sjuuukt bra kväll :) Trots att alla bruds drog till sina Bf's o ja blev ensam kvar med alla grabs :P haha. 

Aja, vaknade dagen därpå och skulle på kalas, men ångrade mej då ja mådde som en apa. Låg o drog mej i sängen fram till halv fyra nångång sen vare bara o åka på jobbet. Bakisheten stannade väl kvar hela kvällen men de gick bra endå. Slutade 22 sen plockade Ellinor upp mig och vi åkte på en fest o skulle säga hej till några kompisar till mig. Träffade en gammal kompis som jag inte sett på flera år och det var sååå sjuuuukt kul o träffa han ! Blev helt paff av o se han. Satt o surra massa sen blev det max.
Söndagen blev det jobb igen o sen film hos fridiiis med gammla vanliga gänget !

Lyckad helg såååattsäga :)


Idag jobbade jag också, o imorrn jobbar jag med. Oo om det finns det väl inte så mkt att tillägga.

Puss!

090220

Lååångpromenad - shopping - solning - hårfärgning. Och dagen är över.

090218

Amor vincit omnia et nos cedamus amori



090215

Jaaag har tråkigt. Därför tänkte jag att ja kan ju skriva en rad här.
Eeh.. gårdagen blev väl bra tillslut endå. Inga detaljer.
Dagen idag? Har vaknat, ätit frulle. Sen lagt mej här med datorn o kikat runt. Tänkte gå ner o boka tvättid sen åka o handla lite till kylskåpet. Senare är jag bortbjuden på middag igen o efter det ska jag och en vän kolla på varandras cribs.
Ska bli spännnnnnnade.

Nu har jag inte så mkt mer o tillägga.. Kanske att jag är irriterad på katterna. Städade ju hela lyan igår o idag har dom hårat ner massa :( Duuumski!

O nu har jag som vanligt skrivit massor här, sen har jag plötsligt raderat allt. Håller det för mejsjälv tror jag.

Adjö

090214

.. Alla hjärtans dag. Första året på länge som denna dag känns som något obetydligt. Har iaf tränat lite idag, Sen varit ute och gått i det vackra väädret. Sen träffade jag M och E ett tag. Sen åkte jag hem o lekte lite med missarna på balkongen. Dom tyckte också att det var uuberskönt väder. Tråkigt bara att ja inte kan ha öppet så dom kan springa ut o in från balkongen själv.  Aaaja. Sen blev det städning. Städade hela lägenheten, diskade, torkade, dammsög, putsade, vattnade, pillade och jaa.. gjorde fint helt enkelt. Nu ska jag göra mejsjälv fin också. Bortbjuden på middag.. sen frammåt kvällen blire annat... kanske kikar förbi F också som skulle ha fest eller nåt.

Undra om ja ska vara brunögd ikväll med.. hmm. Kaaanske.
Nu är plattången varm. Heeeeeipa


090213

Dööööööööööööööööööööööö XD

090211

Justja.. Glömde visa bild från när ja provade mina nya ögon :)

taack fargadelinser.com för att jag äntligen fick mina linser. Nöjd.
Roligt att prova på o vara brunögd. Lite jobbigt bara då jag inte alls är van vid linser. Men börjar få kläm på dedära nu. Tar inte längre en timme o sätta in dom iaf ;) Tihi.






Josiefin as a browneyed guuurl

090211

Käkar medicin och försöker bli bättre. Olidligt att jobba. Men jobbade igåkväll endå. Kände mej bättre. Men shii fick jag. Mådde som ett as efter några timmar. Men de var bara att härda. Sen när klockan närmade sig stängning så började ryggen krångla också. Whatafuck? Min kropp vill inge mer. Haha. Känns som om ja är 90 år gammal.

Var en sväng o kollade på fåglarna med mina systrar och Rasmus och Ludde också innan jobbet igår. Det var mysigt, men kallt. Höll på att förfrysa.
Idag har jag varit ledig. Var med Frida bort till birsta en sväng. Sen satt vi här o kika lite. Nu ska jag nog laga mej lite kyckling o sötsur sås.. med liiiiis.





Jag och min man. ( Han är lite för kort för mig, men vi är kära endå :p )

090208

Ssjuuuuk. Igen. Sitter och dricker äcklig tranbärsdryck och hoppas på att bli bättre.

090205

Yeey. Linserna har kommit! Så imorrn ska jag nog vara brunögd ! Om ja ens får in domdär jävlarna. Har aldrig haft linser eller nått. Men de ska nog gå bra. Fick ju med nå makeup-kit också. Haha. Det var väl inte så mkt o hänga i granen kanske. Men det var ju gratis så.
Blev fullt upp igår. Tvättade och städade och handlade och hade massor för mej. Sen på kvällen träffade jag C.
Idag har jag gått runt skönsberg/korsta och sen var jag bort till farmor en sväng. Sen blev det jobb till 22.
Ooo imorgon blir det revy. Haha, hoppas det blir skojjs.


Hej

natten 090204

Koom äntliiigen ihåg att ja skulle börja med ps igen, så ja tankade hem de nu och installerade. Så nu ska ja börja fila på nån header. Eller kanske imorrn. Länge sen ja höll på med dehär nu men det ja kunde kommer nog tillbaka. Synd bara att ja inte har kvar alla fina penslar :( Får hämta hem nytt av de också.
Men saksamma.

Det jag skulle säga var: Titti, hojta till på msn när du loggar in så skickar jag PS filen?

090203

Mjaha. Har nyss ätit upp skitsista som fanns kvar i min Ben&jerrys, halfbaked. Mmmm. Världens godaste.
Har inte så mkt att säga om dagen idag. Har iaf varit döötrött hela dan. Somnade på soffan vid sex kanske sen sov ja flera timmar. Vaknade med huvudvärk, sov lite till.. Lär väl bli sjuk igen. 
Imorrn har jag tvättid. Jaa. Jag har köpt en nyckel nu :P 7-12. Så inge sova här inte. Sen har ja massor av saker att göra. Känns det som iaf..




Strike a pose, - i garderoben bland massa kartonger.

SHU.

090203

Har äntligen fått svar från färgadelinser.com. Jag hamnade i andra omgången och fick nu beställa hem ett par linser gratis. Fick även med ett valfritt makeupkit utan extra kostnad. Undra hur de ser ut.. hm. Aja, om 2-3 dagar är de här :) Yeeey!









Lycka till Z !  <3

natten 090203

En sak till bara. Min statestik har ökat drastiskt? Tror jag förväntas skriva något smarrigt.. antingen om mitt förflutna i mitt liv eller om det nya.. Men glöm. Mitt privata kommer inte hamna här.. som så många andra gör. Blottar ut sig totalt, och beskriver detaljerat i både text och bild om varje dag i deras liv. Varför? För att totala främmlingar som man inte har en aning om vilka dom är ska sitta o läsa och få veta allt? Fast det är ju tur att det finns sånna också. För då får man ju veta all skit livet har att erbjuda. Men iaf, jag håller det privata för migsjälv. Här hamnar bara massa ytligt trams. Numera utan namn också.
Viktigt inlägg, men nu vet ni iaf.


ÄH, ville bara vara lite arg ett tag.

090203

Idag? Handlat lite tjoffs med Mamsi. En fin lampa lite knappar och lite mer. Sen hade jag tid för medarbetarsamtal på jobbet. Det gick bra :) Seeen hem o svira om, så vart det bio med lite folk. Trevlans. Dåligt slut på filmen men jaja. Fick skjuts hemöver igen ( tack tack ) seen gjorde jag mig lite mat sen bar det av till skönsmon igen där dagen och kvällen avslutades med lite film o så. Thaats it.
Satt o musikade massa i bilen också. Satt o njöt till gammla älskvärda låtar. Ojojoj.



Another day, another time and place
somewhere, someway
we'll meet another day

Another day.. Belongs to you and me,
somewhere, someway
Another daaay



090202

Blev en rätt bra helg.
Blev Oscars, på Sundsvalls dance event på fredag. Såg Dj Sammy. KÖNG! Bäst i slutet då han drog igång alla gammla godingar. Lördag blev det fest hos mej, kom lite folk, spelade lite musik, fick träffa en hysterisk granne, seen bar det av neröver Oscars igen. Köade lite för länge sen var det knöööökfullt där inne. Riktigt för mkt folk. Kom inte ens fram o kunde hänga av jackan. Söndagen blev god mat och filmmys..

Ikväll blire film igeeen.



Josie Posie











falsk.falskare.falskast


RSS 2.0