090429

Idag, iaf hitils har Josefin varit en hurtig flicka. Klev upp klockan sju. Gick ner och slängde i två maskiner tvätt, sen knöt ja på mig skorna och gick en långpromenad. Klockan var kanske 07.20 och vädret var redan superfint så ja vart så sugen. Och skönt var det vill jag lova. riktigt avkopplande. Ska börja gå på morgonpromenader istället för att gå mitt på dan. Känndes som en bra start på dagen. När jag kom hem gick jag till tvättstugan igen o hängde upp kläderna o kastade in lite mer i maskinerna. Sen avnjöt jag en mysig frukost på min balkong.
TVättstugan igen sen städat lägenheten. Och klockan har bara hunnit bli 09.20. DUKTIG TJEJ! jag har hela dagen framför mej. Måste ner en sväng till i tvättstugan o hämta upp tvätten, sen ska jag upp på norra. Men först ska jag slakta katterna för dom har rivit sönder halva tapeten i hallen. Eller inte riktigt halva men det ser förjävligt ut, då nu blire blodbad. Undra bara vem av katterna som är ansvarig... äh de kvittar, Båda är dummisar!

090428

Varit med J och F hela dagen lång. Surrade, käkade pizza och klippte lugg. Eller ja, nästan då. J vågade inte ta steget.
Tönten. Aja åkte hem nu för att jag skulle städa men nu är ja så jävla trött så ja orkar inte. Blir soffan hela kvällen, tills nattning.

090423

Har glömt nämna att min kära vän äntligen har fyllt vuxen hon med :) Grattis igen vän, i efterskott!



Fridiiiis, lite på sne. Som hon var den kvällen med ;)


090422

Låter lite bilder berätta om min dag idag.











( sry Z, men de var den enda bilden ja hitta på dej på datorn för tillfället ;> )

090416

Vafan. Har varit ledig tre dagar nu. Det har varit skönt. Men tråkigt. Har tammefan ingenting o göra. O vädret kunde tydligen bara hålla i sig den dagen jag var upptagen o inte han sola. Självklart.
Aja, åker ut och ska köpa lite presenter nu. Sen imorrn hoppas jag att jag får tårta.

/ Josiefin

090415

OJ hoppsan. Uppdaterar 2 gånger på en o samma vecka. Ledig idag igen. Häärligt. Men idag är vädret skit såklart.
Började iaf dagen med att kliva upp klockan 7 och släpa ned tvättkorgen till tvättstugan. Slänge i tvätten, satte på timern på telen och gick upp o la mej. Cirkus 40 min senare ringde det på mobilen och jag fick knalla neröver igen. Tog ut tvätten, hängde den i torkskåpet, slängde in ny tvätt satte timern och gick o sov igen. Ochsåvidare Ochsåvidare.

Gårdagen har jag redan skrivit om men inte gårdagskvällen.
Jag och Z badade mina katter, sen satt vi och pillade vid min dator ett bra tag. Sen stod vi på balkongen och spanade. Z fick ett plötsligt sug efter sötsaker så vi åkte ner på hemmakväll o köpte lite karra. Sen blev det en tur bortöver matfors o sa hej till några. Efter det åkte vi på sigthseeing hemöver mina gammla hoods. 
Ah, nu fick jag slösa några tråkiga minutrar på o skriva några tråkiga rader här.
Nu vet ja inte vad jag ska ta mej till.


HÄJ.



tjenna aaankaN

090414

Uppdaterar alltmer sällan nuförtiden. Orken finns inte. Inte lusten heller för den delen.
Helgen blev fest'lig. Drack alldeles för mkt och vart tydligen full som en gurka. Kul hade vi iaf. Sjöng allsång på krogen så de stod härliga till. Vi hade lätt kulast av alla där. Haha.
Äntliiigen har solen börjat värma lite också. Skitfint väder. Så skönt.
Var ute och gick i förmiddags, träffade Pappa Tobbe och Jörgen och tog mej en sallad med dom. Sen gick jag vidarare och handlade mat. Sen åkte jag bort till bästaste rasmus och kramades med honom ett tag. Lärde han lite ohyffs osv. Så de ska vara :) Fikade i solen med Titti Ralle och Ellen och sen åkte jag o sa hej till mammsi och pappsi. Han med nästan hela familjen idag. Haha.
Nu sitter jag hemma och väntar på besök.. imorrn blire upp o tvätta klockan sju. bleh. Hoppas vädret är lika underbart imorgon.


heeeipa / Josiefin


090402

Nu går livet inge bra igen. Jag har mina perioder.
Allt började med att deklarationspapperna kom.. JISSES! Förra året fick jag tillbaka runt 10 000.. iår ska jag betala tillbaka en snarlik summa. Kul. Vad hände sen? Jo jag tankade nå jävla serie som var fullpackad med virus. Hela datorn började blinka och larma om att en sisådär 500 filer var allvarligt infekterade och att någon försökte göra intrång i min trådlösa anslutning och byta lösen. NEJJJJ!!! Men den biten löste väl sig. Någolunda iaf. Datorn funkar, och blinkar inte längre. Skatten.. den blir ett senare problem. Har ju endel pengar på sparkontot så ja kan lätt betala av hela skiten påengång. Men känns inte som om ja vill använda dom till det.. Får väl se. Ioch med detta, skatten.. så behöver jag jobba så mkt som möjligt framöver.. Men tro på fan att jag blir sjuk då. Har svinont i halsen, öronen och har troligtvis feber. Haft det tre dagar nu. Men de blir bara sämre. TILL RÅGA PÅ ALLT, så skulle jag tvätta imorrse. Är helt utmattat och slut i kroppen pga av förkylningen och såklart så fungerar inte hissen. Ne men visst. Jag kan släpa tvättkorgen från femte våningen upp o ner flera gånger jag. VARFÖR JUST IDAG?!?! helvetes jävla skit.

Har iaf fått in en förstärkare och två högtalare i lgnheten. Så nu kan jag skrota dom små skitarna jag haft tidigare.
Det är ju iaf ett litet plus i vardagen.

Fler plus välkomnas.

RSS 2.0