Fredag 13/4

Fredag den 13.. Läskigt. Men med detta underbara väder kan det fan inte bli fel idag. Sitter just nu i solen på min balkong och steker. Har hunnit morgonpromenera i 5 km och slukat en skål kesella med jordgubbar i. Sååå gott :)

Sen blire lite jobb. O i helgen med för den delen. Kommer gå finfint de. Så mycket mer kommer nog inte hända för jag är billös för tillfället. Ådin står på Berners och blir ompysslad. Jobbigt. Tar mig ju ingenstans. Hatar att vara beroende av andra. Bleh.

Ne nu ska jag njuta av solen ett tag till sen äre arbetskläder på och mot jobbet!


10 ways to win my heart












Torsdag 5/4

Nu blire mer hundbilder igen men det får ni stå ut med. Tänkte bara slänga upp några av de första bilderna jag har från när jag hade hämtat hem Melwin. För idag fyller min lilla tuss faktiskt ett halvår!

O trots att han fortfarande bara är en pytteputt med massa hår så var han ännu pluttigare förut..
Grattis <3


Onsdag 4/4

Tänkte skriva någon rader bara för att jag blivit så dålig på att uppdatera. Fast som vanligt har jag inte så mkt att komma med.

Kört igång på riktigt med o fixa formen inför sommaren har ja. Har ju skärpt mig till och från här i vinter men aldrig riktigt hållt mig duktig en längre tid. Så nu är det verkligen dags. Kör som förra sommaren. Morgonpromenader, träning och en bra kost. Ska försöka äta mer regelbundet. Undviker kolhydrater och givetvis äre slut med sötsakerna. Var riktigt glad över hur bra det gick i sommras ( trots endel fusk ) så till sommarn planerar jag o komma ner nåra kilo så jag når min målvikt.

Sen är jag sjuuuuukt sugen på att sätta in håret igen. Men försöker endå hållamig ifrån. Om bara mitt egna kan ta o växa på sig nån gång. Arg tjej!

Ledig helg här i helgen då. Efterlängtad. Är trött som en mupp i kropp och själ. Så i helgen blire vila, träna och påskmiddag med släkten trorja(?). Visst. Nu fick jag ju till ett par rader iaf. Duktig tjej! Hej!


Melwin & Sigge - mys


RSS 2.0