En liten roadtrip

Nyvaken och nyduschad.
Det blev en lång dag igår. Blev inte som planerat utan fick en förfrågan om o följa med till Stockholm.
Så de fick bli så istället då. Så vi klev upp och tog blåfaran halvtidigt igårmorse.
Började med en tur till Gunnebogatan, nånstans i nån förort. C skulle ju på arbetsintervju så det var ju av den anledningen vi åkte ner. Vi satt o käka glass i solen och väntade på honom. När han var klar tog vi oss ut till Barkaby och käkade och kollade i affärer. Sen vidare till Kista gallerian där vi shoppade lite. Hihi !
Sen åkte vi in till Storstan och träffade bästaste bästa Zandra och Emelie. Gick ut och åk med dom, o tog oss en promenad ner till Ben & Jerrys och köpte glass. Allmänt mysigt bara. Kul o träffa dom små krypen igen :D
Sen hade klockan hunnit bli mkt så då åkte vi i räääcerfart hemöver igen. Tur att C är bra på att ratta. Vägrar ju köra själv genom Stockholm. Herregy. Och tur att vi hade gps:en. Annars hade det blivit ännu fler varav i rondellerna än vad de redan vart. Haha.

Aja nu har ja inte tid med detta. Men nu vet ni...


Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away

Hoppsan ojsan.
Dags att skriva nån rad igen. Fan, jag har börjat bli dålig på dehära igen.
Måste snart fixa håret och lägga på mej ett ansikte, sen kommer Paula och plockar upp mej så ska vi åka på en liten tur. Sen äre jobbet som gäller. Minihuset idag.

I helgen har jag haft fullt upp.. Med nya, men endå gammla "vänner". Fredagen vare ju jobb, sen lite alkohol och bilåkning med lite folk.
Lördagen började jag med mys med familjen. Titti och Rasmus plockade upp mej och så åkte vi till folkets park där det var nån tillställning. Träffade upp mamma och pappa. Sen gick frågeslinga, lyssnade på lite uppträdanden och myste i gräset med lite mat. Blev en sväng till lekparken med Ralle också, så fort han fick syn på den.

Åkte hemöver och åkte bytte om till mer passande kläder för en båttur. Åkte med Christian och Markus ut till matfors och grejjade lite sen åkte vi ut till dom andra där båten stod sjösatt. Åkte och käkade en sväng på Olearys, sen for vi ut på tjuvholmen. Riktigt mysigt. Där satt några fler bekanta ansikten och grillade och drack. Åkte lite vattenskoter, ( kuuuuuuul ) drack alkohol och sjung lägervisor framför brasan. Haha. Surrade massor med världens härligaste Hannah. Smygflatan, haha ;P Blev en lång kväll som till slut slutade med en tur ut till en ö ute i timrå (?) någonstans. Myste i stugan där, bastade lite och sen övernattade vi där ute i ingenstans. Somnade inte förän det var morgon igen. Riktigt trevlig kväll, och kul o umgås lite med domdär gamla rävarna igen. Tihi.

Söndagen sov jag rätt så stor del av. Blev ju båttur från ön o inöver till garaget där vi klev på. Sen skulle vi ta oss hemöver staden också. Dog lite i soffan när jag kom hem. Sen blev det lite film och tacos ute i Timrå med lite folk. En trevlig helg alltså.

Men nu är måndagen förbi, som innehöll promenad med Fridis och sen jobb.
Idag är det tisdag och lönen har kommit. Sköönt. Nu måste jag bara skynda och göra mej iordning. För snart är somsagt Paula här. Tjeeeenixen.


Like a bird without a song

Hemkommen från jobbet. Jobbade över lite. Klart det skulle bli tokmycket bara för att jag ville packa ihop och åka hem. Varmt vare idag också. Fysatan. Konstigt jäkla väder. Strålande solsken och spöregn? Jojjo..
Hemma nu iaf somsagt och har nyss gjort och ätit mig lite middag.
Satt o kikade runt på lite hemsidor häromdagarna också o hittade lite saker jag ville beställa. Men med min vanliga tur så blire ju bara babb av allting.
Skorna som jag vill ha.. ja MÅSTE ha.. för dom är heelt amazing. Ca 13,5 cm klack och med 4 cm platå.. dom finns inte i min storlek längre.. Så dom måste ja vänta med. En bikini jag tänkte klicka hem från nelly tog också slut. Hade gjort klart för beställning och allt. Sen kom det upp ett medelande om att storleken på toppen jag valde precis blev slut i lager. Ja men tack! Får vänta med den också då..  Skyndade mej iaf och klickade hem en klänning imorrse. Hur söt som helst ! Hoppas det blev rätt storlek på den bara. Men de lär de ju inte ha blivit för jag har aldrig tur med sånhär skit. Tror jag har skrivit om det förut. Men ofta när jag handlat på nätet så hare blivit tok. Som när jag beställde ett par skor, med direktbetalning. Och pengarna drogs men skorna kom aldrig. Fick bråka med banken några gånger innan ja fick se domdär pengarna igen. Men inte dom fina skorna jag skulle ha :/ Jaja, nu vart de mycket tjaffs här. Kan visa bild på klänningen sen. Och skorna när dom blir miina! Vilket dom måste bli.
Aja nu skaja kila snart.. väntar på att fara iväg o busa lite : ) och btw, 1 dag kvar nu sen får ja ledig helg ! iih.

Kanske skriver en rad när jag kommer hem igen. Puss och kram

LOVE. It takes a second to say. But a lifetime to prove

Jaa men varsse.. idag kan de vara skitväder. Visst visst. Bara för att jag hade planerat en förmiddag i solen på ballen. Ne men då vart de ändrade planer då. Har ett pass i minihuset idag också. Men innan det ska jag försöka röra på mej lite. Antingen prommis eller träna.. eller så blire prommis nu och träna efter jobbet.. hmm.. Vi får se hur det blir. Men här kan jag ju inte sitta och fördriva min dyrbara *host tid.



Gammelbild på mej o Fridis

Life's like a dick.. It gets hard for no reason

Ligger halft död i soffan nu. Känns som om dagen har haft massor att erbjuda.. O då har jag klämmt in ett pass i minihuset också, där mitt på dagen nångång. Hihi. Världens varmaste väder ute så var inte så många barn som ville komma in o leka. Men dom som kom hade skojjs och ritade fjärilar och spelade tvspel med mej. Sen blev det pizzadate. Mysigt :) hih. Nu äre bara 3 dagar kvar av mångadagaristreckjobbandet. Sköönt. Sen är jag ledig i två, sen blire typ en full vecka igen. Tror det blir 6 dagar den veckan. 1 dag ledig alltså och på den så ska jag ner på ett möte. Jojo. Aja, nu skaja fortsätta vara upptagen.. haha. herrå.

btw, skitnerer*


We heart it

Okej, nu kommer bilder ! Har en mapp med 167 bilder.. så fick solla ur litegranna. Hade kunnat blivit mkt mer också.. om jag inte hade råkat filma på hälften av dom korten jag skulle knäppa..

" knäpp..knäpp... knäpp.. men filmar du nu? Nee det gör jag inte! Men varför blinkar det där då? Oj fan det gör jag ju.. hahahah "





























good things come to those who waits

Oooont i halsen ! Vafan. Orkar inte bli sjuk. Vill inte blir sjuk.. har inte råd att bli sjuk! Men sen kan man ju undra varför jag har ont i halsen? Kanske för att jag Frida och Rebecca satt på flaket på feting dodgen igår o skrek och höll på blåsa bort. Men kul hade jag. Riktigt kul! Crusing i hudik vare. Massor av bilar och ännu mera folk. Kul kul. Trots att vissa somna på borden framöver kvällen..host..  INTE JAG! Jag var skötsam och duktig. knäppte kort på sömntutan som ja kan slänga upp sen ;)

Idag blev det jobb.. imorgon likaså. TJO!
btw, återkommer med bilder från gårdagen. En jävla massa bilder!

Av längtan till dig

I en evighet levde jag som om du inte fanns
I alla drömmar var du ändå nära
så underbart nära
Och jag trodde jag fann dig
men du var någon annanstans
Varenda gång jag funnit nån
så såg jag att drömmen inte var sann

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

Det var enkelt och vackert
du sa att du väntat mig
Jag kunde ana att det fanns en himmel
på jorden jag såg den
Och du bad mig att leva
mitt liv alltid nära dig
Jag följde dina steg och allt jag någonsin
drömt om fanns där för mig

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

Det finns ingen som lockat
mitt hjärta så underbart
Med all din ömhet får du sorg och smärta
att sakta försvinna
Alla skuggor,
allt mörker som förr var så uppenbart
Det skingras, och tillsammans ser vi ljuset,
som stiger med solens fart

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött


Jag kunde ana att det fanns en himmel

Blev en förjävla lång kväll igår. Jobb först somsagt. Sen hem där A satt och vänta på mej. Vi surra massa och åt kakor. Jaa, jag iaf. Satt uppe ett tag sen och kika runt och lyssnade musik, tills jag tillslut dök ner i sängen. Somnade efter ett tag men blev rätt snabbt väckt av att telen ringde.. o ringde.. o ringde.. Sen knacka det på dörren och in rammla ett gäng fulla och glada grabbar. Satt o surra med dom hela natten lång. Kom i säng tidigt på morgonkvisten. Sov en sisådär 3 timmar. Var konstigt nog inte ens trött.

Tröttheten klev på för ett tag sen. Slocknade i soffan när jag kom hem från en biltur. Snälla jag tog btkn och siktade in mej på Huddik. Plockade upp Lina som sällskap. Olycksfågeln Markus hade krockat med firmabilen påväg till nått jobb. Så han låg på sjukhuset i huddik. När ska all skit sluta hända den karln, ja o även hans bror?Sånn jävla tur att han klarade sig så pass bra som han gjorde. Jisses. Bilen var de ju bara skrot kvar av iaf. Aja, gjorde dagens gärning där sen hem o däcka i soffan. Helt slut.
Justja. Grattis MAMI på födelsedagen !

Jobb imorgon igen. Första dagen av 10 i streck nu..


Take me on the floor


Gitarrer & Bas, trummor & hat

Visste du..

att jag vill komma bort bort bort bort
att jag har en förpackning mariekex på magen?
att min senaste kyss var i helgen..
att jag lyssnar mycket på lovesongs.. hela dan varje dag ungefär.
att jag funderar på vafan jag ska göra med livet.
att jag pratar med en snygging på msn!
att jag inte gillar folk som ljuger
att min första riktiga kyss som betydde något var med T.
att kärlek är något jag flera gånger önskat aldrig mer ska drabba mej för det gör alldeles för ont i slutet.
att jag gillar mina vänner och min familj <3
att jag alltid kommer att
lita på min inre röst.
att jag är förälskad i förälskelsen
att sist jag grät lovade jag migsjälv att aldrig mer bry mig.
att min mobiltelefon är gammal ful och oönskad
att när jag vaknar på morgonen somnar jag välldigt fort igen
att innan jag går och lägger mig tänker jag alltid massa dumma tankar
att jag just nu tänker på att jag har en jättestor hög med rentvätt på sängen som vill vikas.
att i morgon kommer jag vara ledig!
att jag hoppas jag kommer bli rik
att jag verkligen vill leva livet fullt ut


Would it be wrong to stay?

Såja. Nu håller jag på ta itu med dagen. Vaknat, fikat, börjat tvätta, städa.. Måste snart ner igen o slänga in sista på tork. Sen blire fixa migsjälv osså blire jobb. Ska vara i minihuset idag så blir kortdag. Men bra de med :) Ikväll fårja besök en sväng sen vet jag inte alls vad som händer. Men det lär ju visa sej.
Måste fan ta o hinna träffa Elin också ! Hon är hemma en sväng från Australien. King ! 

Aja, nu skaja fortsätta med mitt..

If you don't know me by now, you will never never never never know me

  

I go out every night and sleep all day

Då var denna helg över. Händelserik.. 
Lördagen började med frulle på ballen.. Äggmacka ! Gotta. Bästaste Tobbie kom förbi med en påse cider till mej. Vi satt och surrade i solen alldeles för länge. Sen vare bara o svira om och bege sej till Södra. Öppnade första cidern och fick skjuts av Tobbie. Firmafest med show på Södra Berget. Festen inleddes vid halv fem med möte.. och cider.. Sen blev det mat.. och vin. Riktigt roligt. Showen efter middagen skippade vi och begav oss ner på stan för att möta upp grabbarna. Lämnade Linas skrutt på köpmangatan och åkte jänkare resten av kvällen. Hem till korsta och hämta upp mera dryck sen crusing i Timrå!
Åkte Impala med Nisse och gänget. Sen träffade jag upp Nisse nr 2 ! Riktigt länge sen. Så kul att träffa grappen. Drog ett varv med dom i en Bel air? Ingen aning. Kan inte bilar. Men det var kul. Musikade, sjöng, kikade bilar och träffade massa folk. Niiiiice. åkte inöver staden och träffade upp nästa grabb jag inte träffat på läänge. Nicklas var "hemma" i sundsvall. Fast jag fick inte säga hemma, för han var ju borta.. eftersom han bor i Piteå. Men endå. Gick på All stars med honom och surrade lite. Sen var klockan stängning och jag skulle träffa upp nästa inplanerade vän. Lite surr på det sen blev det en promenad på sisådär 3,5 km i mina high heels med 13 eller 14 cm klack. Hoppsan. När jag kom hem kunde jag knappt gå. Men inga skavsår och ingenting ! Bästaste skorna!
Blev en jäkla bra kväll tillslut.

Söndagen blev seg. Kom ju inte i säng förns seent.. ah eller tidigt? Sen hade det ju blivit endel o dricka. Så blev kvar i sängen ett par timmar. Sen blev det en tur bortöver skogarna. Åkte hemöver och landade i soffan med datorn. Fick besök av några jag inte umgåtts med på väldigt länge. Kikade lite wipeout och ballar av stål. Sen vare sängen ( med datorn såklart ) för josie. Trodde jag skulle sova gottans. Var så jävla trött. Men kan inte påstå att jag sov speciellt bra. Domdär tankarna skulle jag ville gå o dränka nånstans.
Vet inte vad jag vill.. vet inte om ja orkar gå vidare och tänka dom tankarna ens. Kan bli jobbigt. Men någonting finns det ju där. Det gör ju fan det. Helvete.

Känner egentligen bara för att åka bort nånstans. Långt borta. Där jag kan få tänka själv. Men det går inte.
Insåg sent igår att jag hade trippel.. ne fyrbokat mejsjälv. Jag skulle behöva vara på 3 ställen samtidigt.. och ett fjärde innan två av dom andra var avslutade. Oj hoppsan. Fick börja dagen idag med att ringa och avboka. Iallafall en sak. Så nu skaja försöka hinna med tre av sakerna iaf. Det ska nog gå bra. Men det är imorgon det. O imorgon är en annan dag. Idag har ja lovat o skjutsa Törme.  Men jag skjuter upp det mer o mer. Vill egentligen bara sitta kvar här hela dagen. Menmen. Blir skjutsa honom, sen jobba stängnig.

Jobbar 6 dagar denna vecka. Blir bra det. Nu har ni iallafall fått ett blogginlägg som heter duga. Även fast ni kanske inte fattade hälften ens så har jag fått skriva av mej. And thats what it's all about. Nu skaja fixa håret och forsätta lyssna på T's playlist på spotify.

Stulit lite bilder från både den ena och den andra.
Varseguud.












Since you been gone I can do whatever I want

Jag var tydligen inte så duktig på att blogga som jag utlovade.. fick annat för mej.
Nu kommer jag inte riktigt ihåg vad men antar att det vart fotboll och sånt. Var även och käkade med Fridis och Robin. vi gjorde Pizza och hyrde film och spelade tvspel. Det var kuligt! :)
Nu har jag ledig helg och det är såååååå skönt. Slutade tidigt igår. Drog en sväng till Tunbyn och åt en bit mat. Sen blev det staden och lite bus.. med Lina. Fyfan vad vi skrattade.. haha. folk vettu. Haha.
Träffade upp Nisse och åkte med honom och kikade på både det ena och det andra. Jag var inte för feg Lina.. men hade jag haft bättre kläder och andra skor så skulle vi ha gjort det! Nästa gång.. då jevlar ;)

nu plingar äggklockan. TJO

Doin dirt

Hemkommen från birsta! Inhandlade lite smått.. Och saker till kvällens middag.
Startade somsagt dagen med solning på balkongen.. kom hem nu och fick gå från bilen till lägan i snö? SNÖ!? Hur fan kan det snöa ? Herregud. I hopp om att bli på bättre humör och återfå vårkänslorna kilar jag ner till kärringgrillen och steker i 20. Heeej.


( Känner att jag är duktig på att blogga idag. Så jag återkommer nog igen om ett tag ! )

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

Såg precis alldeles sista avsnittet av Andra avenyn. Tänkte vänta o mysa ner mej i sängen ikväll o se det. Men en viss person började surra massa så jag vart så nyfiken så ja kunde inte hålla mej.
Men ååh. Sista!? Det känns ju skit. Man längtar ju alltid till onsdag. Jag bara ÄLSKART. Men nu äre över.
Bajs bajs bajs. Hoppas dom kör igång med nån ny serie. Nu skaja sitta o längta lite tills Tubbie får ut dendär playlisten som han lovat. iih.
Ne dehär går inte. Nu skaja se till o göra nått.
Hejsi.

Love cannot save you from your own fate

Godmorgon världen. Ett ganska sent godmorgon. Men jag har faktiskt varit vaken ett tag iaf.
Solen skiner på tangenterna som dom är alldeles heta. Nästan så man bränner fingrarna faktiskt. Blir bara ett kort inlägg. För jamenar.. vem vill offra fingrarna för bloggens skull? Blev en ganska sen kväll igår. En kväll som bestod av tacosmiddag, massa surr, fotboll och sen tvspel. Det var kul! Nu ska jag fortsätta smutta på mitt oboyglas. Tuudiiluuee.

Enough is enough. Sorry, but I will tell.

Though no one can go back and make a brand new start, anyone can start from now and make a brand new ending.


Blev hjälplöst förälskad. Obeskrivligt tagen. Som om jag låg ner på marken och blev slagen

Dags för en uppdatering känner jag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Så fort jag loggar in och ska skriva några rader så dyker allt dåligt upp i mitt huvud och jag vill bara skriva av mej all skit. Men oftast så är all skit hemliga saker.. iaf hemliga för några som kanske läser min blogg o sånt. Så jag får hålla mej från att skriva.
Vad finns det att berätta. Jobbat endel. Men haft kul endå. Blev dallan och aveny med Lina i torsdags. Lite spontant sådär. Linas vänner bjöd på allt drickbart. Lyssnade på Stefan på dallan ett tag. Sen gled vi vidare till aveny. Blev uppbjuden och uttvingad på dansgolvet för lite styrdans med nån snubbe.. haha. Herrejisses. Pinit.
Fredagen.. det var sista april det. Skulle ha jobbat men försökte ju byta bort hela helgen eftersom ja skulle bort egentligen. Lyckades dock bara byta bort fredan så var ledig då. Blev en liten trip till Navarn med Henke Tobbe och Lina. Träffade upp Nisse Hasse och Krister också. Vi grillade och busade lite. Sen åkte vi inöver stan. Iaf hälften av oss. Fick punktering. Inte kul. Åkte på några fester o kikade runt lite :)

Jamen visst.. Igår hyrde vi Buzz också. Det var kul. Jag ägde ! Fast alla var bara dumma och stal mina poäng hela tiden. Bara för att jag var bäst.
Nu har jag två lediga dagar vilket ska bli skönt. Får se vad som hittas pååe.

Har blivit helt sjukt jävla besatt i denhär låten. Spelar den tills jag somnar på nätterna.



RSS 2.0