081230

MEN JÄVLA FANSKAP.
fick ett mejl angående mina skor........... dom har inte fått någon beställning av mej, men pengarna har dragits?!??!?!??!?!!??!?!?!??!?!?!??!?!??!?!

ÄR DU SÅ FATTIGGGGGGGGGGGGGGG BLONDFAN?


GEEEEMEJMINASKORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

081229

VARSFAN är mina rosa sneakers?!
Beställde dom för öööhm kanske 12 dagar sen :@@@@@@@@@@@@@@@
gemej nunununu!


081227

Haaalleelåja. Fan, vem är det som jämt säger så?
Jo just fan! haha. AnnaLena :D
jaja, somsagt Hej. Idag har jag reashoppat lite. Men bara lite, för man dog ju av allt folk.
O helt plötsligt när man står o provar ett par jeans, som förövrigt inhandlades så hörde man 6573675638 småtjejjer skrika. Då var tydligen idolfinalisterna där o sjöng o härjade. Så de var fan vara o ge upp shoppandet o gå hem. Eller nästan hem. Ikea. Köpte två nattduksbord och lite ljus och en hylla och ett toalock :D ahah, ett svart.
Sen blev det jobb till 22. Trött som en sate nu.

Nu ska nattduksborden monteras sen blire sova, för imorrn är det jobb igen. Tjuuuuuuuubre





!!!

081227

Lite mer pics*






       

Sötaste sötaste Rasmus  -  Mms'et jag fick av dom som trakasserade mig  -  Min STORA julstjärna  Katternas julklapp

081227

Sidådär. Snart rullar vi in på år 2009. Skönt när den biten är avklarad också.
Julen var väl trevlig. Inte alls som den brukar vara, men den dög.
Första julen utan dej, farfar.. :( Och första julen på länge utan syster. Men åkte till Syster, Tobbe och Ralleboi dagen innan jul istället. Jag ska kidnappa Rasmus någon dag, för han är väääärldens goaste unge ! :)
Har iaf blivit mkt jobb nu under jul. Bra och dåligt. Röda dagar innebär BRA betalt när man jobbar inom handels. Dubbla lönen jao. Kommer sitta fint. Vad mer kan jag berätta.. juldan.
Utgång. Jobbade till 19 sen hem och bytte om sen ner till Zandrey med ellinor och blev proffssminkad sen stress ner till taxin o in till stan. Förferke hos en kompis till Z sen iväg till krogen. Trevlig kväll :)
Fastän det blev en massa tok där i slutet. Iiiallafall så blev det jobb idag också då. Lite småskakis på benen när jag började men de gick över.

Synd föresten att dom släpper in ankor på krogen!? hmpf..* HEHE

Justja, Headern. Förstår mig fan inte på detta. Den försvann tidigare en gång också.. utan att jag ens rört inställningarna. Men då var det tydligen bara för mig den var borta. Nu är den borta igen, o nu ser ni det också.. helvetiiiii.
Jag har ju inte ens orken i behåll. Jag som älskade att sitta och trixxa i fotoprogram o sitta o fippla på datorn förut. Men nu har jag fan aldrig tiden, eller orken. Men ja ska fixa. Hela skiten, nån dag.. ee hehee eh
Fick påtal om ingenting en jävla fin och bra juleklapp av C :D Ingenting ja önskade mej men jävla bra, för jag behövert.
Ne fan vad jag svär.

Kvällen ikväll?
Rotade fram domdär kablarna jag pratade om för ett tag sedan, så nu har jag fört över massor av bilder som låg på telefonen o grodde. Telefonen som förövrig ska skrotas snart. Kameran är värdelös. Eller så köper jag bara en ny kamera. Men mina kameror har en tendens av att inte finnas kvar så länge.. lika så med telefonerna iofs.. hah.

Badade kissemissarna också. Otacksamma jävlar. Eller jo, ja.. iaf Zelda.
Köpte kattshampoo som ska vara bra o ge pälsen glans osv osv. Först på plats i badkaret blev Zelda. Hon var inte så nöjd över det beslutet och bet mej, och klöste mej :( Stupid kittiecat. Aja, jag var iaf jättesnäll oc försiktig och hade alldeles sådär lagomt med ljummet vatten, o bara lite också.. så inte kattfan skulle drunkna. Hade bara lite på botten. Men men.. Zeldas favoritsysselsättning är helt enkelt inte o bada. Kan ju bero på att hon inte gjort de så många gånger förut. Bara när hon bajsat på sej, dvs när frida varit här :P Haha. Snoozie tyckte iaf att det var ganska mysigt o bada, hon tyckte därimot inte att det var så mysigt o se sin egen svans efter badet. Den var sig inte lik om man säger så.. Hon sprang runt runt runt och var skräckslagen.. svanen var lixom smal. Inte stor o fluffig som hon brukar ha den :D
Nu luktar mina små katter iaf jättegott, och pälsen är mjuk o framförallt ren ! :)

Lägger upp bilderna jag pratade om på bdb, o några här med :)
Siisådär säger jag igen, för det vart ett långt, virrigt och idiotiskt inlägg. Men jag fick iaf skriva av mej litegrann, och nu vet ni hela mitt liv. Uuuungefär. TJUE




Snoozie och Zelda torra och fluffiga..



Blöt Zelda, som inte kunde sitta still :P



En blöt Snoozie som ligger och myser i en handuk :)

081224

btw, KAN NÅGON SVARA OM DOM SER MIN HEADER ELLER INTE?
För mig har den varit bortsprungen de senaste halvåret, men ni där ute.. ser ni den?
HALLLÅÅÅ?!!!? (skaa finna mig orken att fixa en snyggare blogg, nån gång?

och btw 2. Nu fick ni entill update, fastän ja egentligen bara trånar efter sängen. SHUE

081224

Tänkte uppdatera.. ... men tammefan jag orkar inte. Haha.
Fast teoretiskt sett så gjorde jag ju det endå?

GoderJuler. Hörs imorrn, HEEEIPA

081218

Wiiie, besällde precis hem ett par rosa sneakers! haha.
Rosa har aldrig riktigt varit min färg, men vafan. Dom var söta :D O billiga. Hoppas det blev rätt storlek bara. Kommer bli kalassnyggt till ett par svarta brax. Miiiie :D
Så nu väntar jag på ett par skor, en aaaaaaaasfin tröja och lite juleklappar som snart borde vara här.. osså linserna då!

tjing

081215

Tjaaao!

Jag kan ju inte vara sämre än alla andra.
För självklart vill jag också prova på ett par färgade linser från www.fargadelinser.com
Finns massor av snygga, visste inte riktigt vad jag ville prova på men valde att prova ett par bruna, det tror jag att jag blir sniiigg i ! :D Nu är det bara o vänta och se :) Blir en trevlig julklapp :)


Puss

081212

Har inte lyckats rota fram kablarna än.. Men de kommer.
Har iaf precis beställt hem lite julklappar, både till mig och andra.. Fast skulle ha skippat det till mig tror jag. Blev lite dyrt.
Pengarna börjar ta slut lite såhär lagomt till jul. Aaaaja, kommer bli kanonbra iaf. Hoppas jag. Tihi.

sova nu, jobba imorrn.. eller ja.. idag.

081207

Hahaha, sjukt jävla folk man känner. Telefonen går varm o man får massa röstbrevlådemeddelanden..
Sen ett mms.. Hahaha jävlar ja. Vilka iddis :D Sen kommer man hem med en kodis på dörren.
Jahapp.
Ska gräva fram kablarna till telen så slänger jag upp mmset jag fick här imorgon.

Nattttteeeliinatt

081206

Snartså. Börjar få iordning här.. Snart. Listerna som fattas bara i vardagsrummet nu.
Blir riktigt mysigt, och MYCKET större än i förra lyan. Aja, inte tid med detta.
btw bilder kommer. Irriterande bara att jag inte har en fullt funderande kamera. Senaste var det ju nån som förstörde!
aja, tjuue


081205

ÄNTLIGEN av med den gammla lägenheten i Sallyhill. Känns som en lättnad. Var där och besiktade den idag och det var bra. Så nu slipper man den. Nu äre bara o få iordning här. Damsög och skurade nyss vardagsrummet. Nu ska jag bara fundilera ut hur jag ska lyckas bära in två soffor och ett åbäke till bord helt själv in dit. Hm, ingen lust o släpa grejjerna precis. Men de ska nog gå bra.. eller nått.
Snart jobb, kör ett 16-22 pass idag, sen ledig helg. KALAS.

Nu ska jag bära.

pjuue

081204

Sover i lägenheten natt nr 2 nu. Allt känns jääävligt stressigt. Men denna lägenheten är nästan färdig nu. Köpte lite för lite golv bara så måste in o köpa två pkt till imorgon. Sen äre bara o fixa listerna o sånt pill. Men de löser sig.
Har iaf flyttat hit alla mina grejjor nu. Men har inte hunnit få så fint än med tanke på att vardagsrummet är okupperat.

Första lägenheten, altså ettan den är snart klar den med. Var där idag flera timmar och städade. Så nu äre bara lite småtork kvar där med. Seeeeeen på fredag ska väl allt vara över. Har inte gjort annat än o åkt mellan dessa lägenheter. Från att jag vaknat till att jag lägger mig. Jobbbbbbiiigt.
Imorrn blire iaf jobb.. och lite mer städning i ettan... o köpa mer golv.... eeh.. ja


tack mammsi för all hjälp!

081201

Ledig idag då. Märks, typ bara då jag hinner med att uppdatera.
Har iaf haft fullt upp somsagt. Åkte till lägenheten det första jag gjorde imorrse. Började måla och mojjsa på. Sen tog färgen slut så då for jag iväg till fresk och köpte lite mer grejjer. Åkte bort till Tunbyn och kramades lite med Grisen och Ludde, och fick mej lite mat. Sen vare bara o åka tillbaka och fortsätta. Bara liiiite kvar nu. Sen imorgonkväll blir det jag som sover i nya lägenheten. Spännande!

...

RSS 2.0