080930

Sådär.
Nu börjar ångesten lägga sig.. lite kanske.. eller nått.
Var på banken i morrse. Fick ett lånelöfte så nu är det bara o handla lägenhet!
Fast jag har beslutsångest. Måste säga upp denna idag eftersom idag är den sista. Hmm. Ska jag eller ska jag inte?
Trivs ju här, det är en mysig lägenhet.. MEN..
hmm.. har ju inte ens bott här i ett halvår än men endå.
fan huur ska jag göra. Exakt 4 timmar på mej att bestämma mej. HEJJ

080928

Jag ska aldrig mera dricka.. helt seriöst. Nu har det gått för långt. Nästan så långt så jag blir rädd för migsjälv.
Kommer bli nyktert framöver. Det har jag lovat migsjälv.
Som ni kanske förstår så vart det fest igår. Lite spontant sådär. Kom lite folk hit till min lilla lya och jag hade laddat med 3 liter vin, tequlia och en oöppnad flaska baileys. Super.
Till en början var det väl lugnt men sen på två sek blev jag snorpackad. Fyfan. Minns i princip ingenting av hela kvällen.
Eller jo, jag minns att jag av någon konstig anledning stötte på en idiot från tidigare år i mitt liv. Minns att jag talade om för honom vilken jävla idiot han är och hur illa han gjort mej. Som om han inte visste.. dom orden har han hört många gånger av mig på fyllan. Tårarna spruta och elak var jag. Fyfan. Ångrar att jag ens öppnade käften o skämmde ut mej. Menmen.. 

Hej ÅNGEST. Hatar ångest. HATAR minnesluckor. Speciellt när minnesluckan sträcker sig över en hel jävla kväll.
Aja, somsagt. Lägger flaskan på hyllan nu ett tag. Ett bra jävla tag.
heeeeeeeeeejjjjj.


Grattis farmor på födelsedagen ! <3

080926 upd

Hemkommen från jobbet. Varit mkt som fan idag. Jobbigt.
Vart shopping i staden innan jobbet. Var ute efter ett par nya jeans. Kom hem utan jeans, men endå mkt fattigare och några plagg rikare. Funderar fram o tillbaka om jag ska färga håret mörkare eller inte.. Har typ brunt med ljusa slingor i nu. Men är sugen på mörk, möörk brunt. Som jag hade i yngre dar. hmm. HJÄLP mig. Hur ska jag göra :(
Aja, vad som händer ikväll vet jag inte.. än!
Puss

080926



No matter what you say about life
I learn every time I bleed
That truth is a stranger
Soul is in danger, I gotta let my spirit be free.

080925

Jag är KÄR!
fifan. Har spenderat mestadelen av dagen med mamma och farmor. Det har varit mysigt.
Heeela dagen idag har varit mysig!
Iaf iaf, först for vi runt på två visningar för att titta på lägenhet till farmor. Hittade en jättefin i granloholm som vi ska fundera vidare på. Den var kanske en smula dyr dock. Menmen.
Men nu till varför jag blivit kär. Fick bara helt plötsligt för mig jag med att jag tammefan ska sätta igång och kika efter en lägenhet så jag ringde på 2 stycken och bestämmde för visning idag/ikväll. Första var väl lite sisådär men den andra..
ååh den andra. I'M IN LÖÖVE. Så jävla fin. Ska ta ett snack med banken sen är det josie som börjar buda. Kanske lämnar mina vänner i sallyhill och drar mig uppöver skönsmon. Vem vet. HOPPAS!

080923 upd

lugn bah lugn vänner och ovänner. It's BACK !

080923upd

eeh min header är spårlöst försvunnen?

080923upd

dream as you will live forever



josiefin long time ago


080923

MEN HALLÅ! Fel o bli den 25e nu. Så jag kan få min löön och inkassera pengar som jag lånat ut. Vore ju inte helt fel.
Sitter förövrig och kikar på lägenheter. Finns lite. Fast har väl inte hittat nån jag blivit riktigt sugen på än.
Varit på personalmöte också. Såhär på min lediga dag. Men det var intressant. Ser fram emot o börja med det nya o se hur det kommer gå. Aja, dagen idag vet jag faktiskt inte vad det blir. Jo diska är ett måste men sen kanske det blir en promenad och åka o hälsa på några..

shake me, break me..

080922

Tänk om alla bara kunde tänka efter, - före.

Vaknade imorrse av ett krash. Det var lilla söta feta dumma kissekatten som rev ner min finaste kruka i köket. Hade även fullt av prydnadskulor i den så hela golvet var täckt av kulor, jord och bitar av blomman. Krukan höll lyckligtvis. Idiotkatt!

Jobbat idag. ett 11-20 pass. Helt jävla slut i huvudet när jag slutade. Vann även andrapris på en tävling vi hade på firmafesten.. Stod en lista med vinnare på anslagstavlan. Tvåa, fan vad jag är bra :D Jag vann en såndär ring som man åker på efter typ båt :D askul. Ska bara vinna mig en båt också ;)

Såg på tre första avsnitten som kommit ut nu av Andra Avenyn, säsång 2. ÄLSKAR denna serie. Fifan.
möte imorrn. HEJJ

Glöm dina bekymmer, Imorgon kommer nya.


080921

Otroligt. HELT jävla otroligt. Mer om det nämns fan inte.

Helgen är över. Men detta har varit min jobbhelg så de känns inte som om jag är utvilad precis.
Hmm, vad finns att berätta. Jo gårdagen. Jobbade till 22 sen åkte jag till skönsmon och myste. Åt massa chippe o morötter och massa annat gotta. Sen idag blev det jobb igen. Skjutsade hem Maaary och Elin. Mary hade supit och vågade inte köra imorse och Elin hon är en såndär pluett som inte har körkort :P haha :D
Aja, nyss ätit mig en god hemmalagat middag o nu ska jag se på tv.
Jao, det var min intressanta dag.
over and out.

080920

...Här sitter jag och bakis-smuttar lite på ett glas sodastreamad cola.
Jobbade igår till klockan 20. Sen hem o göra sig iordning lite snabbt. Men snabbt gick det ju inte. Satt och surrade i telen i över en timme först. Sen när klockan var tio insåg jag, just att klockan var tio. Så då vart det brottom.
Snabbade på o kastade på mej lite kläder sen kom Emma och hämtade mig. Vi drack spelade "jag har aldrig" och shottade tequila. FYFAN. Vart inte sådär överdrivet mkt utgång för våran del. Sällskapet somnade och vi knatade ner på stan o kikade bara in på krogarna, men gick snabbt vidare. Emma bara kuunde inte hålla sig från sitt kära jobb.
Så vi gick till max och jag blev bjuden på masssa fyllekrubb.

Sen kom sötemelie och Linda och skjutsade hem oss :)
Ikväll blire jobb till stängning sen åka o säga hej till lite parteypeeps. SHA!

080918

Så var det slut på ledigheten. Jobb imorgon.
Dagen idag har till största delen spenderats med min lilla farmor. Mötte upp henne på stan efter att hon varit på ett bankmöte sen åkte vi och handlade. Efter storhandlingen åkte vi hem till henne och åt makaroner och världens godaste köttbullar :D Efter att ha fyllt på magen med lite mat hjälpte jag farmor o färga håret. Nej, inge lila eller nått. Bara lite ljusbrunt som täcker gråa hår. Det blev fint :)
Sen åkte vi bort till alnö kyrka och hälsade på farfar.. fan. Jag kan fortfarande inte ens tro att det är sant. Allt gick så snabbt. Världens bästa farfar. Saknar dig så ! <3

Efter att jag myst klart med farmor for jag hemöver och lagade lite middag och matlådor. Blev kyckling i god sås och ris. Mums ! Senare mot kvällningen for jag ner till Barista och fikade med Emelie, Sandra och Linda. Det var muuusigt.

jobb imorgon, sovning NU!

  

tjennnnaaa bra kvalle! 

080918

tjenis.. penis.
Nu var det dags för några rader igen. Ledig dag idag ju, sköönt. Men har haft fullt upp. Vaknade, städade och gjorde fint sen kom Zandra och hämtade mig osså for vi på Ikea. Strosade runt mest hela dan, tills klockan vart mkt o vi ville ha mat. Handlade lite på maxi.. där det var lång kö som vanligt! haha ;) neerå :D
Där satt sötElin i kassan och såg mest bara söt ut. Sådär så man bara måste gå till just henne o handla, fastän man egentligen inte tänkte handla något :D
Vi handlade oss lite pommes, beasås löök och lite dryck sen for vi hem till Zandra. Hämtade Fridis också :D Fast hon ville inte smaka på våran mat :(
Sen droppade Mary och Emelie in en sväng också.
Trevlig kväll bruuds.

Natti

080917upd

Nu uppdaterar jag igen. För jag hade tråkigt. Men så var reklamen slut så nu har jag inte tråkigt längre.
Ser på Navy CIS, kingen. Fast när jag publicerar detta är det nog slut. För somsagt pausen är över.
Återupptar skrivandet snart!

Nuså.
Fan dehär blir flummigt.
Är ledig nu också, två dagar. Skönt. Blir lite städning sen imorgon skulle de bli mys igen. Ska kocka lite mat o så :)
Undra hur ja ska ha råd med det kom jag precis på. hah. Längtar tills den 25e. Pyttsan. Påtal om den 25e, o påtal om pengar så är jag sugen på o låna lite pengar.. närmare bestämt några hundra tusen. Lite less på mitthem o allt därtill. Skulle vara skönt o köpa sig en lägenhet ist. Trivs som fan här där jag bor, men ah.. Vart sugen när S fick sin önskan om lån beviljad o sitter o kikar på lägenheter. Och när C köpt sig och renoverat en egen nu. Jag vill också. Då har man ju lite mer möjlighet att få precis som man vill. Bara pengarna som hindrar. Inte nå idiotiska föreningar.
Kommer förmodligen bli av också.. Istället för att sitta här och vänta på att få ommålat... vilket ALDRIG verkar bli av.
Frågan är bara om ja ska göra de nu, eller vänta?

Fan. Måste pallra mig iväg och förnya träningskortet när löningen kommer. Måste komma igång o träna igen så man återfår formen. Trivs då inte i kostymen jag bär på för tillfället. Har suttit o kikat på gammla bilder och skulle då gärna återfå det midjemåttet.. och resterande mått.. Det ska bli ett " to do " för nästa månad. Börja träna igen!
Har legat på latsidan länge nu.

Fan, Blickar upp mot det jag skrivit och ser att jag startat med "fan" ett par gånger. Varför denna bitterhet måntro? O detta sitter jag och frågar migsjälv.. i ännu en värdelös blogg.




080916

Heeeipa!
Nu är jag hemma. Whaat a day, and whaat a night. Gårdagen/natten spenderades på myskväll hos Zandra. Jag lilla Lina och Zandra köpte oss ett varsitt mål på Max och for hem till Z och käkade. Kikade lite på Betner, åt lite chippe, snokade och snackade en jäävla massa skit :D Haha. När vi slutligen kikade på klockan hade den hunnit bli 3. Trött i ögat som jag var skjutsade jag hem lilla Lina och for hem o dog i sängen.
Vaknade dagen därpå ( idag ) av att Fridis ringde. O klockan var fan tio! Orka, quinna! Hon bestämmde att jag skulle kliva upp o göra mig iordning för en stadstur, men det fattade inte jag så jag somnade om igen :P Tills hon ringde två timmar senare och väckte mig för då var hon klar :D ahah. Vart iaf en liten stadstur sen blev det jobb. Jobbade stängning.
Viiist vettu.

Det var allt från mej, hej

080914

Mätt är jag vill jag lova. Lagade mig lite chickenbits. Dom var goda.
Blev en tråkig dag idag. Iaf hitils. Fick spendera min bakisdag ensam. Dumma!
Sitter förövrigt o fingrar på DAVE, mitt nya laptopbord från IKEA. Skönt. Hejdå ryggont.

håller på försöka lära mig facebook också. Jises, kan fan inte detta. O förstår inte vad folk ser i sidan heller. Menmen.
Skaffade mig en fb för ja javet inte, över ett år sedan iaf men har aldrig använt den. Nu fick jag däremot anledning med tanke på att halva festen igår agerade papparazzi och bilderna skulle publiceras där. Så nu äre bara o nöta, så man lär sig.



frida - nykter.
Josie  -ännu nyktrare

080914

Aah, här sitter jag och lyssnar på Packabajs.mp3. Härlig låt.. haha.
Gårdagen var kul, jävligt kul! Det tackar vi Sara och Verro för. Kvällen började med att Ella kom hit osså gjorde vi oss iordning. Sen fick vi skjuts av syster bortöver Silje. Väl framme möttes vi av ett glatt gäng medarbetare. haha.
Firmafesten startade med ett mindre möte och tillhörande välkomstdrinkar. Under kvällens gång droppade fler o fler in o tillslut så var vi nog nästan hela gänget.

En liten frågeslinga fick vi gå också, skoj. Men efter att ha läst första frågan om vem som kunde suga bäst blev man lite fundersam. På frågan som följde fanns mitt namn med i alternativen.
Efter frågeslingan fick vi såklart bevisa våra färdigheter för att se om folk gissat rätt på vem som sög bäst, fick upp den fortast, hade bäst hålvana etc
Kul som fan var det iaf, speciellt att se cheferna sitta på huk över en flaska med en tampong knyten i ett snöre runt midjan. FYFAN vad alla skrattade! Roligt !
Senare blev det Tacobuffe och musik. Drinkbiljetter utdelades och man fick hämta ut lite av varje som man var sugen på.
Vi sjöng och skålade och hade jävla kul.
Sen klev livebandet på. Co-pirates tror jag dom hette, Bra som fan faktiskt.
Sen blev det dans och härj natten lång.

En jävligt rolig kväll, med jävligt roliga arbetskamrater. PÖSS
mkt mkt mkt bilder knäpptes. Dock inte av mig. Ska försöka få fram några så läggs dom ut på bdb sen.

Ikväll bakiskväll?

080913




good old times

080912

en snabb update igen. Kikat igenom massa gammla bilder. Omgjorda och orginalare. Av någon konstig anledning har kvaliten försämrats på bilderna? Why? Som kort som bleknat. Men vafan. Dessa ligger på min hårdisk. Dom ska inte blekna. Det enda jag gjort är att uppdatera till en bättre dator än tidigare. Hur kan kvaliten på bilderna försämras?
Irriterande som fan. Bilder som jag exemlepvis gjort om till svart/vita och skuggade som förut såg snygga ut, ser nu jävligt kassa ut.

Som som vet svaret?

080911

Men tjena!
Se så duktig jag är som sätter mig ned och uppdaterar idag igen. Fan, jag börjar bli riktigt haj på dehär.
Kissemissarna har fått spendera större delen av dagen ensam. Det brukar dom iofs få göra då jag jobbar nästan jämt, men idag var jag ledig. Började dock dagen med en mycket spännande brandövning 07.00 imorse.
Trött som ett as var jag vill ja lova. Turligt nog verkade resten av gänget inte vara så mycket piggare.
Var hemma igen strax efter halv 8 o tänke att nu jävlar. Har jag klivit upp såhär tidigt ska jag fan se till att fånga dagen. Carpe diem. MEN! Tog mig en rostis och somnade med kläderna på. Så fångade jag min dag.

Frammåt tolvsnåret hävde jag mig upp ur sängen igen. For hem till Pappsi. Lovade migsjälv att städa, diska och tvätta idag.. Tvättade iaf. Men disken står kvar och dammråttorna pryder fortfarande mina golv.
Var med Pappsi somsagt. Och fikade lite med Titti och Rasmus.
Hjälpte pappa o duscha hästarna och mekade lite med min bil sen. Misslyckat dock. Tror att mitt slutsteg har döit :(

Nu, efter en fullspäckad dag är jag hemma igen. Imorgon blir det jobb. Men först lite shopping med Ella.

PÖSS




( kör typ maraton på gammla bilder för ja har fan inga nya )

080910

Halu. vad gör jag, jo jag sitter och glor på tv. Jobbade till 19 sen hade jag verkligen massor att hinna med. Men efter ett besök på IKEA hade jag inte lust med någon av sakerna längre. Har bara legat hemma o slappat. Kollat på vem kan slå filip o fredrik bla. Fan, dom grabbarna är så jävla sköna. Dom skulle man ha festat till det med någon gång. FYFAN vad roligt.
Måste se till o designa om min blogg också. Menar, det jag har nu var bara nått jag o J kirrade ihop när jag började blogga. Inte speciellt avancerat precis. O inte snyggt heller för den delen. Men det får bli när jag har tid, eller nån annan :)
Imorgon är min lediga dag. Men guess what. Jag ska på jobbet endå. Brandövning 07.00. Mysigt värre. Ska blir till o kliva upp 06.30 o dra på sig nån mjukisdress. Sen hämta Ella o bah fara. Sen ska jag försöka få ut så mycket som möjligt av dagen. Tvätta sista, städa lgnheten, hälsa på älsklings Ralle, fara på IKEA osv osv osv.

Nu ska jag kika lite på so you think you can dance. För de är ju bara såå bra..
- eller inte.

JUST de! kul incident( hur fan stavas de ) idag på jobbet. Kan väl kanske inte nämna så mkt här.. men om ja säger som så, har man swedbank så kan man designa sitt egna bankkort.. Fick knappa in ett sådannt manuellt idag. Vart lite paff när jag såg vem som prydde detta kort.. haha.. whatEVVAAA


080909 upd2

Hemma. Jobbat och stått i. Vart aningens sen till jobbet för det tillkom ett ex antal saker på listan över saker att hinna med. Om jag säger såhär, det luktade bränt om bilen när jag väl var framme på parkeringen vid jobbet.. haha. KÖNG.
Aja, vad mer kan jag säga.. Kan säga att jag har jävligt lite o skriva om.. men endå läser folk.
Nuuu ska jag äääääääääääta.

080909 upd

Oj. Vakna, fika, duscha, kramas med zelda o Snooz, åka till allsta, tvätta TONvis med tvätt, käka lunch, jobba!
STRESS


080909

En liten upd innan sängdags.
Sandra kom hit en sväng och käkade med mej. Det var mysigt. Satt o snackade skiiit om mångt o mycket.
Fan vad vi har saker gemensamt. Sjukt. Många gemensamma hatobjekt. tihi. Kul o få veta snuskiga små avslöjanden om folk som man ändå aldrig tyckt om.
skojsigt. Kul kväll, lingon :D

Nattelinatt

080908

Halluuue vänner, ovänner ...och folk som inte vill vara mina vänner?
Nyss hemkommen från jobbet.. eller nyss o nyss. Skjutsat hem min lilla vän Elin också :D Hon är så söt :)
Fått en jävla massa härliga vänner på jobbet. Det är skönt, o bra o ha.. i svåra tider.
Ja ja, massa jobb o ståhejj framöver, enda lediga dagen är det brandövning på jobbet.. så de är bara o kliva upp klockan sju o fara in endå. HÄRLIGT!
Lördagen kommer spenderas på Firmafest. NAJSIGT värre. Gratis drinkar, tacobuffe och liveband. Ser fram emot en härlig jävla kväll med alla små blåbär :D
Sen på söndagen planeras lite annat mys.

Vad mer kan man säga..
Finns en jävla massa tankar jag skulle vilja föra över i ord i denna blogg.. men (det finns alltid ett men)
vaaaaaaaaarfur i hela jävla världen skulle jag ville skriva ner snaskiga detaljer om mitt liv till er, Vänner.. ovänner och de som inte vill vara mina vänner..?

LÖNlöst.


nu ska jag ut på galej, tjohej.

080907

This life don't last forever (hold my hand)
So tell me what we're waitin for (hold my hand)
Better off being together (hold my hand)
Than being miserable alone (hold my hand)


Cause I've been there before
And you've been there before
But together we can be alright.
Cause when it gets dark and when it gets cold
We can just hold eachother till we see the sunlight


So if you just hold my hand
Baby I promise that I'll do all I can
Things will get better if you just hold my hand
Nothing can come in between us if you just hold, hold my, hold my, hold my hand.


The nights are getting darker (hold my hand)
And there's no peace inside (hold my hand)
So why make our lives harder (hold my hand)
By fighting love, tonight.


Cause I've been there before
And you've been there before
But together we can be alright.
Cause when it gets dark and when it gets cold
We can just hold eachother till we see the sunlight


So if you just hold my hand
Baby I promise that I'll do all I can
Things will get better if you just hold my hand
Nothing can come in between us if you just hold my hand





josie dubbelt upp!


080904

jobbelijobbat idag. Första dan sedan semestern. Kul o komma tillbaka men endå jobbigt. Huvudvärk hela dagen.
Kom nyss hem o nu ska jag göra mig lite middag.

undravadsomkommerhändanu?

080903

... så var man hemma igen. Hemma i kalla Sundsvall. Haft 30 plus i en vecka och landar, och kliver ut i ett 6 gradigt Sverige. But still... home sweet home. Några nyanser brunare, några tusenlappar fattigare, nytattad och utvilad.
Haft en underbar vecka med Christian i Bulgarien, Sunny Beach.
Vi har badat och solat, ätit och druckit. Shoppat och haft det mys tillsammans. Var på nån club och söp gratis. Blev packade och Christian hamna i bråk med en hora. Ja, sammanfattningsvis har det varit en härlig semester.
Vart lite knas påväg till flygplatsen dock.. och påväg hem. Haha. Punktering påväg dit. Höll på missa planet men han precis med fem minuter till godo. Påvägen hem? Haha, vi hade glömt lysena på på bilen och givetvis var batteriet dött..
Efter några timmars krångel kom vi iväg och tog oss hem till Sundsvall igen :)

Tack sötChristian för semestern tillsammans.

 

Haha, happy :P Massor av bilder på bdb.. dock bara tillgängliga för vänner. Sry suckerss.


RSS 2.0