You ain't a king, you a joker card

Nu kommer det ett mobilinlägg skrivet från sängen igen, dock inte min säng inatt. Orka inte åka hem bara för o sova.. Speciellt när jag förmodligen inte kommer kunna sova endå.

Sov som en kotte igår. En osovande kotte. Eller ja, jag somnade ju.. Men vaknade lika fort igen.. O så fortsatte det..hela natten lång. Låg bara o tänkte tusen tankar. Bra och dåliga. Historia och framtid..ja ni fattar. Vaknade sedan en sista gång strax innan klockan ringde, ledsen.. Men lixom lättad och glad endå.
Luddigt inlägg dehär blev. Man blir ju trött bara av o läsa vad jag skrivit. Men skriver lixom inte för att berätta något, mer bara för att få skriva av mig. Så kanske ja slipper fortsätta tänka inatt? Pls.

Jaja. Imorgon ska jag få fina naglar iallafall. Försökte boka klipp/färg tid till imorn med, men fanns Inge ledigt hos Matilda :( buhu. Gnatt.

Bom bom pow pow



Tisd... Onsdag 29/2

Jaa, nu tänkte jag skriva nå rader om min lediga dag såklart men klockan tickade precis över tolv så rubriken får heta onsdag då!

Blev en härlig dag iallafall. Massor av bus på drakborgen med barna.. Aah sen fick jag ju passa syster ett tag där också när hon provade på o leka lite själv o i nån inhängnad där ;D
Väntar iallafall på bilder Titti! Vill ha! :)

Efter drakborgen så åkte vi hem till mig o fortsatte busa. Vi Käka hamburgare, busa med Melwin, gapa på grannarna från balkongen, badade badkar o spelade tvspel. En heldag lixom. Mycket trevligt!

Avslutade sedan kvällen med ett pass på EGO. Nu tänkte jag stänga ögena o sova en skvätt innan morgondagen är här. Gonatt


Stopit

Asså. Har inte loggat in på bloggen på ett par dagar ju. Men loggade in nu på riktiga blogg.se sidan.. ( på appen ser man inte statistik osv )
Iallafulla fall möttes jag av en hög kommentarer. Fattar inte vart dom kommer ifrån? Är från okända människor o står bara skit.
Äre virus eller? Slutaaaaa försök sprid viruslänkar på min blogg dumma proppar!


Måndag 27/2

Vaknade för ett tag sedan. Tog mig en tretimmars på soffan.. Mår som en ostkrok. Ryggen är helt skev igen. Dumt. Har iallafall jobbat, 07-15.30. Gick fortare än fortast. Sen blev det middag hos farmor.
Skulle ha tränat ikväll men orkade fan inte. Dåligt josiiii, dåligt!!

Skulle få bilen lagad idag o. Men felet vi trodde de var, o som vi köpt grejjer till var inte det vi trodde. Så min lilla A3a får fortsätta låta som en traktor tills i helgen trorja. Så får vi väl se om man får nån ordning på kärran då istället :)

Imorgon är jag ledig och ska tillbringa dagen med favoritbarna. Det ska bli kalasroligt :D

Nu äre snart BB, sen skaja fan sova ett par timmar till ! Gonatt


Lördag 25/2

Godmorgon folket :)
Sitter på balkongen ja o fikar frukost. Melwin ligger här han med. Mysigt värre.
-4 visar termometern men här på min underbara balkong är det alltid skönt endå. Sol och vindstilla! :) satt här härom dan också o då vare fan i kortärmat!

Gårdagen spenderades på jobbet o sen blev det middagsbjudning hos Nisse :) blev där resten av kvällen o.
Idag är jag ledig o startar somsagt dagen med lite sol. Snart bär det av bortmot Tunbyn o sen Forsa.
O ikväll ryktas.. Eller ne inte ryktas, utan det tjatas om alkohol. Så blir väl lite sånt då :)

Hörs på. Häj


Fredagsmys


Alla hjärtans dag

Love you!


Nattinatt

Blev inge mer pyssel med bloggen idag... Trots att jag varit ledig.
Därimot så har det blivit en promenad i solen med M, varit på arbetsförmedlingen, fixat present till H, tränat, solat och fixat matlåda :) Duktig ja !

Nu tänkte jag slänge iväg en beställning på lite nya hårprylar bara sen blir sängen.
Gonatt !

Mys i solen


Upd.

Har börjat pyssla lite smått med bloggen som ni ser. Dock med gamla bilder osv. Orkar inte grejja nå mer ikväll så får se när jag fortsätter. Ni får nöja er med det som blivit så länge. Godnatt


#


Söndag 12/2

Myssöndag igen då. Som spenderas i soffan under filten med min älskling. Ja, en av dom iaf. H har ju lämnat mig för det dära stockholmet igen. Trist. Men Melwin finns vid min sida. Min älskling. Det bästa jag någonsin haft. Trots kisspölar, kräk i bilen, uppstigningar 04.00 och promenader i -25. Han är min älskling oavsett!

Sitter iaf framför datorn ikväll. Förjävla ovanligt faktiskt. Har nästan glömt hur man gör. Tappat stinget lixom. Fortfarande i behov av att göra om bloggen ju. Men ja har inte ens orkat öppna ps. O ja har knappast orkat knäppt nå nytt på migsjälv. Men de kommer de kommer.

Lyssnar på mysmusik, just precis nu Joshua Radin. Ryser när jag hör hans röst. Otroligt vackert. En livekonsert med honom och jag skulle förmodligen falla pladask.
Vet inte riktig vad jag tänkte skriva här. Det vet jag väl iofs aldrig. Brukar mest bara bli massa nonsens. Funderar faktiskt på o, i samband med att ja gör om designen, sadla om lixom o bara köra på bilder. Som en bildblogg. Fast då måste man ju bli duktigare med kameran.. som oftast är iphonen då. Kanske inhandla en systemkamera först?
Mkt man vill ha men lite man tar sig för o köpa. Får se hur det blir med den saken då.

Påtal om o köpa. Var ute o kikade efter ny soffa idag. Hittade två mysisar. Håller på väljer mellan dom två tror jag.  Men sen kom andra ideer upp. Så soffplanerna kanske får vänta dom med tills den andra planen är förverkligad.. eller iaf på gång? Jaja, längta o drömma går ju..

Puss

Crying is like breathing. The more you hold in, the more you let out.

Jaa.. Dumma bloggapp. Funkar fan dåligt dehär. Ändå väljer jag 9ggr av 10 att skriva från telefonen istället för datorn. Dumma josie kanske.

Haft en rolig dag på jobbet iaf. Sista rycket vart ju som ett helt träningspass dock. Dra pall. Mkt pall :p

Vidare hem o klunka prottedrink o byta om bara sen ner för ett pass rygg på ego. Sen var tanken att jag skulle laga matlåda och måla bänken igen. Men fastnade med iphonen i nävarna.. O här ligger ja fortfarande. Sova tidigt skulle jag ju också! Rackarns.
Uppstigning 06:30. Gnatt


Onsdag 8/2

Upd; Detta skulle ha kommit upp imorse men blogg.se appen kukar sig som vanligt. Publiserar nu ist.


Fullt upp igår, på lediga dagen. Tänkte skriva några rader då jag tillslut la mig i sängen, men jag slocknade visst rätt snabbt.

Gårdagen bestod av träning, promenad, hemligt uppdrag med Paula, snabb sväng till Ikea för o inhandla nå grejjer, iväg till Tunbyn sen hem och började pyssla på härhemma istället för o lägga mig tidigt..

Ställde mig och började måla om en bänk jag har. Vill ha den vit. O det fick den bli! Sen skulle jag börja skruva upp två tavellister men behövde plugg o sån skit.. Ja jag behövde Henke helt enkelt så får invänta att han kommer hem från Sthlm :) sen skare bli fint i hallen!

Idag blev jag väckt av Melle strax innan åtta.. Ville verkligen inte kliva upp. O inte han heller tydligen. Han kröp bara närmare och gav mig en puss sen tog vi en sovmorgon till typ kl 10. Mysigt :) nu har vi tagit en promenad och fikat lite. Duschen nu o jobba sen! PUSS


Älskling


Söndag 5/2

Ligger i sängen ja. Helt totalt slut. Fråga mig inte varför. Har haft en tokskön vecka med 4 dagar ledigt. Sista, lördagen tog jag somsagt ledig pga dopet.. Så det är ju inte jobbet som tömt mig på energi. Har visserligen tränat hela veckan, men varken lördag eller idag så ne. Javet inte. Ligger i sängen nu iaf. Tänkte lägga mig för två timmar sedan men det kändes lite väl..
Tvingade ögonen att hålla sig uppe sen klädde jag på både mig och M varma kläder och tog en kvällsprommis.

Har iaf jobbat idag också. O imorgon blire uppstigning tidigt för jobb 7-16.

Gårdagen spenderades somsagt i kyrkan. En stund iaf. Lilla Ida-plutt blev döpt. Finaste :) hihi.
Sen vart det en tur ut på Alnö då jag och Henke var bjuden på middag hos Johan och Sandra. Blev kvar där resten av kvällen o. Trevligt trevligt :)

Ne nu ska jag äntligen tillåta migsjälv att sova.. O såhär tidigt har jag fan inte lagt mig på flera år.. Godnatt på mig, hejj


Ida


Lördag 4/2

Godmorgon. Lika kallt o jävligt är det idag. Näsan frös nästan ihop när jag var ut med M förut. Gick fan in nästan lika snabbt.

Blev Inge utgång igår. Köpte en alldeles för stor påse godis, o Frida kom förbi med en flaska vin. Så vi myste här hemma i soffan istället. Skönt.

Nu tänkte jag finna ork till att ställa mig o fixa lite äggröra till frukost o väcka liv i H. Sen göra mig iordning för dagens kyrkbesök. Lilla Ida ska döpas :) fick ledigt från jobbet idag så jag skulle kunna gå på det. Bra bra :) nee nu äre dags o röra fläsket!


Get outta that corner

Shaaa.. Längesen. Sitter kvar i soffan. O jag Känner för o sitta här ett bra tag till! Tänkte göra om bloggen o därmed börja med headern.. Bilden måste vara 2-3 år gammal. Har hunnit "byta" utseende både 3 och 4 gånger efter dendära knäpptes. Ni vet, smalare, tjockare, vitare, brunare, lååångt hår o kortare hår osv osv. Men jag hade visst ingen nyare bild jag kunde göra ny header av. Bara massa bilderpå Melwin och ett gäng på Henke.. O dom får inte vara på headern. Det ska ju vara jag där! Jag jag jag!!! Ska knäppa nå nytt någon dag när jag känner fört.

Så då bidde det Inge fix med bloggen. Sitter mest o stirrar på spotify och poppar bra musik. Tränade M lite nyss också :) dutti. Nu sover han sött i korgen sin.

Fick ett samtal med påtryckningar om utgång ikväll.. Men javet inteeeee. Kallt som fan ju.. Hmm. Får se råå..
Aja, nu fick jag ett uppdrag här, hejj på mejj


Fredag 3/2

Precis slukat en banan och en proteindrink. Försöker även återfå värmen efter att ha varit ute med M en sväng. Svinkallt. Fyfan. Hade tänk mig en längre promenad idag igen men jag vet faktiskt inte om jag vill, o inte Melwin heller för den delen. Får aktivera han lite inne istället.

Började iaf dagen med att göra iordning en riktig gofrukost till mig & Henke. Kokade kaffe, ägg, rostade mackor och mixade ihop en kiwismoothie.. Satt fint i magen de. Promenad på det sen iväg till EGO. Körde rygg och en övning för kärlekshandtagen. Bort bort bort!!

Hade inte ork att uppdatera någe mer igår som jag skrev att jag skulle, men blev iallafall gym ( bröst & biceps ), lunch på BIM, besök av Paula & Ozzy sen lagade jag iordning gomiddag till mig o Henke som kom hem från Sthlm igår. Blev kycklingenchiladas med sallad :) götte!

Aja, nu får det räcka för denna gången.
BIM-sallad :D


Torsdag 2/2

Godmorgon alla glada.
Har för sissådär en timme sedan vaknat till ett snöigt sundsvall med -11'c på termometern.
Vill ha sommar nuuuuuuuuu!

Har precis ätit frukost och ska bara hoppa i träningskläderna nu och invänta Zätat.
Uppdaterar väl senare idag också skulle jag tro. Så hörs på. Hejj!

Love will be hard and hearts Will be faking


Onsdag 1/2

Äntligen soffläge!
Haft fullt upp hela dagen. Klockan ringde 06.45 och upp och ut med Dogge skulle jag. Efter kisspromenaden så vare bara ner i bosätta sig i tvättstugan. Blev väl 6 maskiner tvätt tillslut. Skönt o få det gjort.

Gick därefter upp o lunchade med farmor och pappa. Blev kvar ett tag sen tog jag med mig farmor på en sväng till Birsta. Eller hon tog väl med sig mig kanske, men jag körde ju så jag tar åt mig äran. Eller nått.

Efter lite stökande o bökande hemma så gjorde jag mig en kalkonsallad o sen blev det ett träningspass. Bröst och biceps. Imorgon kl.9 kör vi igen!

Det var min dag. Hoppas morgondagen blir lika bra :)


RSS 2.0