Love cannot save you from your own fate

Hejhopp.
Dagen idag har varit sååå jävla skön. Hunnit med allt jag velat hinna med. Har städat, handlat, lagat mat, solat, shoppat, tränat, morgonpromenerat oo jaa allt ja planerat in. Hur härligt som helst.
Igårdå? Skrev ju om att ja skulle ner o boka tatueringstid osv. Blev inge av. Var ner o pratade med dom.. Men var bokningsstopp t.om augusti. Halå!? orka vänta så länge. Ja vill ju nunununu. Men de löser sej endå.

Imorgon ska jag upp o gå innan frullen igen. Med siktet inställt på sisådär 08.00. Hoppas ja tar mej upp. Sen blire iväg och fixa en sak.. Hhi. Ska bli spännande. Efter det så blire ett pass i mejeriet igen, o efter det ett pass på ego. Så nu vet ni vart jag håller hus imorgon. Nattinatt.


What are words?

Asså jag håller på lyssnar ihjäl mej på dendär låten. Den gck på repeat hela förmiddan medan jag städade och den går på repeat nu sen ja kom hem från jobbet. ÄLSKAR den. Hittade en till going också, Chris Medina - What are words. Också sjukt fin. Imorgon är jag leeedig. Hoppas på finväder. Springer förmodligen ner o bokar tid för en tatuering också. Varit sugen bra nog för länge nu på o göra en till. Måste försöka hinna med en svängom till Ego också. Varit sjuk så var ett tag sen nu. Men nu är ju frisker så nu finns inge ursäkter längre.





Roadtrip

Lite bilder från Norgetrippen. Värseguud































 

Regrets and mistakes, they're memories made

Oj. Ber om ursäkt för ruggigt dålig uppdatering.. Men det har varit mycket nu.. O andra sidan så har ja inte haft nån lust o skriva ens. Men men. Vad har hunnit hända?
Blivit av med min älskade Iphone kan ju toppa listan över trevliga händelser på senaste.. Fyfan. Dumma mej? Aja, mer då.. Drog en tripp till Norge med Frida och Zandra. Det var skojjsigt ! Jaa... sen har jag väl jobbat.. o kanske lite fest därimellan.

Helgen har varit min jobbhelg. Men haft skojj endå. Åkte lite räggarbil i fredags och igår blev det fäääst. Vart en kul kväll som fan. Förfest hos Pååla. Kom en massa gosigt folk. Tror tillslut det hade rammlat in närmare 30 pers. Hade riktigt skojjs, o ovanligt nog så vare nog fan lika kul på krogen. Bjöds på en jäkla massa dricka, så vi vart väl lite rund om klackarna allihopa. Yrade runt i stan och tappade bort varandra tio ggr om och gick massa.. o skrattade ännu mera massa. Kom i säng vid sisådär halv 6.. o klockan ringde vid 10. Sliten och bakfull fick mammsi komma in o skjutsa mej till jobbet. Hon tyckte inte att ja skulle köra.. javet inte varför? haha. Klarade mej iaf genom jobbdagen galant.

Efter jobbet blev det ett stopp hos fammo där jag fick mej lite mat. Sen ikväll har ja mest bara suttit här i soffan och myst lixom.. Fick besök av två fräsiga motorcyckelgrabbar.. men mer än så har det väl inte hänt :)

Har repeat'at samma låt cirkus 35 ggr nu. Älskar den. Fråga mej inte varför, men jag grät första gången jag hörde den. Så jävla vackert.. jag ryser!



Totalt ointressant sammanfattning av veckan som varit

Hej på mej.

Tänkte skriva nån rad innan nattning. Satt o fundera på vad jag gjorde i helgen så ja hade nå ja kunde skriva om men insåg då att de är ju fan fredag imorgon igen? Veckorna går så otroligt fort nu så jag hinner inte ens med.
Kan ju berätta endå bara för utfyllnadens skull.

Fredagen var det myskväll härhemma. Tacos, karra, dricka, chippe & dippe, film och såklart lite goa vänner.
Lördagen blev det en spontan utgång. Satt o velade hemma halva kvällen tills jag tillslut tog mej i kragen och for iväg till förfesten.. sisådär vid elva nångång. Haha. Sen krogen och lite bilåk på det. Natten blev lång och jag somnade inte förän vid 7. Inte bra. Var nämnligen min jobbhelg så skulle upp o jobba.. Fick mej 3 timmars sömn, men klarade endå av dagen rätt bra. Söndagen blev en såndär myskväll igen. Med massa vänner och lite film o gotta.

Efter att ha syndat hela helgen med gosaker så sitter jag här nu. Det är tor..ne fredag nu. Och resterna från förra helgens mysigheter står kvar på bordet. Två skålar chips och massa karra. Men jag har varit duktig och låtit bli. Har istället försökt äta bra och tränat hela veckan. Tisdagen var hårdast. Iaf i träningsväg. Var på pump med Frida och jag försökte avancera lite och la på mer vikter än jag brukar. Fyyfan. Var helt matt i varenda kroppsdel när jag åkte hemöver... och jag kan säga att jag har ont fortfarande :P

Onsdagen var min lediga dag. Kom inte i säng förän framåt 5 på natten och skulle upp 7.. Varför är jag så dum? Var iaf nödvändiga extra vakentimmar den natten...faktiskt. Upp onsdamorron och slängde i en tvätt i maskinen sen iväg till jobbet för ett kort möte. Sen blev det lite mera tvättande följt av lite bus med nåra vänner.

Idag, eller ja nu äre iaf somsagt fredag igen. Jobbar imorrn (idag) sen harjag ledig helg. Får se vad som händer.
Nu måste jag hoppa i säng. Ställer klockan på "morgonpromenad" och försöker vara lite hurtig innan jobbet.

Gooonattelinatt 

RSS 2.0