.

helt ofattbart

It can only get better

Ännu en dag har passerat förbi. En ledig sådann.
Två lediga såååå jävla välbehövliga dagar. Nu börjar jag hitta tillbaka till migsjälv igen. Har mått inte alls så bra pga allt som hänt och hur du behandlat mej. Men nu mår jag bra pga hur alla andra behandlar mej. O jag tycker mycket mera om o må bra, såklart!
O ja känner verkligen att jag är värd bättre, precis som alla säger till mig.

Vaknade lite för sent idag. Hade ställt klockan på tidigt, eller aah.. "tidigt" för ja ville ta vara på dagen. Men tydligen så ville min kropp inte de. Så ja vaknade upp ganska så sent. Men vad gjorde de? Klev upp och for bortöver till Ellen. Hon ville att jag skulle komma och rida lite. Åkte bort dit och busade lite med hästarna och spelade boll med Ludde. La mej på en filt sen i solen och bara möööös! Sen blev det en promenad med Ellen och Ludde. Men blev en kortis för det var så jävla varmt i solen. Tvättade bilen gjorde jag också! O fick en ofrivillig dusch då jag röck bort slangen från kranen utan att ha vridit igen ratten. Dumt gjort av mej. Blött vartde ;)

Åkte inöver stan och plockade fram korv och bröd o grejjan ur frysen. Fixade fram lite filtar och skickade en pingeling till grannen som var på mitt förslag. Vi for och hämtade lite badmintonrackerts sen åkte vi till Tranan och inväntade folket. H, T, P och senare också L droppade in. Vi grillade, lyssnade på lite gitarrspelande av grabbarna spelade massa badminton och hade bara en allmänt mysig kväll :) Synd bara att det vart lite kyligt i slutet. Blev ett oväntat stopp där vid hemgången också för ett däckbyte sen nu hamnade jag är.. Soffan. En macka på dehär sen måste jag nog sova lite.

Känner att jag vill Upprepa rubriken; It can only get better!



Wait til you see my smile

Hemkommen från en underbart mysig kväll. Packade ner lite fika och blev upphämtad av värstinggoffen.
Hämtade upp John borta i Nacksta sen begav vi oss ut mot skatan. Finvädret. Åkte liten båt ut till en ö, där vi bytte till en större båt. Gled utöver och bara myyste i solen. Helt underbart väder. Drog på bortöver, studsade på vågorna och skrattade så vi nästan dog lite. Åkte ut till en strand på en ö och picknickade lite där och busade tills solen gick ner. Blev massor med bilder. Dit ska vi igen! Då skare bli en heldag. Bad, grillning, alkohol, tältning och massa massa bus. Riktigt jävla vackert var det där. Hualigen. Nu har dendär Lina slängt upp 79 bilder på fejjan från kvällen. Haha. Shiet. Aja. PUSS

Bjuder väl på nåra bilder jag med. Dock inte 79 stycken.. så generös tänker jag inte vara!
















I don't know if im running toward my dream or away from my nightmare

Haft en skön lugn dag. Sov ut. Vaknade. Städade lite. Åkte till farmor och hämtade pengar och en inköpslista.
Sen åkte jag ut till maxi och storhandlade. Till mej och till farmor. Vidare till farmor och kånka upp allt till henne. Hon brukar ju kunna följa med och handla själv men nu är hon nyopererad så hon får inte vara ute o gå. Men josie fixart ! Vi kockade ihop lite mat tillsammans och åt oss mätta.
Nu är jag hemkommen och byter om och gör mej klar för mys och båtåkning ikväll :) Inte med några dumingar. Don't worry! :) Hoppas inte vädret sviker bara. Måste kanske göra iordning lite fika också. Jaja. Kanske dax att skynda. Heråeåeåeåe.

.


Close your eyes. Clear your heart. Let it go

Jamenvisst. Nattning nu känske? Jobbad stängning idag. Mycket folk. Visst. Nu får ja vara ledig i två, sen blire massor av jobbning igen. Hoppas på strålande solsken. Ska nog i vilket fall smita ner o sola lite i fusksolen också. Tappat all brunhet nu. Nu när man ska vara brun. De ska fixas. Sen ska jag nog bara vara. Det vore skönt.

Kanske måste iväg o inhandla en ny bas också. Eller kanske o kanske.. den förra brann ju. Vet inte om ja nämnt de. Fick be Markus hjälpa mej för de slutade funka. Sen kom han fram till att basen hade gått sönder helt :( Dumma! Så nu har jag åkt runt utan ljud sedan dess och det är väl de mest värdelösaste som finns. Att åka runt ensam med nån fin låt på högstaste och bara åka.. o lyssna.. o tänka. Det är riktigt skönt ibland. Så det måste fixas till.
O en sak till. När vi endå snackar saker som brunnit. Min jävla plattång ville inge mera i fredags. Plattade håret och grejjade lite, sen började den ryka och lukta konstigt. Tänkte inte mera på de. Drog ut sladden och drog på fäääst. Sen på lördan när jag behövde den igen var den helt död :( Dumma! Fan. Så gammal var den inte. Fick nog någon garanti med skulle ja tro. Men vart kan jag ha den lappen måntro? Jaja. Bara o handla nytt.

Ne nu fåre vara slutskrivet för idag. Bjuder på en mongobild där jag försöker posa med ( nyklippta, enligt mig jättekorta ) minihåret, i minispegeln i minihuset.. på maxi ica ! höh :D



Though no one can go back and make a brand new start, anyone can start from now and make a brand new ending.

Ett tag sedan jag skrev nu. Blir lätt så. Men nu är det nya tider. Skiter i allt och ska bli glad och börja må bra igen hade jag tänkt! Fick lite förklarat för mig jag med om vad som är sanning och det stärker mig ännu mer. Konstigt bara att man inte ska kunna lita på människor man känner sen länge tillbaka. ( Trodde man kände ). Utan får veta den riktiga sanningen från människor man aldrig träffat istället. Tack för det! :)

Blev lite festligheter i helgen. Både fredag och lördag. Kul kul :) Fredagen blev det förfest hos Björn sen All stars. Startade kvällen på lite dåligt humör efter allt men kände att jag behövde komma ut endå. Sen vände det och allt blev tiptop. Men sen slutade kvällen med dedär dåliga humöret också. Mindre bra. Hur mkt man än försöker komma bort så tycks dedär som gör en på dåligt humör endå dyka upp överallt.

Lördagen blev de ölning först nere i öltälten på torget. Träffade upp massa folk och lyssnade musik och hade det mys. Sen blev det vidare till memento. Träffade massa goingar och hade det allmänt bra :) .. tills dedär dåliga humöret gjorde sig påmint igen när jag fick höra om massa som sagts.. Om mej.. o allt.
Blir bara så förbannad på mejsjälv att jag lät mej luras och hamnade mitt upp i detta igen. Men somsagt. Det är över nuuuuuuuu. Bara du slutar gå runt o sprida massa skit om mej för att du ska se bra ut.
Slutsnackat om det. Jag lovar.

Igår var det jobb. På min lediga helg. Men endååå. Jobbade till fura sen åkte jag bortöver allstaskogarna och myste till det lite. Hade telefontid där ett tag också. Satt i telefon hälften av tiden ja var där trorja. Trevlig tjej :P
Framöver kvällningen träffade jag upp Lina hos hennes mamsi i Allsta, sen träffade vi upp Tobbie. Åkte på en liten sightseeing genom alnö sen bortöver staden för lite fotboll med Fragge henke och Anki. Trevlig kväll.
Ska bara vara, och bry mig om människor som får mej att må bra. Så kommer livet lösa sej tillslut! :)

/ posiefajn

Hide away


Don't tell me not to leave
Right before I go
You dont even know
What youre asking me to do
Don't tell me honey please
I have made a choice
There’s nothing in the world
You can do to change my mind

Was looking for a place to hide away
Instead I lost the heart I gave away
Tell me how could love stand a chance again...

I must admit that I
Been feeling so alone
It's what I am
It's what I’ve been, what I’ve become

Don't push it we both know
I'm falling every time
You look at me
Like you did
When you were mine

Was looking for a place to hide away
Instead I lost the heart I gave away
Tell me how could love stand a chance again...



Kom så ska vi leva livet

Har känt på dom senaste dagarna att det är lika bra att jag inte skriver något här. Då kommer jag bara skriva saker som jag ångrar att jag skrev här. Saker som inte alla ni har med o göra. Saker som jag bara vill skrika ut. För äre något jag blir arg över så är det när jag får höra att det påstås att det är jag som har ljugit och att jag överdrivit. Speciellt när jag verkligen tänkte mej för och "underdrev" i det jag berättade just för att jag INTE var ute efter att såra. Ingen vill höra detaljer och förklaringar. Tog det mest västenliga bara.. OCH varenda ord är sant. Men skitsamma. Jag orkar inte lägga mej i mera. Jag vet vet vad som är sanning och det vet du med. Och väljer du att förvrida det hela o säga annat så varsegod. Du som får leva med det.
Men hur var det med att stå för sina handlingar?

Nee nu sitter jag här och skriver om detta endå. Som jag inte skulle göra. Men det har varit mkt nu. Senaste dagarna. Men nu äre väl snart dags för sommar och värme. Semster och massa kuligheter. LÄNGTAR efter att åka ner till sthlm och vara med Zandra och Emelie. Skulle vilja åka dit ett tag o bara vara. Inte allt för långt bort, men endå borta från allt som har med allt o göra. Blir jobb ett par veckor till sen har ja 4 veckors semester. Den kommer behövas.

Igår blev jag bortbjuden på middag. Trevligt. O dagen innan var det kalas o grejjan. Sen blev det en biltur som var flera timmar lång. Åkte runt och bara var. Musik, bilåkning och pratade ur mej allt som ur mej ville pratas. Sköönt. Kom inte hem förns sent. Märks iaf vilka som verkligen bryr sej.. och vilka man kan anförtro sig åt. Ge och ta. Det är då det känns som om det är äkta. Och äkta, såna vänner gillar jag!

Ne här har jag inte tid o sitta. Skitväder ute, såklart. jag är ju ledig. Men ut måste ja o göra lite ärenden. Bokat en tid för klippning 12.15 också. Äntligen.
Sen måste ja köpa kuvert. Och lämna in nå papper, Hälsa på sjuklingen osv osv.
Väntar btw fortfarande på att dendär jävla bikinitoppen ska komma ut i min strl. Vafan ska jag med bara underdelen till? Aja. Nu måste ja sätta igång.

Nu har ni nått att läsa för stunden iaf. Kommer nog ett till senare.

Happyface / J

-

..fortfarande lika arg och besviken. Ett under att ja ens somnade inatt.
 Känner mej så jävla utnyttjad. Känner mej så jävla lurad. Hur kunde jag tillåta migsjälv att falla tillbaka till allt dehär? Aldrig aldrig mer.


@xxxdkeofeo£@]

Jag är så jävla förbannad så ja kan fan inte ens sova. o VARFÖR i hela jävla helvete skriver jag detta här? Ja säg det. För jag vill inte ringa någon kompis nu, mitt i natten och avreagera mej.
Haft en skitbra dag och kväll. Kvällen med massa bra folk. Snälla folk. Åt mat och for runt och surrade. Lugn bra kväll. TILLS jag nere i stan träffar på denna människa som får mej att må så innehelvetes jävla dåligt hela jävla tiden. TROTS att jag är arg ledsen och sagt upp allt vad vänskap ens heter så är jag snäll och lånar ut min telefon.. för han har "inga pengar på telen" och måste få tag på en kompis. Jag trodde jag var snäll och skulle få ett tack, och ett " förlåt för att jag sårat dej "

Men Vad gör han? Tar min telefon, och raderar allt. Varför? För att han inte kan stå för ett jävla skit som han gjort i sitt liv. För att han är så jävla rädd. Rädd för att bevis ska komma ut. Bevis som jag sparat ifall jag skulle utpekas som lögnaren. Och nu antar jag att det är det han försöker göra så han var tvungen att ta bort allt som fanns på min telefon. Så han sen ska kunna låtsas vara en ängel som är oskyldig. Snäll jävla idiot. Synd bara att han inte kan ta bort all sanning. Finns medelanden bilder o massa annat kvar på min dator. O Synd bara att alla andra redan vet. Alla vet vafan han håller på med. Skiter i just domdär smsen egentligen. Jag har sagt mitt. Mer kan jag inte göra. Men det fanns mkt mkt annat på dendär telefonen jag hade velat haft kvar. MEN denna stackar stackars människa tar vad han vill och gör som han vill. Och skiter i resten.
STÅ FÖR VAD DU GÖR, du har själv satt dej i denna situation.

Känner mej som en jävla fjortis som sitter och skriver detta här. Men ikväll var det verkligen droppen. Jag orkar inte mer. Här man kan fan inte ens vara en snäll medmänniska och låna ut telefonen för ett kort samtal. Nee..


New Shoes


-

Så fick de bli. Orkar inte bära på detta. Orkar inte hjälpa dej mer o inte heller vara tyst eller låta bli o skriva saker för din skull. Dina problem, inte mina.

Untitled

Hihihi. Skulle bli lite alkohol igår, men fick köra dom alkoholiserade ist. Lika bra de ! Mina skooooooooooooor har kommit, hihihihihihihih. Happy ! Osså bikiniunderdelen också. Sen fick jag mail om att överdelen som jag storleksbevakade åter kommit i lager. Men innan ja hade sett de mailet så hade den tagit slut igen. Ännu mera hihihihi. Fattar inte. Dom kan inte ha många av varje storlek om dom hinner ta slut på en dag? Får vänta mera då.. Nu blir snart bolaget sen ikväll blire en kul kväll ! Dendu.


It's beyond repair. I'm done I swear

Ledig ledig leeedig ! iih.
Känns så bra. Ska in en sväng och lämna nå papper och prata lite med en handledare om ett tag. Sen har ja hela helgen till o bara vara. Skönt. Nu skaja ner till Tubbis jobb en sväng.

It isn't worth it. hejdå

To my heart


Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for

Ja.. Har inte så mkt jag kan skriva här. Men tänkte väl ändå att det är dags att uppdatera.
Ööh, jaa då vart de lätt..

vaaahettereee.. Jag har jobbat varje dag, haft ont i magen och varit illamående. Inte kunnat sova och slösat alldeles för mkt tankar. Men det har blivit massa tokigheter endå. Blev en jävla massa bilder knäppta häromdan iaf. Det blev lite för tokigt där ett tag. Men det löste sej. Hahah. Herregud.  :)
Jaja blir lixom inte så mkt mer sagt. Har inget att skriva. Lika bäst det.
Orkar inte. Har massor o göra idag endå sitter ja kvar här. Ledig helg iaf, ska bli superduperultramegaskönt.
 

RSS 2.0