Dagen idag

Ligger i soffan och försöker hitta orken att gå ut med Mellan på sista svängen för kvällen. Har precis sänkt en prottedrink. Blev ett magpass idag som avslutades med cardio. Tumme upp.

Gått på en lång promenad med syster, Ida och Melle idag också. Gick runt halva jävla stan typ, o avslutade med o köpa lite sallad och käkade lunch. Trevligt.

Nu sitter jag o är nervös också. Jobbintervju imorgon och en på nästa torsdag. Morgondagens vet ja inte mkt alls om, men hoppas på det bästa. Ni med, håll tummarna för mig!

Ne, promenad - dusch - sängen.
Natti


Tänkte skriva dagens dag som rubrik, men glömt vad de är för dag?

Jag tog mig upp imorse. Visst tog det emot lite, o visst får jag kämpa för att ta mig upp & nedför trappen här i huset.. Men de känns bättre än väntat. Fastänvi kämpade på bra på EGO igår !

Nu är frullen intagen och promenaden gådd. På med ett ansikte och rulla mot farmor. Hej hej


Just do it!

Ååååååh, tröttmössa. Klev upp 06.45 idag. Länge sen sist de. I med en maskin tvätten ut o gå med Mellefjun. Sen blev det en kaffe och en skål kvarg & banan framför tvn.

Nu är tredje omgången tvätt snart färdig. Bara 2 till senså.

Äntligen ryckt upp mig och börjat med träningen igen, o lagt om kosten. Har sagt de många gånger men nu jävlar. Denna gången konmer jag hålla det jag lovat migsjälv, det vet ja!
Mkt pw:ande och gymmande ska bockas av , varje vecka.
Redan börjat och det känns skitbra.

Ikväll är det benens tur att få sig en omgång.. O med tanke på att jag inte kört hårt sen förra sommarn så räknar jag med att jag knappt kommer kunna gå imorgon. Återstår att se, ha en bra dag. PÖSS


Tjugohundratretton

Jamen sisådär då. Allt klart. Nytt år och nya möjligheter.

Det nya året började inte speciellt bra, då jag fem minuter efter tolvslaget fick en bit av en raket i urringningen. Håret brann och huden glödde. Nu ligger jag här, 5 dagar senare med ett bandagerat kliande, varande bröst.
Men det gick bra. Hoppas på o slippa ärr och fula märken bara.
I övrigt var nyår bra. Vi var ett helt gäng ute i Nisses stuga i Holm och åkte lite skoter, åt god mat och drack sprit. Helt ok :)

Nu ligger jag på soffan i Tunbyn och väntar på att nån ska komma hem. Åkte hit o skulle hälsa på men tji fick jag.
Mår illa gör jag också. Kastade i mig en koffeintablett innan morgonpromenaden och sänkte nån kopp kaffe för mkt till frukost.. Koffeinshock.. Dumt.

Ne, åka och handla lite mat kanske..
Ha en bra lördag !


RSS 2.0