Äääänteeeligen

Nu är julafton avklarad.. Och allt med den, och bara några minuter till så är även Henkes 26 årsdag avklarad. Har varit ett jäkla ståhejj med o köpa presenter och klappar men nu äntligen är den delen avklarad. Nöjd och glad är jag iaf, hoppas på att dom son mottagit klappar från mig är lika nöjda dom.

Nu väntas bara lite ståhejj med nyårsfirande, sen ska jag försöka ta tag i livet! Med det sagt säger jag nu Godnatt !


Dan före doppelidoppdan

Hallelåja,

Trött halvsleten Josie sitter i Tunbyn och känner doften av Mammas köttbullar.. Mmm, hungrig!

Blev nån slags spontan "festkväll" igår. Började med en lugn städardag hemma och slutade med trevliga middagsgäster följt av lite sladdning i bilen och senare påhälsning på en fest. Fick med oss två patysugna rackare hem också.. Som nästan, men bara nästan fick oss att byta om och gå på krogen halv 2 inatt..
Kom i säng vid 5-snåret ungefär..

Ikväll blire uppesittarkväll och lite mys, o imorgon är det julafton 😀 Wii!


My eyes are open wide.. Help me look inside..

Återigen är samma morgonprosedur snart avklarad. Håller på sänker sista koppen kaffe för morgonen bara.

Har hunnit skrubba kroppen och dränkt håret i silverinpackning också.. Mitt hår har ju en tendens att plocka fram alla mina röda pigment så håret blir lätt gul/orange. Jag som var hos frissan o la in nya slingor bara för typ en vecka sen :( Surt. Men får väl se.. riktigt sugen på att färga mörkt igen. Kan snart inte hålla mig längre. Kliar i fingrarna !

Idag är okså en såndär dag som ser ganska tom ut i kalendern.. Får väl se vad som hittas på.

Ha en bra dag

Kälkåkning

Det blev bus i Tunbyn idag. Promenad i skogen med hundarna. O när benen inte orkade längre fick vi åka kälke.. eller ja.. en av oss iaf.



Anything can happen'

Doggekissning följt av morgonkaffe och leverpastejmacka är nu avklarat. Vakna med huvudvärk igen. Som jag gjort alla dagar i typ en veckas tid nu. Jobbigt. Kanske för att jag lyckas stanna uppe så jävla sent. Javet inte inte. Melle blir iaf arg på mig och får kämpa på morgongen för att få mig att masa mig upp ur sängen.

Idag vette fan vad det blir. Kanske åker iväg en sväng så Melle får springa lite i snön i Tunbyn.. Får se.. Lite mer kaffe först bara.

Ha en bra dag.
 

Memories.. oh.. memories <3

My god. Kom till sängen, men sen fastnade jag här.

Suttit och kollat tillbaka i bloggen. Läst saker jag skrivit och bilder jag publicerat. Inlägg sen 2007. Helt sjukt glad jag är att jag ändå skrivit, och låtit det finnas kvar genom åren. Vilka jävla minnen!

Mitt liv och mina känslor harju bevisligen åkt berg och dalbana..
Många dåliga minnen som kanske aldrig borde nämnts i ett blogginlägg men också sååå många underbara inlägg med minnen och fantastiska människor som funnits i mitt liv genom åren. Sjukt roligt o läsa igenom.

Man kanske skulle ha skrivit en riktig privat dagbok, där ALLT skulle få finnas med. Med tanke på mitt känslosvall efter att ha läst igenom bloggen nu så kan jag tänka mig känslan att läsa en riktig dagbok efter flera års skrivande..

Publicerar ett helt gäng gamla bilder som jag sparade från olika inlägg.. Shit

 

  

 

 

 

     

 

   

 

   

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

      

 
 
 
 
 
 
 
  
 

 


2012 - 12 - 18

Nyss inkommen från massa bus med Melle i snöhögarna här ute. Måste trötta ut rackarongen så jag får sova längre imorgon.

Vi får ju mysa i hela stora sängen själva denna vecka. Så bäst vi passar på :)

Shoppade sista klapparna idag.. Kanske. Kommer alltid på något mer jag vill köpa så fort jag är klar. Ligger massvis med klappar under granen här hemma.. Bara med klappar till Mefflan p Henke. Själv verkar jag inte ha varit så snäll iår.. Tomten försöker hålla mig på halster trorja! Vi får väl se.

Ne, nu ska jag slå på nån film och krypa ner under täcket. Gonatt.


2012 - 12 - 11

Jag är sämst med att hålla igång här på bloggen. Javet. Kör några dagar, sen glömms det bort lika snabbt.
Suttit vid datorn och kikat endel nu så då kom ja på att ja kan ju skriva nån rad iaf.
 
Väcktes imorse av et sms av en Syster och en Ida som ville komma och hälsa på.. svarade att de fick dom väl göra. Masade mig upp ur sängen och innan jag ens fått på mig kläderna så plingade det på dörren.
Höll på bli ett dödsfall här mitt i alltihopa också.. men de behöver ja nog inte gå in på nå djupare. Vi lever allihopa, trots att en av oss nog har en blå röv imorgon? ;)
Fick iaf frukostsällskap och ett gott skratt.
 
Nu har jag tvättat en jävla massa tvätt, och försökt få skiten torr också. I denna supertvättstuga... Tror tvätten från maskin nr 1 som var klar runt 1 inte ens är torr än.. Kanon när det går snabbt o smidigt med hushållssysslorna...
 
Lite julklapps och födelsepresentinslagning har jag också ägnat mig åt. Bara ett par kvar nu sen är jag klar med årets lass som ska ner i tomtens säck :) Skönt. Har beställt det mesta på nätet faktiskt. Så har sluppit trängas massa.
 
Ne, nu ska jag ta och hämta upp sista tvätten.. o försöka sprida ut den i lägan så det torkar... eftersom torkskåp och tummlaren funkar så jäääävla bra !
 
 

RSS 2.0