bus


090520

Nu är jag sådär duktig igen.
Tvättid 07.00 på lediga dagen. Slängde i tvätten sen gick jag på en promenad. Hääärlit!
Nu sitter jag iofs här och är mindre duktig men det blire snart ändring på. Ska ner o kolla om allt är tort sen blire massor o göra hela dagen. Först farmor ! :)

tjue

090512

Tjue.
Sitter och kollar på sex and the city.. Eller sitter o kollar gör jag väl inte. kom hem och slog på tvn för cirkus 2 min sen.
Har varit ute och promenixat med Zandra och Emelie :) iih. Sen åkte vi en sväng i emsies räser. Hon kunde fortfarande.. trots att hon inte kört på länge eftersom hon lämnade bilen hemma när hon flyttade iväg till huvudstaden.
Innan promenaden med brudarna så var jag i allsta och firade mamma. Hon fyllde år den lilla mamman. Jag hade köpt trädgårdshandskar med myror och nyckelpigor på och en vattenkanna som ser ut som en snigel. Sen utöver det så köpte jag pappa och ellinor en jättefin blomgrej med en välkommen-skylt i. Svårt o förklara men den var jättefin. Osså lite blommor till det då.

Hade min lilla farmor också till allsta. Hon hade bjudit mig på gomiddag alldeles innan. Det tackade jag och tog emot. Mycket gott. Innan deeet var jag med Ellinor ute i Birsta och shoppade lite.  Och justde, ett möte på jobbet han jag med också. Nuu blire annat.

/ Josiefin

090511

Chill på balkongen, Promenix och lunch med farmor, hem o duscha, - jobb.

woopsie

Förlåt Zandra men HAHHAHHAHAHHAAH.
lurades lite förut :) Antar att Z läst det förra inlägget jag skrev för jag fick ett sms där hon undrade.
Jag lurade i henne att  det var jag som hade slagit en jävla brud som ja såg på cruesingen igår blodig.
Hon gick på det, vilket jag inte trodde hon skulle göra ens. HAHAH. Z svarade ungefär att det var så jävla frän och att hon var stolt över mig.
Var ju tråkigt dock o behöva avslöjja min lilla lögn.

filåt Zandrey

090510

Gårdagen?

Jobb till 17.45, hem o laga goomat som vi åt framför tvn. Mysigt. Sen blev det en sväng till cruesingen och träffa massa folk. Kvällen slutade dock i massa blod och bråk och att polisen som tog uppgifterna från oss vittnen talade om för mig att jag var söt som en docka när jag var liten och att jag var söt fortfarande. Haha. Åkte hem för att byta bil för att sedan åka på akuten. Men vi bajsade i det, vilket vi kanske inte borde ha gjort.

Nu äta lite rester sen gårdagen sen blire jobb. Tänkte tvinga ut migsjälv i promenadskorna också, men orkar fan inte idag. DÅLIGT Josefin, DÅLIGT!


090507

Update; SÅ JÄVLA VACKERT

lyrics

Lars Winnerbäck - Som Jag Hade Dig Förut (feat. Melissa Horn)


Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
nu kan det va försent, att säga som det är

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
jag vill ha en sista chans, så jag säger rakt ut

jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut

Jag vet att det är svårt över telefon
när jag va dig nära, vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt 
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

och jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut


090506

Åh, another day is over. Tänkte skriva en rad men insåg att jag var alldeles för trött.

Gnatt


090506

Såja. Ledig idag så nu ska jag ta mej tid o skriva en rad om Stockholmsresan.
Jobbade på torsdag till halv sju sen var de bara o hoppa in i lillbilen o åka. Vi poppade sönder hela vägen ner till rotebro. Såg även några majbrasor. Haha. Framme i rotebro lämnade vi bilen hos Z'as bror sen tog vi pendeln till Stockholm. Där stod en uppklädd Emsie och välkomnade oss :) Vi som kom i mjukisbyxor och var trötta och sletna efter bilresan. Blev massa mys och prat i emsies säng sen blev det natti.

Upp tidigt på fredagen och gick ner på stan och käkade frukost i solen. Så mysigt! Sen gick vi hem till lägenheten igen och gjorde oss fina sen drog vi ner till stan. Kikade runt lite sen gick vi ombord på flyt och käkade mat, drack cider och solade. Riktigt riktigt mysigt! :) När vi suttit där i några timmar så gick vi hemöver och hämtade lite kött och mera dricka och filtar och grejjer osså visade Emelie oss ett jättefint ställe uppe på nått berg där vi satte oss och grillade och åt. Utsikt över hela vattnet. Var massor av ungdommar där uppe på berget, så vi fick inte mysa ifred, men men.
Efter grillningen så gick vi hem, duschade och gjorde oss iordning. Sen blev det förkrök i lägenheten sen drog vi ner på stan. Bestämmde oss för att gå på Laroy. Trevligt ställe men det var så jävla knökfullt med folk där så man kunde knappt röra sej på dansgolvet. Blev runtknuffade av rumpor och bröst, duschade med sprit, piskade i ansiktet av nå fjortisbrudar som åmade sej efter sina turkar och slängde med håret, sen bestämmde vi oss för att gå vidare :P Blev en burgare på grillen sen hemgång.

Lördagen bestod av shopping först sen åkte vi bort till grönan och käkade och drack lite. Nya karusellen Insane var avstängd så Z vart lite ilsken. Hon som längtat efter den sen vi kom till stockholm. Vidare inöver staden med båt sen hem o svira om. Blev förkrök igen. Denna gång var vi nog mer pepp allihopa. Men Emsie som blivit alkoholist han svepa en vinare innan jag och Z ens druckit vår första cider ;) Blev kvarnen där vi hade det skojjs. Sen cheese på donken och hemgång.

Söndag bestod av bakispizza i parken, packning och hemgång.  Glömde såklart lite saker hos emelie men dom har hon skickat med posten nu :)

Som ni ser så blev det mindre och mindre detaljerat för var dag som gick. Orkar inte skriva mer. Men nu vet ni. Ligger massor av bilder uppe på FB och samma bilder fast inte lika många på bdb. Kika vetjja.

Hade det riktigt mysigt iaf, tack emsie :)


090504

Hemkommen från en fantastisk 4-dagars i Stockholm hos sötaste Emsie ♥
Orkar inte skriva mer nu, men text och bilder kommer. Knäppte och filmade en sisådär 250 bilder/filmer. Haha.
Sjukt roliga filmer.

HÖRRU FITTAH, RÖR INTE MIN MUFF !!!  internt, men sååå jävla roligt !



RSS 2.0