Tisdag 31/1

Sitter o suger på en prottedrink jag. Bara föratt typ. Har nyss kommit in från en långpromenad med M.
Duktig är jag. Börjar jobba 12 och klev upp strax efter åtta bara för att.. Jaa.. Lite, eller ne mycket pga Melwin då men han behöver bara en kiss ute så kan vi ju gå in o sova sen igen ju. Men inte idag! Hunnit med en stadig frukost, dusch, tv-tittande, långpromenad och nu även lite bloggskrivning. Men nu äre strax dags att bege sig.
Stängning idag. Går nog fort som vanligt :)

Nu byta till arbetskläderna sen fara. Tjarå!


Torsdag 26/1

Godmorgon !
Precis tryckt i mig frukosten o sitter o suger i mig sista av proteindrinken. Ska snart dra på mig varmare kläder och ta promenad två för dagen. Promenad ett kan väl dock knappt kallas promenad för den är bara en liten kiss&bajs sväng. Jaa för M, inte mig!

Fick precis dagens program skickat till mig av min pt ;) blir rygg & mage idag. Blir till o dra iväg själv efter jobbet. Pepp som faaan :D

Rengöringsprodukterna jag köpte igår verkar föresten helt fantastiska. Började med dom igår o imorse då och jag ser fan redan skillnad. Mitt ansikte tkr inte om vintern och jag har blivit extra känslig för allt på senaste. Men detta verkar skitbra! De är body shop's toner, cleanser och ansiktskräm med Aloe vera.. För känslig hy. Tack för tipset! :D

Ne, nu måste jag göra nått av dagen. Promenad, bort med M till farmor, iväg till jobbet, träning sen kommer H'et hem ikväll. Myspys :D jaja, hejj mä er!


Frullen.
Proteindrink och en skål med lättkesella blandad med funlight-vilda bär, 1 skivad banan, solrosfrön och sesamfrön. Mätt som en plätt!


Onsdag 25/1

Godnatt!
Eller kan man inte börja ett inlägg så? Tänkte iaf bara slänga upp ett par rader om min dag innan jag lägger mig.

Började dagen som vanligt med stök o bök o promenader och utfodring av odjuret. Vidare bortöver till grannen farmor o plockade upp henne för en tur till Birsta. Farmor shoppade och jag bar kassarna. Sen bjöd jag lilla farmor på mat också. Är jag inte ett underbart barnbarn? Höhö ;)

Efter att vi handlat upp halva Birsta och kånkat in kassar o lådor o säckar så var det ungefär bara hem o vända. Blev en snabb sväng med Zandra tillbaka till Birsta så jag fick göra av med lite pengar med..
Åkte dit bara för o köpa nå nya rengöringsprylar till ansiktet men kom hem med både kläder o smink och rengöring.. Inte dåligt de :p

Hem o lagade mat o färgade håret sen vidare ner till gymmet för ett benpass..
Träningsvärken från gårdagen börjar komma krypande.. Men den bekymmrar mig långt ifrån lika mkt som den väntade värken i ben o rövva :p

Ne nu äre nattning. Tänkte försöka snarka ikapp med tussen här brevid mig.. Nattifnatt


Tisdag 24/1

Jaja, nu har jag vart dålig med bloggandet ett tag.. Blir lätt så när det är jobbhelg och H'et är hemma o sådär. Brukar ju mest blogga när jag har tråkigt, o är ledig o sånt. Aa, nog med bortförklarande.. Kanske ska ta o styra upp det här inlägget så det blir några vettiga rader skrivna iaf.

Öööh.. Lättare sagt än gjort..
Man glömmer ju lixom bort vad man gjort om man inte skriver dagligen. Kan ju iaf säga att jag kommit igång med träningen iaf. Som jag lovade migsjälv. Tränade 4 dagar förra veckan, Jaa det hade kunnat vara fem men nu hans inte de med! Sen var det somsagt jobbhelg då så då fanns inte tid för träning. Igår skulle jag träna men vart slö när ja inte fick med mig sällskap :$ Men idag har jag tränat igen! Dutti jossi!

Fick vara med om lite drama i helgen också. Var ner på macken en sväng på kvällskvisten. Statoil bergsgstan.. Hörde någon ropa efter hjälp.. Min första tanke var att någon blev våldtagen eller rånad.. Vi sprang dit och fick se en tant hängandes ut genom ett fönster.. På 3-4 våningen. Hjärtklappning som fan. Som tur var hade fler än vi hört hennes rop på hjälp och hjälp kom ganska snabbt. Dörrarna in i byggnaden var ju låsta så vi kunde Lixom inget göra. Polis, brandkår och räddningstjänst dök upp och tanten kunde räddas.. Som tur var! Stackars tanten :(

Ne nu ska jag kura ner mig djupare under filten.. Fryser som satan.. Tack för värmen HSB.. Vänligt av er..

Sommarn, halååå?! Kom o rädda mig!



Fredagsbus


Fredag 20/1

Godmorgon på er. Har som vanligt återigen placerat mig under täcket med Melwin. Ignorerade hans försök till att väcka mig in i det sista imorse.. Men tillslut så gav jag upp o tog med mig hårbollen ut en sväng. Nu ska jag masa mig upp igen för lite frukost sen ska vi iväg på playdate med Anna och Mildred. Hihi :D

Återkommer väl med lite bilder sen :)


Roc me out!

Ååååh!
Ligger under mysigaste filten med mysigaste hunden, ser på CSI och har det allmänt mysigt lixom. Trött är jag. I både kropp och själ.

Sov ju somsagt som en jävla mås inatt. Sen blev det lite jobbande 9-18. Lång dag, mot för vad jag är van vid.. Men tiden bara försvinner på nya jobbet. Man hinner bara komma dit så ska man hem igen :)

Efter jobbet tog jag en runda på affären sen hem och laga kycklingsallad och en kall sås på kesella :)

Sen blev det ett pass på EGO. Var nääästan så jag tänkte strunta i det, men jag kom iväg! Stolt över migsjälv som övervann latheten. Men jag är faktiskt taggad nu igen till o komma igång.. Måste bara få in rutinerna.. O bli sträng med maten igen. Eller sträng o sträng.. Men minimalt med kolhydrater och Inge sötsaker på veckorna. Men nu är jag iaf igång och längtar tills vädret tillåter behagliga morgonpromenader igen.

Påtal om mat o sånt. Doftljuset som står här tänt framför mig, med texten "fraises & milkshake" sprider en ljuvlig doft av rostade mackor och the.. Vafan Lixom? Åååh rostade mackor o the.. Ja vill ha... NEJ!!

Blåser nog tammefan ut ljuset nu.


Tisdag 17/1

Huhu, vaken men trött som fan. Vaknade tusen gånger om inatt o varje gång kikade jag på klockan o insåg att jag bara hunnit sova typ 20 min sen jag vakna sist.. Jobbigt. Denna gång vaknade jag o klev upp iaf. Var inte värt o somna om igen. Väckte Melwin o gick ut med honom o nu ska jag hoppa in i duschen. Låååång vaaaarm dusch jag vill ha! Sen blire jobb o ikväll träning.

Gårdagen bestod av sidsjön runt med Syrran, hundarna Frida och Zandra, sen ett pass på EGO. Blev måttligt slut i armarna och väntade mig o vara orörlig av träningsvärk idag.. Men jag lever.. Än så länge ;) efter träning och allt som hör till så blev det en sväng till Arken. Handlade lite nytt till gosen. Han har ju faktiskt växt lite satt!!

Kvällen avrundades hos Paula, där jag blev bjuden på middag och lite surr.

Nu duschen. Häjj


Favoritplats


Söndag 15/1

Godmorgon godmorgon :)
Här ligger jag på Henkes köksgolv och bloggar lite från iphonen. Varför jag ligger på golvet? Javet fan inte. Tänkte göra Melwin sällskap men han gick upp o la sig på min stjärt istället.. Så det vart rätt ensamt här nere endå.. O hårt.. Vems stjärt ska jag få sova på då? Henkes? Haha.

Gårdagen var bra. Riktigt bra. Klev upp tidigt i vanlig ordning sen gick jag o snoozade .. I vanlig ordning :p Vaknade lite för sent men ordentligt utvilad. Sen gick vi en promenad här runt söder. Kallt, men med rätt kläder på så var det riktigt skönt. In i lägan för lite mat i magen sen for vi bort till Tunbyn o busade lite med hundarna.
Lämnade Melwin där med sina kompisar och vi for vidare mot Matfors för en skotertur. Sååå kul! Inte kört nå skoter på hela vintern. Får hoppas på att de blir nån till sväng. Sjukt dåligt med snö tyvärr så vi får välan se hur det blir.

Efter skoterturen var det bara o snabba sig hem o hoppa i duschen. Duktig som vi är så hade vi ju såklart inte bokat nå bord inför kvällen, fastän vi planerat middag på nån fin resturang och sen bio. Blev tillslut biteline då.. Men de dög ju de å. Vidare upp på bion för att se The darkest hour. Kanske ska tillägga att vi fick sällskap av Nisse och Linn också :)

Kvällen avslutade vi med att hämta Lillprutten i Tunbyn och sen tog vi en liten, observera liten, sväng till Nedansjö.. För att hälsa på Fragge och Sandra :p

Jaja, nu har ni fått denna morgons roman att läsa. Nu ska jag ut o gå med emmet. Puss o gull.


Fredag 13/1

Hej!
Har lagt mig i sängen igen jag och väntar på bättre tider. Så tänkte passa på att skriva några rader.
Blev upptvingad av Melwin imorse. Jag ville verkligen inte kliva upp, men han ville verkligen kissa. Så han var tillslut arg på mig och började skälla. Var bara o kasta på sig kläderna då :p

Så morgonen har bestått av två promenader med vilddjuret, frukost och duschning. Nu har M somnat igen o H han ligger o snarkar fortfarande han.
Själv tänkte jag käka något nu sen blir det jobb.
Känner mig riktigt pigg och utvilad idag faktiskt. Fastän jag klev upp första gången vid 6. Men kan ju bero på att jag spenderade i princip hela dagen igår liggandes. Åkte på en förjävla migrän. Klarade bara av att jobba i 4 timmar sen blev det hem till sängen. Spydde och hade mig. Fyfan. Hatar att få migrän :(

Aja, jobb idag då. Ska bli kul som vanligt. Trivs riktigt bra! Sen har jag ledig helg, o det är ju inte helt fel det heller :) Ne nu ska jag ta o göra mig nå käk.

En bild på när jag invigde min fina tröja som mammsi har stickat :) hon är så duktig så :)


Tisdag 10/1

Får väl återigen inleda ett inlägg med att säga godmorgon. Ligger dock i sängen igen nu och kikar på tv.

Jobbade ju somsagt igår, 7-16. Eller ja, jag blev kvar en halvtimme till. Sen blev det hem snabbt för att hoppa i andra kläder och ta med mig Melwin ut på en promenad o sen tvärs över gatan hem till Zandra där jag blev bjuden på käk :)

Vidare ner på Ego. Nu ska jag komma igång igen! Dock gratisvecka på Ego nu så det var ju inte precis kul o vara där.. Samtidigt som 100 andra.
Avslutade kvällen med hårfärgning och lite surr.

Idag är det tisdag ja. Ledig är jag o! Känns som om jag har 12690743 saker jag vill göra.. Men vet inte hur jag ska hinna med. Däribland hinna umgås med allt folk jag vill umgås med. Men vi får väl se vad som händer då. Blir iallafall en långpromenad med bollen.

Ha en bra dag :)


We all want love

Snart dags för kvällning härborta i korstahooden. Vet inte om jag är så trött dock, men måste sova. Börjar kl 7 imorgonbitti.

Efter jobbet idag så blev det äkte mat o sen bort till Henke för att hämta Melwin och säga hejdå till H;et. Dags för honom o fara till Sthlm på jobb igen. Alltid lika tråkigt o ensamt när han far.. menmen, what to do what to do. Efter att han farit så tänkte jag bara slappa där 10-20 minuter men det slutade med att jag tvärsomnade o vaknade vid 21.. Ooops!

Äh nu ligger jag under täcket iaf. Fick avbryta bloggskrivandet o springa ut med en nödig hund :p men nu är det färdigkissat o färdigbloggat för idag.

Upp vid 05.30 imorgon! Blir jobb o sen träning trorja. Måste komma igång igen nu. Har fuskat lite för mkt med gosakerna nu. Så nu kör vi igång igen. Inge sötsaker på veckorna och drar ner på kolhydraterna + ökar motionen. Saknar mina morgonpromenader som fan! Helt underbart o starta dagen med en promenad i morgonsolen.. GEMEJ sommar igen!!

Aja, nu skaja vara tyst.. Måste sova!
Bjuder på en sommarbild såhär när vintern börjar bli kallare o kallare.. Gonatt.


Söndag 8/1

Godmorgon!
Strax dags för efterfrukost-promenaden med Melwin. Var ut vid 6 också men var tvungen o snooza lite i sängen efter vi hade varit ute då.

Har iallafall fikat frukost o klätt på mig. Ska snart pussa grabbarna hejdå sen far jag iväg på jobbet. Stängning igår, o stängning idag.. Dock klockan halv 5! Så jävla skönt :D aja, ut i kylan nu. Hejj


Lördag 7/1

Vaken vaken vaken! .. O som alltid dötrött. Känner mig inte utvilad för fem öre. Fattar inte vad det är med mig..

Har iaf varit ut med Melwin och ska hoppa in i duschen nu. Sen blire frulle åt oss båda o sen blire jobb för min del. Vad kvällen sen har att erbjuda återstår att se.

Have a naaajs day!


.


Light a way

Gokväll!
Jag och M Ligger på golvet hemma hos Nisse och kikar på när grabbarna spelar tvspel. Eller jag kikar och M sover.. O jag somnar nog fan snart jag med.

Var bjuden på middag idag hos mammi o pappi. Gottans. O efterrätt blev de o, o presentöppning för Henke, lite i efterskott sådär :)

Mycket mer än så har väl inte hänt idag. Busat massa i snön med Melwin bara. O eftersom det var kallt ute idag så invigde vi Melwins döskalle-huvtröjja :D grymt snygg är han i den! Tycker väl egentligen inte om när man klär på djur kläder men han fick ha den mest för skojjs skull när vi skulle bort o äta :) snygg är den iaf :p

Aja, hörs på!


Free dag

Tänkte lite snabbt slänga upp ett litet inlägg här. Sjukt föresten att jag sitter med tangentbordet i knät o har datorn på på tvn men endå sitter jag o bloggar från telefonen.. Skyller på att min dator suger. Måste verkligen införskaffa mig en ny.

Ledig idag iaf. Skönt. Haft inventering i två dagar på nya jobbet så det blev en del räknande. Körde 06 - strax efter 23 på onsdagen o 06-12 trorja på torsdan.
Har iaf suttit här ett par timmar idag, utan att ha gjort nått egentligen. Lyssnat på musik typ. Sen tig jag o Melwin oss en promenad i finvädret medan Henkbjoern sov som en stock.

Nu ska jag röra ihop lite äggröra trorja. Sen får vi se vad som händer. Pusshaj


2012 då :D

Jamen då var vi inne på det nya året då. År 2012. Jisses. Tycker tiden går så fort nuförtiden. Åren bara rullar på..

Nu har det blivit lite förändring i vardagen också. Har bytt jobb. Trivdes givetvis oerhört bra med alla maxianer på Icat, men har endå varit där sen 07. Så ibland får man chansa lite. Sa upp mig från Ica't och jobbar numera på annan destination ;) fortfarande butik, men endå något helt annat o nytt folk o så. Alltid kul med förändring.

Lovade ju o skriva mera häromdagen, men det blev ju aldrig av. Har varit massor nu på senaste som ni kanske förstår. Massa jobb, julfirande, sluta på Icat, fira nyår och nu börja nytt jobb. Sen har H varit hemma o ledig över hela helgerna o allt så har ägnat kvällar o ledig tid med honom o pluffsen. Därav den dåliga uppdateringen då.

Kan ju lite snabbt berätta om mitt nyår också. Blev middag här hemma hos mig. Jag o några vänner. Trerätters och lite sprit. Efter en kaosartad matlagning så blev det rätt bra endå. Gott blev det o mätta blev vi nog alla. Rammlade in några fler o vi spelade lite spel o drack. Ett rätt lugnt nyårsfirande med andra ord :)

Ne nu måste jag runda av detta. Har lite bilder från jul o så som jag har tänkt lägga upp men det får bli en annan dag. Kan dock bjussa på en bild av en mördad tomte.. Melwin tyckte det passade bra att slita upp honom sådär som en liten avrundning på julen.. Vet inte om det syns så bra, men det låg iaf stoppning i hela lägan, Haha :p

Aja godnatt på er!


RSS 2.0