091128

Jobbat hela dagen lång o nu är jag hemma och väntar på att micron ska pipa.
Lite mat i magen sen måste ja hoppa in i duschen o skynda mej o få till ett utseende. Hur nu det ska gå.
Sen blire lite fest.

nu pep de.
puss

091128

Måååhhhåhåå.
Är trött. Ska nog fan sova nu. jobb imorgon igen.
Jobbade kvällen ikväll o fan vad mkt det har varit. Heela dagen. Fan ska allt folk sammlas på maxi för?
O när ja skulle vara duktig o sortera bland alla pengar o kuponger så hackade jag mej i fingret med en sax också. Skönaste glipan i fingret. Extra skönt när man ska använda handsprit hela tiden typ. Fiifaaan. Fick bli fetingplåster.
Sen när vi stängt igen affären o skulle åka.. då kunde vi inte åka. Tror Amanda ångrade sig där ett tag att hon frågat mej om lift. Låset på bilfanshelvetet hade fryst igen. På bägge sidor. Stod på parkeringen o sprutade i lås-tinings-spray och flåsade i låsten i sisådär en kvart innan jag fick upp dörren. Huuuuuh, skitttttjäävlaaaafittabil. Ska köpa mej en ny. fin. dyr bil :D Om ja hade haft lite mer cash i fickan dvs.
Kom hem mkt senare än vad jag brukar o slängde mej i soffan. O här sitter jag. Chattar lite med bästa vännerna.
Varav alla verkar ska sova nu. Så är väl dags för mej med. Jobb imorgon somsagt. Gissar på en miinst lika kaosartad dag imorgon. Ställer klockan pååå.. hmm 08.30 trorja. Intressant information för er, javet : )

Imorgonkväll blire förmodligen lite fest.
Kräm / Josefine



091126

Ooh what a day whaaat aaa daay.
Vaknade, såklart o klädde mej. Sen ner på stan o placera ändan i frisörstolen. Klippte av allt sletet o sen köpte ja färg till utväxten o nån efterbehandling eller vad de var. Sen blev det en tur ut i fulvädret till birsta med lille Lina.
Där handlade vi upp alldeles för mkt pengar.. Ja Zandra.. javet att ja sa att jag inte skulle göra av med så mkt.. men ja kunde inte hålla mej :P haha. När vi handlat klart i birstahuset for vi på systemet o köpte en flaska Jack Daniels till datasnubben som fixade min dator på 1 dag ! :D Bäst ! Den hängde sej nämnligen häromdagen och startade aldrig mera.. Men som turen var så har Papi kontakter som kirrade biffen :D O han fick en wirre som tack.

Sen blev det rusta. O på rusta vart de tammefan bara tok trorja. En snäll kille hjälpte mej o hitta en ljusslinga jag skulle ha, o han tipsade om hur ja skulle ha den o massor. Han tyckte även att jag skulle köpa en slinga med lila ljus.. för de var nånting med mej som fick mej att vara en lila tjej..(?) hahaha. Följde dock inte hans råd utan köpte en med vita ljus och genomskinlig slinga.........

.... trodde jag ja. Vi han bara hem till mej o på med pastan på spisen. O ivrig som jag var öppnade jag förpackningen till slingan med en gång. Men tro på fan att den var grön ? Grejjen med hela skiiten skulle ju vara att sladden inte skulle synas så väl. O de går ju inte så bra med en grön sladd? Vafaan. In i bilen o iväg i spöregnet. In på rusta o lämnade tillbaka skiten. Bort till hyllan med ljusslingor o där stod samma kille kvar.

" Nemen där kommer en liten söt tjej o hon ser välldigt förvirrad ut "

Killen skrattade ungefär lika mkt som vi när ja berättade att jag tagit en helt annan kartong än den han hade pekat på. O såklart så hade dom tagit slut, dom ja skulle ha. Så stackarn fick klättra upp på hyllan o plocka ner skiten åt mej :) Taaack!

Efter hela karusellen på rusta så for vi hem o gjorde gomat, som Lina saltade alldeles för mkt. Seen julpyntade vi. Hängde upp min fina julstjärna b.la. Sen kom min Papi och Tobbe och drack en kopp kaffe. Sen åkte vi bort till nacksta med mitt gammla matbord och stolar som ja sålde till en tjej där. O fick praa betalt + lite extra eftersom vi fraktade skiten.
ÄÄÄntligen blev ja av med det ! Seen hem o färgade håret och installerade alla program ja hade på datorn.
Tråkigt bara att alla bilder ja hade på skrivbordet försvann :( Hade massa fint där ju ;)
Men meen, de viktiga är att datorn är tillbaka :D YEEEY. Mitt liv är räddat :)


Nee, nu måste jag sova. Ska upp o jobba 08 imorgon.
Blev ett långt och utförligt blogginlägg detta.. men de var väl behövligt. Var ett tag sen sist nu :)

PUSS



091114

Igår blev det firmafest. Jisses. Trerätters och påfyllning i glasen så fort dom blev tomma. Sen bjuden på drinkar o grejjer. Spelade lite, men vann inget.. tyvärr :P Sen bar det av till krogen. Memento. Seeeen sviker minnet. Hah.
Bilder kommer.. så småningom. Tack och Heeej

091111

Ledig idag.. o jag har varit duktig igen!
For iväg och tränade med Lina och vi kämpade i två timmar! Sen la vi oss i ett solarium och försökte bli lite bruna.
Dedär med o bli beun verkar jag aldrig lyckas med. Blir bara fräknig hela ansiktet :P Men ska väl börja nu o försöka få mej lite färg trorja.
Nu blire hopp in i duschen sen bortbjuden på middag.
HEEEEIIIII

091108


lägger upp lite bilder.. eftersom inlägget blev så tråkigt :P















Lite blandade gobitar ! <3


091108

Så var det söndag igen..
Helgen ska jag väl inte säga så mkt om.
Skulle komma en spekulant idag.. som ringt på annonsen.. men dom skulle komma imorgon ist.
Äääh de var inge kul o skriva idag. Ska byta om o åka till gymmet. Sen åka med lite paket till Pappsi.
Sen ikväll blire väl söndagsmys? :) mihi.


längtar längtar längtar efter..



/ J

091104

Fan, jag som skulle vara pigg o duktig o hoppa i träningskläderna tidigt idag.. när jag endå var vaken så tidigt.
Men jag har bara hunnit med hälften av mina sysslor för dagen. Säger man sysslor? Ääh.
Tvättsat, diskat och ska nu dammsuga.. sen träna. Men det verkar vara nå klister i soffan.. den lixom håller mej kvar :D Poppar braaa musik på nytvn, smidigt som tusan med usb o grejjan. Bara o koppla i externa hddn i tvn o spela :D IIIH.

Nu ska jag ta mej loss ur klistret och röra på fläsket !



091104

Tjaaao. Här sitter jag. Vaken denna tiden på min lediga dag. Hövva. O då har jag faktiskt varit vaken i flera timmar redan ! Igåår var jag ute o shoppade lite med E. Sen blev det middag i Birsta med la familia. Seen köpte jag en ny Tv :) tiiihiii. En 50 tummare. Mkt nöjd :)
Idaag blev det uppgång tidigt, sen nu har jag börjat tvätta lite. Sen diska, städa, träna, lämna in cv, köpa skor, åka på kalas oo seeen får vi se vad det blir.. hih.
Nu ska ja vänta på o få hänga sista tvätten.. kan se på how I met your mother på nytvn medans jag väntar. Yeey !


/ possey

091102

Eeen nyy daag o nya äventyr : ) Hah. Äventyr på Ica dvs.
Ja just, haha. Igår fick jag beröm av en kund, en ung kille.. Han tyckte att jag hade vackra ögon. Hahaha.
Vad svarar man på sånt? Eeehm... Tack? hehehehehhe. Ungefär så svarade jag. haha.
Ont i skallen harja också. Idag med.. känns skit o börja dagen med huvudvärk. Då vill man bara ligga kvar i sängen o mysa. Jobbar inte så mkt denna vecka.. det ska bli skönt. Ledig i helgen ockå!
Ääh nu hinner ja inte med o sitta här mera..

uppdaterar kanske ikväll :)
krräääm / Jussi

RSS 2.0