Tisdag 27/3

Ledig dag, o tråkigare än fan har jag.
Tog en pw med M imorse.. O de började regna.. Så ja, det var ju in bra start på dagen iaf. Sen har jag fixat naglarna igen idag. Det var kul iaf. Vart jättefint. Körde på lite skimmer på tipparna denna gång istället för o bara köra på franskt. Syns inte så bra på bilden men det glittriga skiftar lite i rosa/vitt/grönt. Nice :)

Nu har jag iaf ätit egen kebabsallad o lagt mig i soffan. Väntar på att klockan ska ticka på så ja får åka o träna..

Heeejj


Taxi Josefin

Trångt i framsätet igårkväll..


Lördag 17/3

Till min stora förvåning stod ett paket o väntade på mig idag på jobbet.. Det var från min nyfunna vän Johanna :)

Helt klart nya favoritmuggen ;)


.


Tisdag 13/3

Min helg


Fredag 9/3

Gårdagen var en konstig dag. Började bra, övergick i SKIT, sen vart det bra igen när jag kom på jobbet och jättebra när Johanna dök upp o skulle stänga med mig :) .. Ja o sen vart det ju bäst när jag kom hem o hade fått en ask choklad av en fin vän :)

Idag har dagen inte ens börjat bra. Sovit dåligt o sovit länge för den delen. Sen vakna ja av att Melwin spydde och jag hade ont i halsen.
Nyss slevat i mig lite kesella och banan o ska bege mig mot jobbet om ett tag. Får se vad det blir av denna dag tillslut.


Torsdag 8/3

Möttes av detta på köksbordet då jag kom hem idag. Till mig lixom :D


Nightynight

Klämmer fan in ett till inlägg innan nattning. Duktigt va!
Har precis klivit ur duschen och en lång dusch. Hetvatten är det bästa som finns! Skulle kunna stå där i 1000 år. Har ju iofs ett badkar, men ligger man i hetvattnet så blir man ju bara pummsig.

Mat vart det förut iaf, o gott vart det. Laxfilé med vitlök&ört-gegga och ris. Mmmmm! Fast blir nog inte så jag tar med mig nån matlåda. Då kommer ingen vilja jobba med mig imorgon :p

Just! Efter förra inlägget så tog jag mig i kragen o bokade klipp och färgtid. Äntligen. Ville göra det i helgen eller tidigare, men fick nöja mig med måndag. Måste bara komma fram till vafan jag ska göra åt detta hår.

Ne nu ska jag stjäla och gömma undan benet Melwin smaskar på, annars kan jag nog inte sova.

2 stängningar sen helg!

Godnatt


.


Onsdag 7/3

Tänkte skriva några rader trots dunkande huvudvärk. Jobbat 7-16 och sen bara farit hem, knaprat piller och slappat i soffan. Måste förmodligen sova för att bli av med skallebanket men vill inte somna för då kommer jag aldrig vakna och då blire Inge middag lagad o då blire Inge matlåda imorgon.. Ja ni hör ju. Så här får man inte sova nått heller!

Visst. Vad har jag mer att berätta?
Håret skulle jag ju fixa, men de har inte blivit av. Tränat har jag inte heller gjort i veckan. Bara promenader, men Inge gym faktiskt. Haft huvudvärk varje kväll nu och ryggen värker i vanlig ordning. Hoppas på att iaf huvudet är som det ska till veckan så fåf jag köra igång igen.

Skrev ju o frågade er om vilken header ni såg i föregående inlägget. Fick några svar o har kikat lite i alla koder och inställningar. Men inte så mkt jag kan göra åt saken. Ni måste uppdatera sidan ifall ni har mig sparad nånstans, o ni som gick via länken på fb kan jag inte ge nån förklaring. Fb är dum. Som vanligt.

Aja. Ska skjutsa in en form med la filéer i ugnen nu så detta har jag inte tid med. Hej!


Gemej svar!

Hörni!? Såg nu när jag följde länken via fb att bloggen har gamla headern fortfarande? Så ser det inte ut när jag ser den. Varken från appen eller när jag ser den via vanliga webben.

Så nån av er som läser kan väl snälla svara på om det är nya eller gamla headern som syns för er?


Måndag 5/3

Hej på mig allihopa.
Ledig idag. Såklart. Är ju bara o kika på vädret så förstår man väl det. Varför kan inte jag få sol o värme på min lediga dag för?

Ligger iaf återigen i sängen hemma hos H och kollar på Melwin som sitter på sin favoritplats och muttrar åt allt som rör sig där utanför. Han låter fan tom farlig ibland. Fast det är han ju också, min lilla mördarhund!

Är ju somsagt ledig idag då, o fick vakna upp här på söder utan H än en gång. Han for på jobb 3 inatt. Trökigt :(
Hade hoppats på finväder idag, så man hade kunnat hitta på nå bus med hundarna ute. Men inte alls lika kul när inte solen vill skina. Aja, vi får väl se vad som händer.. Här kan vi ju inte sitta o gnälla.


Lördag 3/3

Godmorgon. Känns som att dagen idag kommer bli bra, fastän det egentligen är en riktig skitdag..

Sitter och äter lite frukost nu, efter uppstigning nr 2. Var uppe strax innan sju en sväng med Melwin också. Han som har blivit så duktig o brukar sova lika länge som mig.. Men inte idag inte, nu kände han för o jävlas lite trorja. Men nu är jag iaf uppe igen och äter lite kvarg o banan, o en ripped ;) sen blire en längre promenad o sen jobba :)

Var ju o fixade naglarna häromdan. Dom blev jättefina :) hoppas dom håller sig lika fina tills jag ska tillbaka o fylla på. Sugen på lite förändring med håret också. Tänkte ju att ja skulle ha fått det gjort i veckan med, men de fanns ändå inga tider så likabra det så får jag fundera vad jag vill. Blir klipp och färg iaf. Alltid kul med lite förnyelse.

Känns kanske som om man måste lägga i en högre växel på träningsfronten också. Sommaren är ju fan snart här! måste köra lite mera cardio o bli av med dedär som inte ska finnas där :p aja, litar på migsjälv o att det kommer bli bra. Dehär kommer bli en bra sommar! Fick ju btw viktmanchetter i present av Henke. Så jag längtar till ja kan börja med mina lååångpromenader igen, då med lite extra tyngd på fossingarna :D

Ha en bra dag. Puss


Torsdag 1/3

Godmorgon!
Inte så god, men morgon endå. Som väntat så har jag sovit riktigt dåligt. Vakna med huvudvärk.. Ledig är ja o. O klockan är inte ens åtta. Bajsdålig start på dagen. O inte ens kan dwt vara fint väder. Som igår. Bleeeeh!!!
Ska försöka vända detta humör så det blir en fantastisk dag ist :)

Kräm


RSS 2.0