dagens dag

Leeedig dag. Klev upp tidigt och inledde en efterlängtad storstädning. Eller, ah jag hade ju såklart inte längtat efter att få städa men lägenheten längtade nog :) STARKT. Haha.
Han diska undan all disk och cleana köket lite sen ringde mami och frågade om jag skulle med en sväng ut till Birsta. Det gjorde jag.
Köpte en Skurmopp, en hink lite skurmedel och diverse städmojjs. Olyckigtvis satte sig fetjag på moppskaftet i bilen så det nästan gick av, hahah :D skitkvalle (a). HAHA.
Gick en sväng inne på Ikea också och köpte lite småmojjs samt kollade ut en byrå.

Åkte på maxi en sväng och hämtade lönespecen och köpte tårta också!

Väl hemma igen vart det skurning och städning. Sen kom mannen hem. Sen kom mina föräldrar och syster och fikade lite och gav Christian sina lite försenade födelsedagspresenter :)
Sen fick vi mer besök av Christians föräldrar som kom med byrån som jag tidigare kikat ut på Ikea, snällt.

fika fika, sen åkte dom hem och här sitter jag nu. Hungrig som en sate. Josie vart utan middag idag för hon städade för duktigt.


sssssssssådär, heipa.

om tre dagar äre playan!

Christians 20års fest.

JISSES, JISSES ! !
Den vart bättre än väntat, och jag blev olyckligtvis MYCKET fullare än önskat. Men det måste jag säga var ganska väntat. Hade inte ätit något på hela dagen, inte smart.
Glad vart jag också över att vissa personer inte dök upp.
That made my day!

Träffade mycket roligt folk vartfall, men hade nog varit roligare om inte mitt drickande hade gått överstyr. Jag och Christian förfestade lite ensamma innan folket kom nämnligen.. det resulterade i att både jag och Christian var kalas när första folket började droppa in. Men vad gör det, Christian fyller bara 20 år en gång och det måste ju firas.
Kul o dricka lite med Carro igen :`D  iihi. Synd också att Frida inte joinade skålandet, hon var torris och jobbade kväll. Men hon kikade ju förbi endå :) Det vart en lyckad fest med massor av folk. HAPPY Haapppy.

MEN alla, jag vill be om ursäkt för min dunderfylla, visst jag var full och  kanske jobbig men nogfan hade jag kul :D hahahaha.

image50

BAJSKORVVV

Lite fest igår.
Det var trevligt, dagen idag dvs dagen efter var inte lika trevlig. Varför ska jag jämt drabbas av bakfylla? Huh.
Aja.
Elak är jag med. Åkte till Telia för att hämta fonen. Det var ett problem bara.. När jag köpte telen så var den låst till telia, och jag har halebop. Så jag skickade iväg min nyinköpta, DYRAA telefon för upplåsning. Det lilla kalaset gick lös på sisådär en femhunka till. Nu när telefonen blivit lagad av FUCKING sonyericksson så har dom fifflat bort upplåsningen. Så när stackars jag kom lycklig till Telia för att stoppa i mitt halebop så ville inte min telefon det.
För den är än en gång låst till telia. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.

Köpa tele , någon?

J

Lediga dagar. Fyfan vad skönt. Var ledig igår och är ledig fram till på söndag, då jag jobbar kväll på ica.
Igår var jag fan på topp. klev upp tidigt och skjutsade love till VV. Sen plockade jag upp Frida och vi for och tränade. Efter träningen blev jag taxi till Christian igen, skjutsade honom till Timrå. Sedan åkte jag och Frida och solade. Fräknarna tittade fram lite lätt efter den solningen vill jag lova. Efter det blev det hem och duscha och så sedan stan o shoppa present och tårta till Christian, haha :)

Idag klev jag också upp tidigt och for in till stan och klippte mej, tihi. Sedan blev det lite städning i lägenheten sen ner på stan igen och reashoppade lite. Vart en klocka, örhängen och några ringar :) Tog en fika med kära mami också.

Sitter hemma nu och filar på mina OTROLIGA PS-skills. Haha, har fan glömt bort allt.
Ska strax dra mig mot birsta och hämta ut min mobil, (jippie) och sedan vara taxi åt Paula.
Ikväll kanske det blir lite supning, mihiiiii....
Imorgon blir det träning, roligt inlägg osvosvosv  heeeeeeeeipa


image49

/ emojosie


hatar att komma på rubrik till denhär skiten

Har lust o bara spy ur mig massa elakheter och grrrrrrrrrrina griiiiiiiiina grrrrrrina ännu mera.
Så less, på allt.

josies dåliga dag

klämd posie

image48


TOdiLOO

jobbat idag. Gick som smort. Sen handlade jag lite gomat.. Blir potatisgratäng o grejjer ikväll. Deru, kissieman ! :D
for till allsta en sväng och träffade la familia. Titti tobbe och ralle var på besök också. SÖTPAJJJ!!!
Sen vart jag arg.
Jag skulle idag änligen ta mig i kragen och börja träna igen. Behövligt efter all julmat vill jag lova. Ska ju utomlands snart också så man måste ju komma i form. Har inte tränat på ett bra jävla tag nu men idag kännde jag att FAAAN, idag ska jag börja igen. Har ju trots allt träningskort o allt så.
Klädde på mig, for dit och var riktigt tipptopp, men tro på fan. KLART som fan att just idag, DAGEN DÅ JAG SKULLE KOMMA IGÅNG igen då är skitstället stängt. typ enda dan någonsin? nyår var det också stängt såg jag på schemat. Men idag? VARFUR!?!??! fan, nu är jag inte pepp på o börja längre. Blir iaf lite sola imorrn. O klippa mej snart.
Sen kanske en hårfärgning. Om håret pallar mer.


ikväll blire kanske bio, eller nått.. heeeipaaaa

Nytt år, nya möjligheter ;D

Så var det över. Kapitlet i boken om år 2007 är nu avslutad.
Över, och snart också bortglömd.


Men visst finns det glada stunder man alltid kommer minnas, och de mindre glada som man inte vill minnas men kommer göra endå. Men 2007 kan endå sammanfattas som ett bra år. långt ifrån perfekt men sååååå sååå mkt bättre än vissa tidigare. Detta år har handlat om en jävla massa trams och lekar i skolan, ett avslut av hela min skolperiod.. studenten.. och en jävla massa supande därtill. Jag skaffade mej jobb, och ett till. Ja, jag hann ju tillochmed flytta hemifrån och för första gången i mitt liv bli sambo. Jag skaffade körkort jag skaffade bil. Ja det mesta hände under året 07. Tråkigt nog har man kommit ifrån många av sina vänner efter studenten. Träffar bara de allra närmaste numera.

Något som gått mkt bättre än förväntat är mitt nyordnade samboskap med älskling. Visste inte riktigt vad jag gav mig in på men vad hade jag att oroa mej över? Vi har det bättre nu än vad vi haft på lääänge läänge <3



aja, jobb imorrn. Men nu ska mannen ha skjuts till sina kära lökringar. Bye

RSS 2.0