Tvättstugeupdate

Tog och panikbokade mej en tvättid sisåhär på fredakväll. Skulle egentligen bara boka till nån annan dag men så vare ledigt ikväll så då slog jag till. Måste få lite rena kläder.. O jag har ju endå bara planerat en hemmakväll ikväll så. Jobbigast är när man som nu, inte finner orken till att gå upp till lägan igen när det bara är en kvart kvar på maskin nr 3. Så då sitter man här o väntar o vääntar o väääääntar på att maskinen ska pipa så jag får hänga skiten. Aldrig har en kvart kännts så lång förut ?! Jaja, snart piper det ( hoppas jag ) då ska jag äta mat med dendär fridan

Here we go

Idag har jag varit duktig. Riktigt stolt över mejsjälv!
Trots träningsvärk i bröst och armar sen måndagens gympass och träningsvärk i låren och stjärten sen gårdagens ridning så drog jag mej ner till ego för ett pass på gymmet. Körde lite axlar och rygg. Kuligt ! Fick ju inviga mina nya träningsbyxor också.

Sen blev det en gourmetmiddag och lite chill sen blev det faktiskt en sväng till ner på ego. Denna gång för ett pass Zumba ! Frida och Paula var med också. Jobbigt vare, o kul vare.. men trodde faktiskt det skulle vara ännu roligare.. Jaja. Nu jävlar är jag igång känns det som.
Jobb imorgon till 16, får se om de blir ett gympass till där på kvällkvisten. Tihiii.

Nu sitter jag i soffan och myser till det lite. Dum och dummare på tvn. Ääh, tror jag sjunker ner i min renbäddade säng strax ist. Längtar ! 


Bildeer

Sitter hemma hos Fridus nu och umgås liite. Hittade lite nya bilder från nyår.. haha.. tänkte dela med mej :D










Haha sniggt!

Rida polle

Tjao :) sitter hemma hos mamma och pappa och kikar lite hockey.. Fast den verkliga anledningen till att jag är här är för att jag tjuvlånar tvättmaskinen en sväng. Måste tvätta upp nå nya sängkläder jag köpt. Varit ute och flängt precis hela dagen. Blev väckt imorse av syrran som ville att jag skulle komma hem till mamma o pappa rida lite. O det ville jag såklart. Finväder och ledig dag.. Så varför inte lixom? Betalade räkningars sen bytte jag om och begav mig ut mot tunbyskogarna. Jag red nordisen Grabben och syrran tog varmblodet Gabby :) blev en liten härlig tur. Så jäkla mysigt i solen. Efter ridningen bytte vi om och gjorde oss iordning för lite shopping. Fick dock stanna en sväng och fånga in ett gäng hästar som rymmt en bit bortanför mamma o pappa. Farligt.. Dom var ute o sprang på stora vägen :/ Blev iaf birsta. Köpte en ny jacka, en svart ripcurl osså köpte jag ett par nya träningsbyxor. Snigga svarta adidas med rosa ränder! Öhm vad mera.. Joo köpte ett träningslinne också, men det ångrade jag mig på så det gick jag tillbaka med. Sprang lite mer ärenden sen hem till mig. Han knappt landa hemma så kom jag på att jag skulle hit till Tunbyn igen och tvätta. O här är jag nu. Farligt o vara ledig.. Blir så dyrt :$ Jaja, långt jävla ajfån inlägg.. = trött i fingrarna!

Världens bästa Rasmus

Lite bilder på mig o Rasmus från juldagen hemma hos Syster & Tobbe :)
Pappa fick för sig att han skulle knäppa nå fina bilder på oss alla barnen också... men dom behåller jag fan för mej själv. Hahaha. Ser ut som om vi är utvecklingsstörda allihopa. Så Ellen och Titti.. ville ni se dom bilderna så skickar jag dom till er ist :P




Beautiful Dangerous

Blev en sen natt igår.. Gjorde ingenting, o la mej i sängen tidigt men blev fan sent endå. Tror jag pratade i telefon till iaf 4 inatt. Men det var skönt o prata lite :) Hade väl egentligen planerat lite utgång igår med dendära Julia, men varken hon eller jag pallade. Så det blev soffan halva kvällen o sängen andra halvan för mej. Mysigt de med. Idag har jag först o främst suttit o kollat upp lite saker på internäätet. Jag är kär.. fan. Vill ha vill ha vill ha ! Fään. Sen har jag nyss varit ner och solat också. Fan, tror jag brännde mej lite t.om :S svider som satan på halsen. Jaja, nu skaja diska lite sen hoppa in i duschen. Ska förövrigt prova min nya plattång sen, som kom igår ! Men som vanligt så har jag ALDRIG tur med internetshopping... dom skickade plattången, o en faktura.. Men dom glömde skicka med "krämen" jag beställde. Fanskap. Ne nu vart de mkt svordommar här.

Ikväll blire iaf jobb. HEJDÅ!

The story

Varit ledig nu i två dagar. Skönt a la satan. Idag har jag umgåtts med min lilla farmor, osså har jag varit i birsta med min syster och sen sååå solade jag, städade lite o sen fick jag besök av två handyman's som hjälpte mej o få upp min tv på väggen i sovrummet. Äntliigen ! Legat här o tittat på tv/kikat datorn sen dess !
Onsdagens lediga dag spenderades först på birsta med mammsi, = shoppade liiite. Höll mig dock från att köpa ett par nya älsklingsskor som inkommit.. fanns i min strl nu o allt.. fan fan fan. Efter shoppingen var jag med Julia, den lilla råttan. Alltid lika trevligt :)

Var o hälsade på Ludde häromdan också. Han var lite ensam o behövde kissa lite, så jag åkte hem till honom och sa hej. Vi tog oss en liten promenix. Mysigt :)












Kinnect !

Här kommer lite bilder från lördagens bravader, då förövrigt bästaste bästa Zandra kommit hem o överaskat mej o alla andra ! Hih. Tänkte först att ni skulle få gissa vad vi gör.. men det kan bli förjävla svårt. Så Kan ju tala om att jag har köpt ett xbox kinnect.. o de är förjävla kul :D Lite suddiga bilder, men blir lätt så när man flyger, sparkar, duckar o åker båt...

Alla fastnade dock inte på bild, men det var Jag, Zandra, Frida, Henke, Fragge, Tobbe, Lina o Nisse och Sabina kom förbi en svängom. Var iaf kuligt ! :D














snösnösnösnösnösnö

Nu är naglarna målade, håret fixat och jag har satt på mej ett ansikte. MEN ska man ut i detta väder så äre bara o dra på mössan, vantarna och storstövlarn. Hade lika gärna kunnat skitit i o göra mej "fin". Haha.
Jajajaja nu måste jag strax ut o gräva fram bilen, sen blire joppa sej lite. Hejdååå



Såhär osminkad o fin ska man vara :D HOST

Lars Winnerbäck - Hjärter dams sista sång

där elljusspåren ledde hem till middagstid
där allting var modernt runt sjuttiosju
där låghusen slutade och skogarna tog vid
där bodde jag, där bodde du
där bodde jag och du

inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig
du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt
jag ville bara vara med dig
jag ville bara vara med dig

nu får jag höra att du lever då och då ifrån en vän
det verkar dom som att allting är okej
jag undrar om du nångång är tillbaks dit igen
och kanske undrar över mig
du kanske undrar över mig

där låghusen slutade och skogarna tog vid
där allt var tyst och stilla som på kort
där nätterna viskade om ett sporrande liv
och när ingenting var gjort
då när ingenting var gjort

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig

men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du


Då när ingenting var gjort

Heejheej. Sitter i min soffa med gosegosfilten och väntar på klockan. Har städat ihop lite och äte mej en julskinka/senaps macka. Gottit. Ikväll blire jobb. Stängning. Undra om folk vågar sig ut i snön för att komma in till oss och handla? Hoppas, annars kommer tiden gå ruggigt sakta.
Gårdagen bestod också av jobb, sen en tur bort till Mammsi och Pappsi där systrarna mina o Tobbe och Rasmus var. Blev middag och filmmys. Hihi. Sen vet jag inte riktigt vad som hände. Om livet någon gång kunde få vara enkelt? Aja.

O så jävla less på snön är jag. Det slutar ju aldrig? Kan bara sommaren komma tillbaka nu. Längtar till domdär mysiga dagarna på stranden, domdär grillningarna på ballen, kvällarna med massa skojj. O jag längtar till snöhelvetet försvinner så jag kan börja använda mina nyinköpta älsklingar !!


Mitt nyår i bilder


































RSS 2.0