090930

Vaken och nyfrukostad, sittandes med träningskläderna här i bloggar lite.
Ska iväg till gymmet strax.
Igår efter jobbet lurade Z in mig på dåligheter. Vi var på MakeUpStores sminkkväll. Hittade massa fint, o ja är inte den som brukar spendera speciellt mycket pengar på smink o så. Köpte iaf ögonskuggor, rouge, pennor och penslar till ett värde av cirkus 750 kronor. Oj hoppsan. haha. Tror aldrig jag har köpt smink för så mkt förut. Fast jag gjorde jag ju inte nu heller iofs. I slutendan betalade jag bara 300 för alltihopa! O då fick jag en nessesär, lipgloss och en till skugga på köpet ! Fick ett presentkort av Z och Emsie när jag fyllde år så ja tog o använde det nu. Plus att man fick 20 % på allt. Kanoners.

Efter dedär så åkte vi o träffade lite folk och var ute o surrade och käkade mat i flera timmar. MUS'ig kväll. hahahahah :D Det var kul. hahaha.





nu träna.

090928

vet inte riktigt vad jag ska skriva men skriver väl någon rad endå.
Haft en ganska bra dag idag, skulle varit ledig imorgon men Erica ringde o fråga om jag ville jobba en sväng imorgon, o de ville jag. Var ett bra pass dessutom så veeeesst. Sen efter jobbet har jag lite planer ;D
Skriver mer om de imorgon... kaaanske !








V.ä.r.d.e.l.ö.s.t


090928

Sådär ja. Idag har jag varit duktig.
Vaknade av att telefonen pep till och jag hade fått ett sms. Inte det roligaste smset att vakna upp till.
Men ah. Menade iaf vad jag skrev.

Klev upp och skulle äta lite frukost. Fanns inte så mkt o välja på för kylskåpet praktiskt taget ekade när jag öppnade dörren. Men blev en macka med lite smör och vatten.. Ehe..
Svirade om till träningskläder och drog ner till gymmet och var duktig där :)
Sen blev det en tur till ica för o handla. Köpte även färdiggrillad kyckling o massa grönt så när ja kom hem gjorde jag med en sallad!  mkkkkkttt gott :D ett litet minus för dressingen bara, för den är ju inte allt för nyttig. Cream fresh ( stavning? ) och italiensk salladskryddmix. APgott. Min lilla syster som lärt mig det.
Nu är jag iaf mätt i magen o ska fixa mej lite.. Höres.


090927

Fest fredag, fest lördag = Trött Josefin.

Blev förfest och Allstars med några gammla vänner i fredags. Sen när det var dags för hemgång så åkte jag runt lite med en annnan vän och surrade lite. Jättesnällt att han ställde upp och skjutsade mej :) taack!
Blev sent, o jag skulle upp tidigt ! Hade iaf kul. Skönt o träffa lite folk man inte sett på länge.

Ställde klockan på 9.00 så fick ju sova 4 timmar iaf.. Sen upp o iväg till Allsta. Vågade dock inte köra själv så fick skjuts :P Blev en ridtur i skogen med syster, på Gabby och Grabben. Det var kuligt. Trodde att jag inte ens skulle kunna gå idag med tanke på att jag redan hade träningsverk sen benträningen med Z, osså en ridtur på det. Men jorå, jag kan gå ;)

Iaf iaf iaf, igår blev det fest igen då. Kvällen började inte alls bra, men det är bara o inte bry sej. Det är bara o skratta åt folket. Pinsamt.
Hamnade på förfest bara en bit bort ifrån där jag bor. Träffade endel bekanta ansikten :) Det var kuul.. Sen vart det krogen och en för full kompis som fick åka hem :P
Blev kvar ett tag till o där med några andra..  fick därimot undvika allstars där ett tag. Fanns folk jag verkligen inte ville träffa där. Så var faktiskt på Bk en sväng, vilket är vääääldigt sällan. Just pga att bara man kliver in på dansgolvet så blir man uppraggad och taffsad på av snuskiga turkar, vilket även hände igår. Yeey.
Blev iaf bjuden på nån drink och hade det trevligt. Oo det är allt ni får veta :O


jaja, nu ska jag diska lite sen ikväll blire lite firande..

 


090925

Ne ska man ta o sova sej lite nu kanske? Fortfarande trött, men endå fortfarande uppe..
Lite besviken över det ena och det andra men det ska det bli ändring på. Eller ja, jag ska försöka få en ändring på det iaf. Imorgon blir det jobb sen ledig helgen... Blir till o skynda på bole direkt efter jobbet så ja kan supa sönder heeeeela helgen ! mm yeeey.  Jag kan också.
Åhh.. längtar tills .. äh. Ingen ide o skriva.

Som vanligt ett mkt givande inlägg som säkert ingen fattar någonting av. Men skitsamma. Skriver mest för min skull endå.

Gnatt.

090924

Fan jag är trött redan. Det riktigt svider i ögonen o dom vill bara stänga sig. Fan !
Klev iaf upp halvtidigt imorse och åkte bort på helex och tränade.. Har fått provapå-kort där nu i 2 veckor så ska försöka ta mej dit ett par gånger iaf. Det gick finfint. Lite seg i benen nu bara :)
Kom hem och gjorde mej lite lunch sen blev det lite snabbshopping. Nu är jag hemma igen o snart ska jag iväg igen. Fast helst hade jag lagt mig i sängen och sovit nu...


090924

Typ nyss hemkommen från filmkväll hos en granne :) Nice. Blev skräckis och lite muuussik. Det var trevligttttt.
Nu ska jag bara farma klart sen blir sängen !

090922

Hemkommen från jobbet dåååråå. Ett 16-22 pass vart det idag.
Innan det så var ja o z ute en sväng o gick o käkade lite :)

dee var de enda..roligt inlägg.. hah. heeej

.

Better never to have met you in my dream than to wake and reach for hands that are not there.


090922

Förlåt, nu vart det en jävla massa uppdaterande. Men whatever.
Tänkte bara slänga upp en print från en msnkonversation med z ikväll. Klockren!



strök över Zandras mail så inte alla små snorfjantar kan se.

090921








090921

Hemkommen från jobbet sen ungefär 2 timmar tillbaka. Kom hem o lagade mej lite mat, som inte lyckades så bra.. men endå. Nu aaway.

Aja, whatever. Slänger upp lite bilder från helgen senare ikväll trorja. Heej

090921

ååh, trött. Måste kasta på mej ett ansikte sen klia ut till bilen. Jobb idag somsagt.
O justja, måste kolla upp om de finns någon tvättid. Börjar bli tomt i tros/strumplådorna :D iih.

nu, hej

090921

Glömde bort bloggen där någon dag.. jag som skulle skärpa mig. Eller ja.. glömde o glömde. Kände inte för o skriva o har skitit i det. Men nu tänkte jag iaf berätta att jag jobbat idag sen åkt till en vän och blivit bjuden på middag sen åkte vi på bio :) Såg flickan som lekte med elden. Den var väl bra.. meen inte alls vad jag hoppades på. Överdriven och ja.. inte ens verklighetstrogen på vissa delar.. och kom igen? Paulo Roberto? Vafan gjorde han i den filmen? Herreguud. Aja, nu måste jag nog sova. Jobb imorgon. Men ah, en trevlig söndagkväll blev det iaf.

O justja ! En sak till. Var in på nya stället i fredags. Memento palace eller vafan de heter.
ha ha ha.. eller javet inte.. Dom kanske bara hade en dålig dag. Oo vääääälllllldigt varierande besökare. Från olika länder, åldrar och jaa allt möjligt. Storkjolarna i kön och ett par som praktiskt taget knullade på dansgolvet.. ja osså har vi gubben som körde upp handen mellan benen på Zandra.
Njee. Dit vet jag inte om jag vill igen.

Gonattski

090917



Would you like you, if you met you?

090917

Tänkte passa på o klaga lite mera. Mått piss hela dagen.. och nu vart det ju inte speciellt mkt bättre.
Vaknade med huvudvärk. Tänkte ändå att jag skulle hitta på något så åkte till birsta o kikade lite. Men medans vi var inne på en butik blev jag plötsligt skityr och illamående. Kändes som om ja skulle kunna ha spytt rakt ut. Fick gå o sätta mig på en bänk sen åkte vi hem. La mej på soffan o låg kvar där. Fan ja vill bli frissssskk nuu.
Får se hur jag mår imorgon.






Men i övrigt så.. lever livet!

090916

Vaknade för någon timma sedan med huvudvärk. Perfekt o starta dagen med det.
Nu tänkte jag äta lite lunch, dricka hostmedicin, ta näsdroppar, ta en ibumetin o sen.. sen kanske åka en sväng.
Vi får välan se.

pic.


090916

Sitter och kramas med Zelda i soffan.. eller mja.. hon försöker kramas med min arm och jag knuffar bort henne.
Hon blir så sjukt gossig ibland. Sådär riktigt jobbigt. Kommer upp i ansiktet o ska slickar o mysas och knuffas. Men hon är söt endå.

Idag har jag gjort lite allt möjligt. Ledig och sjuk.
Började dagen med att göra absolut ingenting. Bara satt i flera timmar. Hostade, snöt mej, knappade på datorn, hostade lite till.. ja.. ungefär så. Sen for jag en sväng till Pappsi o pratade med honom. Han var också hemma o var sjuk.. så vi var sjuka tillsammans ett tag. 
Följde med Frida en snabbis på stan också.. sen mot kvällen så bjöd jag familjen Petersson på Tacosmiddag :) Eller ja.. jag ska väl inte ta åt mej hela äran.. Jag fick ju hjälp med både handlingen och lagningen av maten. Men endå ;P Idol, tacos och lite sällskap.. blev en bra kväll trots allt.


090915

Började dagen med att hosta lite.. eller jag hostade inte lite, jag hostade tills jag nästan spydde.
Tänk att det alltid ska vara värst på morgonen?
Nu sitter jag och farmar lite och funderar på hur dagen ska se ut.

090915

Så var denna dag över.. snart. Vilket påminner mej om att jag måste bädda sängen innan ja går o lägger mig. Eller, bädda? Så kanske man inte säger.. men jag slet bort sängkläderna imorrse så måste lägga på nya innan ja skallar kudden.. jobbigt :(
Vet inte om ja blir bättre eller sämre i förkylningen faktiskt. Halsont har jag inte längre. Det har utbytts mot hosta. Osså rinner näsan.. mysigt. Känns att man inte är riktigt pigg. Helt slut så fort jag gör något. Åt middag med farmor och huvudet känndes som om de vägde alldeles för tungt. Gick hem och la mej på soffan ett tag sen träffade jag Linis. Vi kika på Roast och åt lite popcorn. Nu ska jag ta nå pillran o sen gå o sova bort denhär skiten trorja.

Nattski, vänner och bekanta.

.




Jag ser så.. himla fin ut på denhär bilden... :)

090914

Hemma från jobbet idag.. och hemma ytterligare tre dagar. Känns välbehövligt.
Mår inte så jävla bra. Dricker hostmedicin och knarkar nässpray om dagarna.. och gråter om nätterna.
best time of my life, yeh right.

Nu ska jag bli frisk.. och förhoppningsvis lycklig.. Nångång.
Javet att jag gjorde rätt val, men endå känns det så fruktansvärt långt bort till den dagen jag inser det .. med hela hjärtat och hela själen.

jaja, nu ska jag gå o försöka äta någonting.. o ta några ibumetin.. oo.. ta en dusch..
sen ska jag göra nått. Fastän jag är sjuk så orkar ja inte sitta i denna soffa mer.

peace & love

.

slutatänkaslutatänkaslutatänka

090911

Glömmde att jag skulle bifoga en bild till föregående inlägg.


090911

Så.. vad har jag hunnit med sen sist?
Ingenting.. Eller jo. Färgat håret rött. Var lite tveksam innan men det vart kanoners. Jättenöjd. Thanks L ;P
Mera? Jo, i Onsdags vart det middag på Biteline med typ 25 pers från jobbet. Sammlade ihop lite pengar o spang med Lina på stan innan och köpte lite fina saker till Veronica, hon som var anledningen till att vi träffades. Hon var våran kassaledare men har nu slutat, o alla saknar henne så! Iaf, så käkade vi tacobuffe och hade det trevligt. Sen blev det krogen med ett mindre gäng.
I slutänden var det bara jag Zandra Lina och Amanda kvar. Och nog fan hade vi skojj ;P
Knäpptes en hel del bilder ;P

Aja nu är det helg och jag börjar bli sjuk. Har mått piss hela dagen men härdade ut endå. Så nu äre väl bara o vänta på att sjukdommen bryter ut helt o hållet. Undra om det blir svinis, halsfluss eller bara vanlig förkylning?`
Värsta lotteriet..ehehe..
Vet inte vad som ska hittas på ikväll.. Slutade jobba 4 o nu är jag hungrig och övergiven.. som vanligt.
Menmen. Vad göra? Skitsamma..

I've made up my mind.. trorjag.

090905

Här sitter jag.. har putsat glasbordet utan att lyckas nå vidare. Vettefan vad jag ska göra. Köpa ett nytt trorja. Som inte är i glas. Glasbord och långhåriga katter går inge bra ihop. Inte om man inte vill käka macka med hår på. Iaf iaf iaf, jobbade till sjuu igår. Handlade lite mat o åkte hem o kockade. Käkade och kikade på tv ett tag. Sen följde jag med C ett tag ut o snurra med bilen. Skjutsade lite folk. Sen hem o sov. Idag äre jobb, 16-22 som gäller. Skönt o kunna sova ut ordentligt o endå ha flera timmar på sig innan jobbet börjar.
Funderar på o ta en sväng ut till Pappsi. Men ska väl ringa o kolla så han är hemma först?
Aja, thaats it.

090903

Jag borstade kissarna förut.. precis som jag skrev. Sen klippte jag deras fötter, alltså håret mellan tårna typ. Så det inte ska fastna så mkt snusk där. Sen klippte jag även klorna på dom. :) Så nu är dom fina´. Träffade mammsi också. Men han även med mkt mer. Åkte och tränade. Sen träffade jag frida och vi åkte till birsta och handlade lite. Köpte nya träningsskor, träningsbyxor och ett linne. Hmm, en t-shirt och en mysig hoodtröja. Ja justja, en liten skål formad som ett hjärta också! Sen var jag in på Djurmagazinet och köpte kattsand och nån mat till missarna som ska vara väldigt bra för pälsen tydligen :)
Efter allt shoppande blev det middag med Christian idag igen.

Nu väntas en helg bestående av jobb. Trevligt trevligt.
Ska bli spännande imorgon o se vad som händer.. om något händer? .. Ne? haha.

ska blänga vidare lite på kanal 6. Hejs

090903

Sista lediga dagen för veckan..
Igår gjorde jag ungefär allt och ingenting. Handlade, lagade mat, städade, var till syster, fick besök av Christians föräldrar som kom med present till mig :) jaa. Vad gjorde jag mer? Eh, jag minns inte. Skitisamma. Ny dag nya bekymmer. Sitter nu och väntar på att mammsi ska komma.. Har farmat lite.. och druckit en bananasmoothie. Nuu tänkte jag nog.. vänta lite mer.. o kanske borsta igenom Zelda som hade tovor kände jag.

Aja, höres.



090902

Var på bio igår, såg nyaste Beck! Den var braaa :)
Nu har jag nyss tvättat klart o tänkte hoppa in i duschen. Sen ska jag byta en tröja o köpa lite saker till kissemissarna. Sen får vi se vart vinden bär mig. TJO

RSS 2.0