Godmorgon

.. Eller ska man kanske säga god förmiddag? Blev ju inte riktigt som planerat idag.. Inte igårkväll heller för den delen. Skulle ju lägga mig efter att jag sett klart på criminal minds, men så vart det ju inte. Satt uppe till två halv tre nångång innan jag kom isäng. O kanska givet så resulterade ju det i att jag försov mig idag.

Trots att jag vaknade sent o fick skjuta på hela dagens planer så blev det en morgonpromenad. Håller på kokar ägg nu och slevar i mig en skål kvarg. Sen blire dusch o styra bilen mot njurunda.

Kan ju tillägga att detta inlägg är skrivet från telefonen min. Hämtade hem blogg.se appen igår så måste ju prova. Mkt enklare o blogga såhär via appen än o gå in på hemsidan o logga in. Aja, skynda skynda.


Håll hårt i din goda vän, för därute finns det gott om ormar. Gå med dom som vill dej väl, även om dina fickor är tomma. Glöm dom som vill sänka dej, sudda bort bad minded tjommar. Ju mera dom spottar på mej, desto snabbare kommer jag blomma

Hej igen !
Lovade ju att skriva ett till inlägg idag så jag måste väl hålla mitt löfte då.
Dagen idag har sett ut ungefär såhär:

Morgonpromenad, shopping och lunch i birsta med sis ( köpte nya skor ! ), ner på arbetsförmedlingen men vände lika snabbt ( var tydligen nästa månad jag skulle dit ), käkat gomiddag, shoppat på Ikea med Mamsi, Kvällsträning på Ego.

Sisådära. Kortfattat men nu fick ni ju veta. Och ah.. avslöjade mejsjälv lite där ju.. kunde inte riktigt hålla mej så det blev ett par nya skor endå. Och jag är sugen på ett par till.. får se om det blir dom också.. Köpte även ett örhänge, Guldfynd by Kenza. Jättefint :) 

Nu skajag se klart på Criminal minds sen skaja nog natta. Har en till ledig dag imorgon som jag ska utnyttja till fullo. Ska fan se till o slita mej upp ur sängen lika tidigt som idag och dra ut på promenad. Det är ett löfte till migsjälv!

Nu trorja datorn håller på haverera också. Fan. Går bara o väntar på dan den slocknar helt o hållet.. o tydligen närmar sig den dagen med stormsteg nu.. blogg.se sidan har hoppat upp o ner 3538578 ggr nu under detta inlägg. Eeeh, dags att sluta. Hej!


Oh, got this feeling that you can't fight

Godmorgon :)
Ledig dag idag. Härligt. Ställde klockan på 8.30 och vaknade t.om innan klockan ringde. Ganska olikt mej. Klev upp och hoppade i träningskläderna, fick i mej lite vatten och koffein och tog mej en promenad här runt hooden. Nu har jag fått i mej lite frukost och tänkte nog fara en sväng ut till Birsta. Skriver väl kanske nån rad senare idag också. Ha en bra dag



hahhah ?!

Hold on

Heloo!
Kikar På Ellen show på tvn och har massa hårfärg i håret. Har hunnit med en superskön 6 km's promenad i solen och fått i mig lite frukost. O räkningarna har jag betalat också! Väntar nu somsagt på att tiden ska gå så jag får skölja ur färgen ur håret sen blire lite lunch o lite städning och sen blire jobb ikväll. Känns som en bra dag idag. fast det kliiiiiar i fingrarna för jag vill beställa ett par skor. Jag äälskar skor ! Men skulle ju vara bra o spara lite pengar.. Men vi får se om ja kan hålla mej eller om ja klickar hem ett par nu i veckan.
Ha en bra dag.



The minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long...

H.O.W.L

Jaa men då var det söndag, eller ja.. enligt klockan så är den t.om måndag..
Har lovat mej själv att skärpa mej nu med träningen. Påriktigt. Har ju tränat lite, o gått endel o så.. men på mat delen har det väl slarvats endel. Osså spriten då. Så nu har jag bestämt mej för att inte festa, o äta bättre och träna mera. Lyckades ju rätt bra sist jag tog tag i livet så tänkte väl ta o komma igång igen.

Idag har jag iaf haft en mysdag. Hunnit med massor känns det som. Städat, lunchat i hamnen, tvättat bilar, ätit i Tunbyn, kikat film med Rasmus jaa nu hör ju. En riktig slappsöndag. Hade väl tänkt färga håret också men ja fastnade i soffan framför datorn.. som vanligt. O H har lämnat mej för jobb igen. Alltid lika tråkigt. Menmen..
Nu blire lite mera tv, sen sova.. sen upp o morgonpromenera :)



Handle only with love

Haista Vittu!

Lovade ju att återkomma med bilder från den lilla semestertripen till Finland jag varit på i helgen. Så tänkte väl att jag skulle hålla mitt löfte och lägga upp ett par stycken. Blev dock inte så många. Lämnade kameran hemma o försökte o inte hålla på vifta med iphonen allt för mycket.. är ju inte så bra på o hålla i sakerna efter nåra glas.
Men några bilder blev det, och har telefonen kvar !

Har väl föresten inte ens berättat det, men blev medbjuden på en 2-dagars kryssning till Helsingfors av Henkes chef, Fragges pappa Magnus. Så det kunde man ju inte tacka nej till. Så jag Henke, Emil, Sandra, Magnus och Lina åkte lite båt, drack lite sprit och pratade lite finska. Tackar och bockar för en trevlig resa :)

















Jag saknar dej. Jag hatar dej

Ligger i soffan med datorn i knät och skulle verkigen behöva komma igång med packandet nu. Men jag har skjutit upp det hela dagen. Tänkte göra det före middan men var för hungrig. Så då tänkte jag göra det efter.. men lagade ju iordning värsta grytan och åt alldeles för mycket... Så nu är jag för mätt för o packa ju?
Äh, går väl snabbt och slänga ihop en väska med lite saker.. så.. snart... 

Har iaf varit ledig idag då. Som ja skrev. Klev upp och städade, bytte gardiner o sängkläder o så.. sen kom syrran och mammsi och hämtade mej o vi for på birsta en sväng. Är på jakt efter nya stövlar. Asså fina, med kilklack trorja..  inte gummistävlar. Skitsamma. Inte helt oväntat så hittade jag inga. Bara några armband. 
Efter birsta så plockade jag upp Frida och for till Tunbyn för en promenad och för att hämta en väska till kvällens väskpackande ( som aldrig blir av ).. Vi var ute o utforskade skogarna i en timme ungefär. Sen for vi hemöver igen.. utan väska. Jaja.. skitsamma igen nu. Hööörs.



 




Wanna know who your real friends are? Fuck up and see who's still there.

Nu är jag här igen !
Skrev ju om planerna för lördagen i senaste inlägget.. Blev faktiskt som jag ville.. 7 km morgonpromenad sen en sväng till Birsta med Julia. Fick väl dock tvinga med henne dit för hon ville hellre sova.. men tillslutså. Fast hon lyckades ju ge igen senare på kvällen då hon tvingade med mej på en utekväll. Jag som hade lovat mejsjälv o inte dricka.. fan. Fast jag hade kul. Riktigt kul, med massa kula människor :D

Iiidag har jag jobbat... o imorn ska jag jobba.. Sen är jag ledig ett par dagar. O då ska jag iväg på äventyr. Tihi. Återkommer väl framöver med bilder från det skulle jag tro :) Men så länge så får det duga med lite festbilder från i lördags. Tjao.



















Resten av bilderna får fan inte ens visas här :P


Love for me, it's not who I can imagine myself with. It's who I can't imagine myself without.

Åh jag är ju jättedålig på dehär med att uppdatera nuförtiden. Vissa dagar så har ja så mkt för mej så ja inte ens sitter vid datorn. Sen kommer dagarna då ja verkligen inte har gjort nått speciellt alls, så då har jag ju inget o berätta om här ens? Som idag typ. Fredag. Har jobbat, blivit bjuden på mat.. o ja.. sen typ bara haft fredagsmys. O nu är jag hemma i soffan. Utan nån H o krama på. Han fick ju åka till Norge igen han. Ja men typ sådär då.. Nu har ja inte så mycket mer o berätta om. Roligt inlägg.. haha.
Lördag imorgon.. blir morgonpromenad sen är jag sugen på lite shopping..  Får se vart jag hamnar.
CIAO


Raaaindrops keep falling on my heeeead

Måttligt less jag blir på detta jävla väder. Fick ju ställa in morgonpromenaden idag med. Vaknade till massvis av regn och blåst. Inte alls kul.
Kompenserade gårdagens inställda morgonpromenad med en kvällspromenad ute i Tunbyn. Klockan han bli åtta innan jag kom iväg och inte trodde jag att mörkret kom redan då.. men det gjorde det. För helvete vad mörkt det blev. Första typ 2 km är genom en skogsväg.. så där såg man ju fan knappt fötterna framför sig. Hade tänkt mej en långjävla promenad, men var tvungen o vika av pga mörkret så det slutade på 6 km typ. Tur iaf att jag lyckades få med mej två små hundar och en syster på promenaden.

Vad gjorde jag innan? eehm.. Jo just. Först åkte jag ner på stan och träffade upp Julia och gänget på Taco bar. Blev bjussad på lunch och satt o surrade med dom ett tag. Sen vidare bortöver Korsta och hälsade på farmor.
Hann ju med lite av det inplanderade iaf !

Dagen idag började ju somsagt med samma besvikelse som gårdagen. Ingen promenad.. Men det styrs upp med ett pass på Ego om nån timma! Kanske blir en tur på birsta innan.. sen träning, sen middag på maxianerna på biteline sen ikväll kommer ♥-at hem :) hih. 

Aja, upp med arslet ur soffan är det som står närmast på listan nu. Så up..up.. and awwaaaay !


Don't judge a persons journey until you've walked in their path

Godmorgon, eller ja.. nu äre väl kanske inte morgon längre men endå.
Hade ställt klockan på nio imorse för att ta mej ut på en morgonpromenad igen, men möttes av regn. Inge kul o vara ute i regnet så jag la mej på kudden igen och somnade. Vaknade för ett tag sen och har nyss sköljt ur färginpackningen ur håret. Nu skaja fixa mej lite sen blire en lunch på stan med Julia. Hade tänk hinna med ganska mycket idag så får nog fan ta o runda av här. Måste ju antingen pw'a eller dra till Ego ikväll också.. eftersom vädret förstörde mina planer. Aja.. Hörs på. Heej


jag leeeeveeer

Oj hoppsan. Kan ju börja med o skriva att jag är hemkommen från Turkiet.. fast de hade nog varit bra härligt om jag hade fått varit där enda tills nu. Men icke. En vecka var vi där och det var härligt :) Men nu är man tillbaka i verkligenheten igen. Semestern är slut, jag har fyllt ännu ett år och sen är väl resten samma lika ungefär.
Har ingen ork o sitta o berätta mer om det som hänt o varit. Nu är jag iaf tillbaka och ska försöka hålla igång med skrivandet lite igen :)

Har jobbat ikväll. Hade stängning så kom hem för inte allt för länge sedan. Innan jobbet blev det en morgon pw och sen en snabb frulle. Sen kikade mamsi förbi och vi for bortöver Birsta. Vidare mot stan för o låta gubbarna på besiktningen kika på min bil. Sen blev det jooobbb och här sitter jag nu. Imorgon är jag ledig :)

Aja, nu orkar jag inte knappra på tangenterna nå mera. Imorgon kaaanske.. men bara kanske slänger upp ett bildinlägg. Med bilder från semestern osv. Om ja orkar.




Summertime







RSS 2.0