Hejdå Sverige, heloo Turkey

Heeej! Inte riktigt haft tid o uppdatera.. Har ju semester nuju! Haft en skön första vecka, o denna kommer bli desto bättre. Jag, Fridus och Zätat är påväg till Arlanda nu. Ska steka och parta en vecka på Alanya! Yeeey! Lär väl uppdatera med massor av bilder framöver. Kanske blir nån random inlägg om hur bra vi har det med ;) hööörs, hääj!

2011-07-20

Sitter återigen i soffan, med datorn i knät och funderar på om det ska bli sängen snart. Fast tror ja ska slänga i lite färg i håret först.. o då måste jag ju bli uppe ett tag till. Hmm. Ja vettefan om ja orkar.
Idag har jag hunnit med massor! Morgonpromenad, fixat nytt pass, stekt på tranan med Julia, skjutsat mamma & pappa till h-sand, lunchat med syrran, kört ett benpass på ego, hämtat hem mamma & pappa från h-sand igen. Sådär.. ! Ska fan ta o slänga i dendära färgen också så har ja hunnit med en sak till. Kommer iaf sova gott inatt, är så jävla slut i kroppen efter träningen. Sen vaknar man väl o har världens träningsvärk i benen imorgon. Menmen, thats life ;) Nuuu hårfärgning !

btw, 2 dagar kvar !!!



Jar of hearts

No, I can't take one more step towards you
‘Cause all that's waiting is regret
Don't you know I'm not your ghost anymore
You lost the love I loved the most

I learned to live, half alive
And now you want me one more time

Who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms

I've learned to live, half alive
And now you want me one more time

It took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes
I wish I had missed the first time that we kissed
‘Cause you broke all your promises
And now you're back
You don't get to get me back

Who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

Who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

Who do you think you are?
Who do you think you are?
Who do you think you are?


I'd catch a grenade for ya

Precis hemkommen och tänkte lixom avrunda dagen nu.. snart..
Har varit en bra dag. Åkte ju och sa hejdå igår som jag skrev, trååååååkigt.. men det får gå :P Blev iaf kvar där och öppnade ögonen lite lätt vid 06 imorse. Trött i ögat, men lätt värt de. Somnade omm efter ett tag och klev upp igen vid nio då Z kom och mötte upp mej för lite morgonmotion. Blev en runda runt typ södras elljusspår. Varmt och skööönt. Blev väl en promenad på cirkus 7 km. Tillbaka vid lägan, där vi knappt ens hämtade andan sen vek vi ner mot ego också. Jävlar vad duktiga vi var ! Slutade med att vi promenerat i över en timme och pumpat muskler i över en timme med ! Biceps och axlar. Finemangen.

Hem till min egen läga, duschade av mej och träffade upp nästa kåMpis. Denna gång dendära Julia. Vi köpte oss en kycklingsallad sen drog vi bortöver Alnö.. hmm.. Långt jävla bort på alnö. In genom nån kohage gick vi.. sen gick vi lite mera.. o lite mera.. tills vi tillslut kom fram till en stor strand och lite folk som Julia känner. Han ungefär sätta oss ner på en filt och börja med våra sallader.. sen försvann solen och det vart svinkallt :P Kuuul.

Kvällen har jag spenderat ute i Forsa. Syndade lite och käkade karra och chippe. Men det var jag ju faktiskt tvungen o göra... kunde ju inte låta pojkstackarn äta upp allt själv heller ! Hade nämnligen myskväll med Rasmus.


Avslutade kvällen med en liten tävling...  " Försten som somnar är bäst!! "
Han slockna rätt snabbt ;) hih.


Gatufestbilder

   

      

     

    

    




Loca people, What the F**K!

Heeeeej !
Nu är jag hemma igen efter en minst sagt stressig dag på jobbet. Hunnit sjunka ner i soffan o tagit mej en hårdmacka. Typ första gången jag sitter nu sen klockan 15. Helt sinnes med folk. På en måndag!? Jag som hade väntat mej en lugn kväll på jobbet. Får väl tacka Mami också för att hon kom in med lite piller till mej så jag överlevde kvällen :)

Jag nämnde iaf att jag skulle boka resa tidigare idag. Sagt och gjort ! Alanya 30/7.. Fysatan vad skönt det ska bli!
Jag Zandra o Fridus åker, och det kommer bli wonderful! iih :)

Jaja, nu har ja inge mer o skriva. Slänger upp massa bilder i nästa inlägg sen ska jag åka och säga hejdå till han jag sa hejdå till i söndags, som kom hem igen.. o ska åka igen.. :/  Aja..  Njut av bilderna i nästa inlägg då ;)

2011-07-18

Jag har varit dålig på att blogga på senaste.. javet. Men jag skyller på jobb och soliga dagar.. Nu regnar det.. o ja.. iofs ska jag jobba idag med men ja klämmer in ett snabbt inlägg här endå. Bara för att visa att jag lever. Ska lägga upp massor med bilder från gf osv när jag har tid... Men nu sålänge får ni nöja er med nåra bilder från igår.
Sen ska jag iväg till birsta o förhoppningsvis boka resa...







I'll be back !

RSS 2.0