I'd catch a grenade for ya

Precis hemkommen och tänkte lixom avrunda dagen nu.. snart..
Har varit en bra dag. Åkte ju och sa hejdå igår som jag skrev, trååååååkigt.. men det får gå :P Blev iaf kvar där och öppnade ögonen lite lätt vid 06 imorse. Trött i ögat, men lätt värt de. Somnade omm efter ett tag och klev upp igen vid nio då Z kom och mötte upp mej för lite morgonmotion. Blev en runda runt typ södras elljusspår. Varmt och skööönt. Blev väl en promenad på cirkus 7 km. Tillbaka vid lägan, där vi knappt ens hämtade andan sen vek vi ner mot ego också. Jävlar vad duktiga vi var ! Slutade med att vi promenerat i över en timme och pumpat muskler i över en timme med ! Biceps och axlar. Finemangen.

Hem till min egen läga, duschade av mej och träffade upp nästa kåMpis. Denna gång dendära Julia. Vi köpte oss en kycklingsallad sen drog vi bortöver Alnö.. hmm.. Långt jävla bort på alnö. In genom nån kohage gick vi.. sen gick vi lite mera.. o lite mera.. tills vi tillslut kom fram till en stor strand och lite folk som Julia känner. Han ungefär sätta oss ner på en filt och börja med våra sallader.. sen försvann solen och det vart svinkallt :P Kuuul.

Kvällen har jag spenderat ute i Forsa. Syndade lite och käkade karra och chippe. Men det var jag ju faktiskt tvungen o göra... kunde ju inte låta pojkstackarn äta upp allt själv heller ! Hade nämnligen myskväll med Rasmus.


Avslutade kvällen med en liten tävling...  " Försten som somnar är bäst!! "
Han slockna rätt snabbt ;) hih.


Lämna en kommentar!

Skriv en rad.. eller flera! :

Namn:
spara mej?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0