Torsdag 21/2

Uppe med tuppen, trött som fan. Hunnit med o slängt i en tvätt, och ätit frukost. Sitter nu i soffan o suger på sista skvätten kaffe och spelar Cc.

Ne, om tiden kunde gå lite fortare så man får slänga i tvätt nr 2. Kommer ju fan somna om. Ska hinna bli klar och följa med en sväng till drakborgen sen o. Kul kul :)


En sooolig onsdag

Sitter och bah myser i solen ute i Tunbyn. Sjuukt fint väder. Melle är dock grinig och muttrar och skäller stup i kvarten. Tror dom avverkar eller nått i skogen så man hör röster och maskiner lite dovt. Det gillas inte av surmumrik.

Annars så sitter jag mest och väntar på att klockan ska gå. Ska iväg på inskolning dag två idag. Går nog bra :)
Aja, ha en bra dag!


En Tisdag

Vaken och snart redo att ta morgonpromenaden med Melle, äta frukostkvargen och bege mig till Egot.
Måste fylla i nå papper och ringa nå viktiga samtal först bara.

Var på "introduktion" på ett nytt jobb igår. Spännande. Prova på nått man aldrig förut gjort. Idag ska jag få gå första inskolningsdagen, o jag får gå med Kicki :) så det blir kul. Hon ska få lära mig allt hon kan ;)

Vad mera då? Jo! Tog med mig mefflan igår och mötte upp syster och barna i Sidsjön. Åkte massa madrass, fikade och hade det mysigt. T.om Melle tyckte det var kul o åka madrass. När han inte fick åka med sprang han efter och försökte stoppa madrassen från att åka ifrån han :D kul kul.

Ne nu stampar M med små, bestämda, kissnödiga steg här brevid. Dags o gå ut ! Hejj


Ny vecka, nya möjligheter

Helgen är över och en ny veckan har redan tickat igång.
Blev fullspäckade dagar med fint väder. Picknick och hundbus i juniskär i lördags, följt av middag och öl på Dallan. O söndan blev det massa skoterkörning. Vaknade imorse med träningsvärk i muskler ja inte visste man kunde ha träningsvärk i.. Härlit de.

Idag blire lite bus sen iväg på ett nytt jobb. Spännande :)
 
 

(Dan efter) Alla hjärtans dag

Vaken, nypromenerad och ska snart kasta på mig ett ansikte och åka bort till Pappas kontor och hämta nå papper. Sen lite onödiga måsten. Alltid lika kul.

Igår var det alla hjärtans dag, om nån missat det? Spenderade dagen med Kicki. Käkade lite lunch, tog en promenad, käkade jordgubbar och surra skit. Inte alls fel.. framöver kvällningen hade H bokat bord på resturang brandstation, så vi åkte dit o åt gooood mat och hade det allmänt mysigt bara. Blev en riktigt bra Alla hjärtans :)

Ne nu måste jag sätta fart. Ha en bra dag, och helg.

bortglömd

Som vanligt så har jag helt glömt bort o skriva i bloggen. Insåg dock att det vart mycket roligare nu när Henkas ställt upp ett databord och köpt en större skärm man kan glo på. Blir lixom inte samma sak när man sitter vid en laptop eller framför telefonen.
Så nu ska jag väl försöka hålla igång igen då.. kanske :P Vi får se hur det går.

hejhopp

RSS 2.0