Henrik Hallin, 28 december 2011

Grattis på 25årsdagen Älskling!
Skriver mer sen. PUSS


Tjugoandra december tvåtusenelva

Äntligen landat i soffan!
Har jobbat och varit o hämtat M. Skulle behövt äta något men jag vettefan om jag orkar.

Ryggen mår väl sådär efter dagens arbete. Inte så illa som jag väntat mig så jag är glad endå !

Aja, imorgon blire ett kassapass igen. Längtar inte! Kan gissa på att det kommer vara folktätt nå jävulskt. Men de blir nog kul endå. Ryktas om lite skoteråkning imorgon o, men har väl hunnit bli för mörkt innan jag kommit hemöver. Typiskt.
Ne nu ska jag invänta H'et, som kom hem idag så blire lite tv sen sängen.

Btw, har fått förfrågningar om vad jag åt för hårmacka imorse.. ( som jag skrev i inlägget under ) och för er andra som undrar så var det bara en felstavning.. Mackan var helt hårfri! Jag lovar ;)

Gonatt


A real lady holds her head high, but never her nose

Tänkte bara kasta in ett snabbt inlägg här innan jag måste göra mej klar och ta med Melle ut på en lite längre promenad. Han måste få springa av sej lite för sen ska han få vara ensam ett tag mendans jag åker på jobbet. Sen kommer syster och hämtar honom. Han fick leka med henne igår också. O hon skulle borsta och klippa klor och frisera sina hundar.. o tog min påengång. Hmm... Inte klippa i min Melwin ! Fast det vart väl bra. Han ser lite mer ordentlig ut nu. Inte så strulig.

Aja, promenad sen iväg iväg till Ica't för en dag i mejeriet då. Har föresten laddat med 2 hårmackor med julskinka på. Som jag griljerade i förrgår. Mums så god den vart :D Skulle ju nästan kunna sluka hela.
Aa, nu måste jag rappa på. Ha en bra dag. PUSS


Natten före dan före dan före doppardan!

Jahoopp, då var det bara 2 dagar kvar till julafton.. O 9 dagar kvar tills vi skålar in det nya året, vilket även betyder att det bara är 11 dagar kvar tills jag provar på något "nytt".. Skriver mer om det när vi närmar oss det nya året. Längtar iaf lite :) kommer bli kul!

Tänkte skriva nån rad igårkväll men det orkades inte med. Hade fullt upp hela dagen. Blev en tur till Birsta med Zätat som skulle inhandla julpynt och en julgran, sen hem till henne o Danne och klädde granen. Melwin tyckte att granen var superkul.. Speciellt när han fick jaga den medan Zandra släpade den från bilen ;)
Vidare for vi sen till Tunbyskogarna för att tvätta lite, käka middag och låta hundarna härja i snön. Sen blev det en liten sväng bortöver njurunda också. Zandras föräldrar o Sigge ville ju också träffa Melle. Sigge och Melwin fick busa lite, eller ja.. Melwin fick busa massor och Sigge ville också.. Men han är liiite större så han fick ligga lugnt på golvet och busa försiktigt denna gång :)

Melwin har massor av kompisar nu. Han älskar hundar och han älskar människor! O jag måste nog nästan skryta lite och säga att människor verkar älska honom med. Har inte varit ute med honom en enda gång utan att någon stannat och tittat o klappat o frågat om honom. Världens sötaste Melwin är poppis :D skrytsamt men sant :p Tänk om en annan hade så många "beundrare".. Haha :)

Ne nu ska jag försöka sova. Har varit en lång dag. Massvis med folk på jobbet också. O kommande dagar lär ju inte bli stillsammare. Får väl förövrigt se hur jag mår efter morgondagens mejeripass.. Jag som lovade farbror ryggdoktor o ta det lugnt o försiktigt med ryggen.. Äääh! Godnatt!


Never apologize for what you feel. It’s like saying sorry for being real.

Nu har jag börjat jobba igen. Därav den dåliga uppdateringen.

Sitter i köket med min bomullstuss Melwin i knät. Han försöker äta upp mina byxor tror ja.. gott ! Har utfodrat både honom och mig och snart ska vi ut på promenad nr 2 för dagen. Denna blir lite längre har jag tänkt.
Sedan skulle jag behövt tvätta.. har snart inge rena underkläder.. Men det är fullbokat i tvättstugan och det har det varit bra många dagar nu. Kanske får packa med mej lite och åka till mamma & pappa. Så kan Melwin Ludde och Jack ha jagis i snön under tiden. Får se hur det blir.

Är iallafall ledig idag då. Nästa lediga är om en vecka, nästa tisdag. Kommer nog vara rätt slut efter denna julvecka.. brukar ju bli endel folk. Men jag ska ju inte klaga. Jag har ju fått vila upp mig hemma nu i två veckor så.

Jaa justtja. Igår innan jobbet hade jag tid på en ryggklinik i stan. Har ju inte kännt mig allt för pigg på senaste tiden. Inte kul o knappt kunna böja sig ner när man är 23 år..
Iallafall så fick farbror ryggdoktor kika på mej igår. Han behövde bara lägga fingrarna på min rygg för att konstatera att det var nått som var fel. Han böjde o bände o knäckte min rygg så det knastrade och sprakade och det kändes faktiskt lite bättre. Men han sa att jag hade börjat fått lite förslitningar och nån buktning på nån disk. O att denna värk var min ryggs sätt att varna mig att det är påväg att gå illa om jag inte tar det lugnt.
Jaja. Jag fick nån övning ja ska göra 5 ggr om dan.. osså tänkta på hur jag lyfter osv.. så skulle det förmodligen läka ihop o bli bra igen. Nu vet ni det !

Ne nu ska jag klä på mej lite varma kläder och bege mej ut på en tur med vilddjuret. Bjuder på lite iphonebilder från dagarna som varit som komensation för att jag inte skrivit! Snäll jag är.
Tack o hej.
















Badbilder !












Love never fails. If it fails, then it’s not love

Hemkommen, nyäten och precis landat i soffan med en snarkande pälsboll brevid mig. Varit ute o flängt hela dagen. Har varit på arbetsförmedlingen, köpt julklappar, leksaker, shampoo och balsam till Melwin. Sen var jag Zandra och Melwin bort och hälsade på Johanna också :) I hennes fina hus ute i Sörberge ( trorja vi var.. )
Blev bjudna på gofika och husesyn. O Melle fick busa massa så han vart nöjd han med. Riktigt fint hade hon därhemma, ja eller dom kanske man ska säga. Riktigt så man vart sugen på o köpa hus själv också. Får välan se vart man hamnar tillslut.

Fick föröcrigt tag på ryggubben tillslut också.. Så på måndag ska han få klämma lite. O se om jag måste avlivas eller om de går o laga ryggfan. Känner mej som 85 i ryggen nu..

Nu vilar jag iaf kropp och själ i soffan en stund innan jag ska slå in dagens inhandlade klappar, osså sen bada Melwin. Hoppas han blir glad :D Han lär väl se ut som en liten råtta när han är blöt. Kan knäppa nån bild o lägga upp sen :P Jaja, nu har jag inge mer o dela med mej av.. Hejhopp!



Johanna & Melwin


2011.12.14

Skrev inte så mycket här igår.. hade fullt upp hela dagen. Och dagen idag kommer nog vara minst lika fullbokad.
Har även försökt få tag på ryggubben.. som ska få klämma på min rygg.. men han svarar inte. Dumma..
Nu blire en äggmacka o lite te, sen byta om o fara ut på äventyr!

Hej så länge.


2011.12.13

Haft finfrämmande såhär på kvällskvisten. Syster, Tobbe och baaaaarna kom förbi på en fika. Trevligt värre.
Provade spela lite kinnect sports också.. Men det gick inte så bra för Rasmus har så korta ben :P haha. Får försöka igen när han växt på sig lite ;P
Aja, det var allt för ikväll.. gonatt!



Ida



Rasmus


Hundbus


Lite bilder från när hundarna fick busa i snön idag. Kan ju säga att det var näst intill omöjligt att ta en bra bild på Melwin. O för att inte tala om att ta en gruppbild på alla tre hundarna... 2 lydiga hundar som sitter fint o väntar.. och ett litet bustroll som flänger runt som en galning i snön.. aja.. ni ser ju resultatet här nedan :p


















Always classy. Never trashy. Just a little nasty.

Hejhej.
Här sitter jag och försöker skynda mig och göra klart allt för att sedan åka en sväng bortöver skogarna.
Men jag är dålig på o skynda mig. Hamnar lätt vid datorn en tag..
Har iaf ätit frukost och varit på promenad med vilddjuret. Skulle ha behövt röja undan diskberget och ringa och boka tid hos en naprapat.. som ja skulle ha gjort för 2 veckor sedan.. men blir ju aldrig av.
Blev bättre i ryggen så jag tänkte ju att lite vila kanske gör susen.. o det gjorde det. Tills jag anstängde kroppen igen på EGO häromdan. Känns som en kniv i ryggslutet som pressas djupare in beroende på hur jag rör mej. Skönt.. Jaja, ska ta mej tid o ringa.. nån dag.

Diskberget får nog vänta. Måste skriva klart o posta nå papper, osså måste ja ju bli klar med sista julklapparna.
Undra sa flundra.. om ja tar det en annan dag också. Är ju trots allt ledig ett par dagar till ( happyface ).

Nu är vi föresten lämnade igen. Jag o Melwin. H for till sthlm igårkväll igen. Tråkigt. Vi blev lite ledsna.. Men nu har ja ju Melwin o kramas med, o han har ju mej :D

Aja, nu ska jag vara vuxen och skriva papper.. hehe.. Sen ska jag vara ett barn o bege mej ut o leka i snön, wiiiii. Tar med mej kameran också och knäpper lite kort på busarna. HERRÅ




Pic.


Godmorgon!

Vilket jävla väder?! Har inte ens tittat ut än men har vaknat flera gånger av hur det blåser och smattrar mot fönstren.
Blev en sovmorgon idag. Och brevid mig ligger två som tydligen tänker sova ännu mera :p Funderar på o väcka den ena o tvinga ut honom i stormen o sen gå in o göra oordning frukost till den andra :)

Vet inte riktig hur jag ska göra med Melwin. Vill inte riktigt att han sover i sängen än, han är ju så liten så han kan ju inte hoppa ner själv. Men han älskar o ligga o mysa i sängen, fastän jag varit duktig o låtit honom natta på golvet i sin egna säng. Trots gnäll o bedjan om att få komma upp o mysa.
Men på morgonen får han komma upp i sängen, O då blir han lyckligast i heeeela världen.
O sover han på golvet, då sover han oroligt o vaknar titt som tätt, o då vaknar ju jag också för då måste vi ut o kissa. Var bara första nätterna han sov länge och vi klev upp utvilade bäggetvå.
Men tar jag upp honom, då sover han som en stock. Inge gnäll och Inge mittinatten kissningar. Jag sover dock lika dåligt endå, då jag är orolig att han ska vakna och vilja ner ( men inte kan ) eller tom att han ska ramla ner :(

Hmm.. Jani där kom ett inlägg med morgonens funderingar. Ska surfa vidare lite nu sen väcka upp mina <3an.


I Heart U

Fryser. Fryser som fan. Lägenheten är fan kall hela tiden, o nu är jag i skogen o här är det ju knappast bättre på värmefronten.
Åkte hit för att Melwin skulle gå leka lite med sina kompisar, men det mörknar ju då jävla fort nu så det blev Inge av :/ Dom fick busa lite inne istället.

Imorse fick gudmor Zandra vara barnvakt ett tag medans jag for ut och uträttade några ärenden eller vad man ska kalla det. Spännande!

Nee, nu ska jag titta lite på fettona på tvn osså ska jag ta en powernap trorja. O påtal om fetton så måste jag komma igång med träningen o promenaderna igen! Saknar fan mina långpromenader o än mer saknar jag sommaren. Ge mig!
Aja, hej på mej


Look like a butterfly, sting like a bee.

Nee, inte kan jag sova heller.. tänkte ju komma i säng tidigt. O trött är ja, men jag har fan ingen ro i kroppen till att gå o lägga mej. Har suttit och läst bloggar och kikat runt på lite bilder som jag har på datorn. Är ju ett par stycken kan jag säga. Skulle behövt en rensning där trorja. O för att inte tala om på externa hårddisken. Haha. Shit. Där finns tusentals bilder. Bilder enda sen typ 04 trorja. Såatte... ja.. Endel som behöver tas bort :P

Behöver göra om bloggen också. En ny header är ju verkligen välbehövligt. Men har ju nästan lagt ner o skriva här så har inte orkat engagera mej så mycket. Får se hur länge glöden håller i sig nu. Kanske så pass så jag sätter mej ner o fixar om designen på bloggen. Men bara kanske !

Nene, här kan jag inte sitta o fortsätta skriva massa nonsens istället för att sova. 
Så lika bra o krypa ner nurå, o längta lite efter H. Imorgon får vi sällskap igen :) Wiiie.
Aja, gonatt igen då :)





Jag med och utan löshår.. o lite luggförändringar då.. Haha.. Skillnad? :P   

Act like a lady, think like a man

OJ! Läsarrekord här helt plötsligt. Jag som kände mej jobbig som tjatar om Voffen hela tiden. Både på fejjan och här. Men det får ni fan stå ut med, o det verkar ni göra också :P Haha.

Blogg.se är förövrigt helt knäppt just nu, så vet inte ens om detta inlägg kommer se klokt ut. Ser bara halva textfältet. Så jag skriver lite i blindo.. menmen.

Har iaf somsagt haft besök hela dagen idag igen. Vet inte alls varför jag plötsligt blivit så populär så alla vill komma o hälsa på mej.. ;)
Först kom Paula och plockade upp mej osså åkte vi bort till folkets park och kikade runt lite på mässan där. Sen blev det glögg och bulla hemma hos mej. Gottigott.
Sen kom Julia och Charlien förbi, vi fikade lite mera och busade med Melle :)

När vi slutligen sagt hejdå till sällskapet och brett ut oss på soffan för en vilopaus så kom dendära Anders förbi. Så det blev inge vila för oss inte. Nu har iaf Melwin slocknat på soffan, efter en händelserik dag :)
Imorgon väntar nya äventyr, för oss båda :D

Gonatt.




Don’t get your hopes up, don’t let your guard down.

Godmorgon gomorron !
Sitter och dricker lite the och kikar runt på internet. Har varit ut på morgonkissen på Melwin och fått i både han och mej lite frukost. Tänkte väl snart klä på mej och ta en lite längre promenad med han. Så han får springa av sig lite.
Är ju iaf ledig idag, för 6 dagen i rad. Tog ut lite semester och så, så jag skulle kunna vara hemma med Melle första dagarna. O det var nog behövligt. Även fast Melwin är duktig och sover nästan hela nätterna så sover jag jätteoroligt och vaknar hela tiden? Vet inte inte varför. Men känner mej knappast utvilad när vi kliver upp.
Sen har vi ju så mycket besök nu i början så lika bra o vara lite ledig ;)

Idag ska jag iväg på någon arbetsmarknadsmässa en sväng.. som jag är kallad till. Känns inte så lockande men det kanske finns nå intressant o kika på där. Sen kommer Julia och Charlien och hälsar på, o sen kanske Anders kommer en sväng också. Skulle ha varit bort till Tunbyn en sväng igen också och tränat lite med Melwin utan koppel. Får se vad som hinns med. Nu ska jag sörpla i mig skitsista av theskvätten sen hoppa i lite varmare kläder.
Hörs på, häääj!


Someone like you

Gokväll alla trötta. Ligger o myser lite i soffan med Melwin.. Han myser riktigt ordentligt, trorja iaf?
Vi har iaf haft besök hela dagen lång. Först kom Paula sen kom Zandra osså kom Frida :) Blev lite bus med voffs och så. Senare ikväll blev det middag o film. Fick ett roligt samtal också, får se vad som händer. Spännande!

Nu ska jag ta o skaka liv i denhär tröttmössan så vi kan ta en sista kiss innan natten. Godnatt.


Melwin <3

I fredags åkte jag, mamma och pappa på en liten tur neröver landet.. Anledningen var för att min lilla bebishund var redo att flytta hem till mig.

Underbart fin är han o liten som en prutt. Trodde att han skulle ha vuxit på sig lite mer sen jag träffa han första gången men han är fortfarande tiny. Minst i kullen, o sötast :)

Väl hemma så var han lite försynt o blyg.. Men redan efter en dag har han blivit busig, gosig och han älskar livet!

Igår tog vi en tur ut till Tunbyn och hälsade på Ellens hundar. Melwin blev så glad så han höll på krypa ur skinnet! O Ludde o Jack, som i mina ögon tidigare alltid varit så små o söta, såg plötsligt väldigt stora ut. Men dom kommer bli världens bästa kompisar allihopa :D

Här kommer lite bilder på min underbara Melwin.







RSS 2.0