Natten före dan före dan före doppardan!

Jahoopp, då var det bara 2 dagar kvar till julafton.. O 9 dagar kvar tills vi skålar in det nya året, vilket även betyder att det bara är 11 dagar kvar tills jag provar på något "nytt".. Skriver mer om det när vi närmar oss det nya året. Längtar iaf lite :) kommer bli kul!

Tänkte skriva nån rad igårkväll men det orkades inte med. Hade fullt upp hela dagen. Blev en tur till Birsta med Zätat som skulle inhandla julpynt och en julgran, sen hem till henne o Danne och klädde granen. Melwin tyckte att granen var superkul.. Speciellt när han fick jaga den medan Zandra släpade den från bilen ;)
Vidare for vi sen till Tunbyskogarna för att tvätta lite, käka middag och låta hundarna härja i snön. Sen blev det en liten sväng bortöver njurunda också. Zandras föräldrar o Sigge ville ju också träffa Melle. Sigge och Melwin fick busa lite, eller ja.. Melwin fick busa massor och Sigge ville också.. Men han är liiite större så han fick ligga lugnt på golvet och busa försiktigt denna gång :)

Melwin har massor av kompisar nu. Han älskar hundar och han älskar människor! O jag måste nog nästan skryta lite och säga att människor verkar älska honom med. Har inte varit ute med honom en enda gång utan att någon stannat och tittat o klappat o frågat om honom. Världens sötaste Melwin är poppis :D skrytsamt men sant :p Tänk om en annan hade så många "beundrare".. Haha :)

Ne nu ska jag försöka sova. Har varit en lång dag. Massvis med folk på jobbet också. O kommande dagar lär ju inte bli stillsammare. Får väl förövrigt se hur jag mår efter morgondagens mejeripass.. Jag som lovade farbror ryggdoktor o ta det lugnt o försiktigt med ryggen.. Äääh! Godnatt!


Lämna en kommentar!

Skriv en rad.. eller flera! :

Namn:
spara mej?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0