olycka

Körde av vägen med Christians nya bil igår..
oj, hoppsan :'(

adjöss blonda hår

Going brown igen. JUST JUST NU!

080228

Ledig igår, ledig idag. Sköönt.
Igår var jag och tränade, köpte present åt Emma, var på dollar store o handlade med christian,fragge, patricia och hennes syster.
Idag är jag sjuk, har ont i öronen och kan knappt andas. Ska på apoteket snart, sen färga håret, sen kanske kolla på kissen ( ´blev inte av igår ) sseeeen åka till Rasmus med en present :D Söto <3

undra hur fortsänningen kommer se ut. Osäkert nu...

Grattis vän

Grattis Emma på 20årsdagen :) Wiiiiie.


image56

På lördag skall det supas som alldrig förr.
partey

F.

Jag saknar dej Frida, kom hem :(

image52

080225

Orkade inte updatera som jag tidigare lovade. Känns meningslöst. Fast nu updaterar jag ju endå, för att förklara att jag inte orkar updatera? Haha, confused.
Aja, leess på skiten.
vällllllllldigt.

OCH less på dej med. Duuu äcklar mig så fruktansvärt.
Jag hoppas, hoppas HOPPAS så innerligt att det jag tror inte är sanning.
äh jag överreagerar kanske.
för ovanlighetens skull?

..men du äcklar mig fortfarande flikkaaa!½!EJIO


(upd 2)

Glöm dina bekymmer, Imorgon kommer nya



onsdag

aaah, äh. Ne jag bara skoja, orkar inte upd. Tar det imorgon ist.
HEEEEEEEEEEIIIIIPA!

dags för update

Hååh. Nu sitter man här igen.. och fördriver dagens sista timmar vid datorn.
Så varför inte slösa några minuter på lite meningslös text om vad som hänt i mitt liv på senaste tiden.
Jag VET att ni dör efter att få veta.

Fast vad har hänt då? Det var ju svårare att komma på. Eller jo, jag har sålt bilen. Så nu är jag billös. Känner mig totalt handikappad. Tar mig ingenstans. VAD var livet innan jag skaffade kkort och bil? :S
Har ju också varit utomlands, det får ju inte glömmas bort.
Var på Gran Canaria med Christian och hans familj plus Paulas sambo Björn. Det var trevligt. Skönt o komma från Sverige ett tag. Vädret var väl kanon till o från.. lite blåsigt vissa dagar men annars så. Sista dan pressade jag hårt och det resulterade i tomatröd josie. Som inte försvann förän ett par dagar efter. Spår av den hetssolningen håller precis i detta nu på att flagna bort från mitt ansikte. Men vad gör det. Även Josies måste få ömsa skinn ibland.
På GranCan solade och badade vi, vi åt mat, körde jetskii, kikade på kameler, spanade ut över bergens sluttningar, shoppade, bråkade med horor, festade och hade semester helt enkelt. Måste medge att spanskan jag pluggade på högstadiet och första året på gymnasiet inte gav mig så jävla mkt.. Skulle vara lite fräsig och snacka spanska med taxichaffisen på fyllan påväg ner till playa de ingles. Han skrattade vill jag lova :P Och det kan jag förstå. Haha.

( bilder från resan ses på bdb )

Aja, nu orkas det inte skrivas om det någe mera. Nu blire jobba för fulla muggar, annars bidde de ingen lön för josien nästa månad, icke pra.


image51

RSS 2.0