Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away

Hoppsan ojsan.
Dags att skriva nån rad igen. Fan, jag har börjat bli dålig på dehära igen.
Måste snart fixa håret och lägga på mej ett ansikte, sen kommer Paula och plockar upp mej så ska vi åka på en liten tur. Sen äre jobbet som gäller. Minihuset idag.

I helgen har jag haft fullt upp.. Med nya, men endå gammla "vänner". Fredagen vare ju jobb, sen lite alkohol och bilåkning med lite folk.
Lördagen började jag med mys med familjen. Titti och Rasmus plockade upp mej och så åkte vi till folkets park där det var nån tillställning. Träffade upp mamma och pappa. Sen gick frågeslinga, lyssnade på lite uppträdanden och myste i gräset med lite mat. Blev en sväng till lekparken med Ralle också, så fort han fick syn på den.

Åkte hemöver och åkte bytte om till mer passande kläder för en båttur. Åkte med Christian och Markus ut till matfors och grejjade lite sen åkte vi ut till dom andra där båten stod sjösatt. Åkte och käkade en sväng på Olearys, sen for vi ut på tjuvholmen. Riktigt mysigt. Där satt några fler bekanta ansikten och grillade och drack. Åkte lite vattenskoter, ( kuuuuuuul ) drack alkohol och sjung lägervisor framför brasan. Haha. Surrade massor med världens härligaste Hannah. Smygflatan, haha ;P Blev en lång kväll som till slut slutade med en tur ut till en ö ute i timrå (?) någonstans. Myste i stugan där, bastade lite och sen övernattade vi där ute i ingenstans. Somnade inte förän det var morgon igen. Riktigt trevlig kväll, och kul o umgås lite med domdär gamla rävarna igen. Tihi.

Söndagen sov jag rätt så stor del av. Blev ju båttur från ön o inöver till garaget där vi klev på. Sen skulle vi ta oss hemöver staden också. Dog lite i soffan när jag kom hem. Sen blev det lite film och tacos ute i Timrå med lite folk. En trevlig helg alltså.

Men nu är måndagen förbi, som innehöll promenad med Fridis och sen jobb.
Idag är det tisdag och lönen har kommit. Sköönt. Nu måste jag bara skynda och göra mej iordning. För snart är somsagt Paula här. Tjeeeenixen.


Lämna en kommentar!

Skriv en rad.. eller flera! :

Namn:
spara mej?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0