Men äru en jävla fisk eller? Blubb-bluubb!

Fyfan så jävla trött jag är. Fattar inte. Heeelt slut. Men har väl med bristen på sömn i helgen o göra.
Lämnade söööndsvall på fredamorgon och intog storstan. Bosatte mej med Emsie och Zäääta som vanligt. Denna gång även gratisresa både dit o hem. Han bara komma till sthlm o träffa upp Emsie sen vare bara o sätta igång. Haha. Svirade om till partykläder o satte igång med shottarna.. Vi ville vara i bra form när vi skulle med Zäta på afterwork :P Så vid femsnåret vinglade vi bort till tunnelbanan och for till Bromma och träffade upp Zaaaaaaandris. Hade en sjukt kul kväll. Dock lite för mkt taxiåkandes ... av någon anledning.. Blev taxi för alldeles för mkt pengar bara för att nån var lite för sne, så hela plånkan gled ur fickan o försvann. Men den återfanns tillslut. Tur att jag iaf kunde hålla i grejjerna för en gångs skull.
Somnade seeeent och vaknade tidigt ! Blev en runda på stan sen dax för partaj igen. Lika kul denna kväll. Massa tok bara med ett riktigt härligt gäng. Söndagen blev en slöjävla dag med lite shopping o bakisätning.
Kom hem till sundsvall igen sent på söndakväll o längtade genast tillbaka. Har ju i princip blivit lovad jobb så kanske dags att man flyttar? Who knows..

Iiiallafall jobbat idag då. Varit helt sjukt slö.
Nu skaja dö lite till i soffan. Sen ledig imorrn, Skööönt! Tjarå.



Brudarna kramas med bamsestora ölen !



O själv slog jag på stort o beställde in homers favorit.. Duff beer! :D




Lämna en kommentar!
Postat av: Zandra

KLART DU SKA FLYTTA HIT!! :)

2010-10-05 @ 22:24:20
URL: http://zandrey.blogg.se/

Skriv en rad.. eller flera! :

Namn:
spara mej?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0