Jar of hearts

Så var den lediga helgen över och räkningarna betalda osv osv osv.
Midsommarfirandet blev en trip till Bergafjärden med husvagn, massa mat sprit och goa människor. Synd att vädret vart som alltid på midsommar. Regnigt. Men de blev bra endå. Förtältet höll vad det lovade ! Fast jag var ju en av dom lyckligt lottade som fick däcka i en skön säng inne i husvagnen.. o inte ute i kylan :P Kom massor med roligt folk iaf och festade till det med oss. Badade gjorde vi också ! O varmt vare i vattnet.. faktiskt. Men ingen tror mej när jag säger det.. Haha :)

Hade vädret blivit bättre hade vi väl stannat hela helgen men vi tog vagnen och drog hemöver på lördag eftermiddag. Tanken var väl kanske lite mera fest eller nått på annat håll, men vi han bara så mycket som hem o koppla loss vagnen o slänga i oss lite mat så slockna vi och vakna inte upp förns klockan vandrat iväg alldeles för mycket. Tog oss i kragen och städade ur vagnen iaf och for bort med den matfors. Sen blev det bara en lugn kväll med lite gotta o gitarrspelande :) mys.

Idag, söndag har det inte heller hänt så mycket. Har känt mej bakis fortfarande. Trött som en javet inte vad. Åkte en sväng till skogarna och hälsade på familjen. Där även syster, Tobbe och bästaste Rasmus var på besök. Blev lite vattenkrig med plutten och en powernap på soffan.

Tvingade även ut mejsjälv o gick nära på 7 km ikväll. Kände att det behövdes efter denhär helgen. Nu skaja fan vara duktig och köra hårt hela veckan. Morgonpromenad varje dag och gymma iaf 3 ggr denna vecka. O blire inge gym så blire kvällsjogg ist. Har ju fan rullat på bra hitils och jag närmar mej mitt mål så än ska jag fan inte ge mej. Aja.. dags att sova nu kanske.  O sakna dendära lite.. Godnatt ! ♥



Lämna en kommentar!

Skriv en rad.. eller flera! :

Namn:
spara mej?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0