Aldrig riktigt slut..

Ledig helg. Skönt som in iiii. Men jag har varit lugn.. Även denna helg. Vad äre för fel på mej?
Fredagen blev de lite bus i töva. Sen hade vi bokat relaxen.. men skulle först hem till mej o kocka ihop gomiddag så vart så sent så blev inge relaxande där inte. Satt här hemma o käka o såg på film allihoppa istället dååråå.

Lördagen vaknade jag av att solen stekte mej rakt i fejjan. Hade glömt persiennerna så var väl bara o stiga upp då. Då ringde Scmajkie och ville ha med mej på stan, så vi tog oss en promenad ner till staden, där vi mötte upp massa fler grabbs. Josie och 5 killar, höhö. Tog oss en fika på barista.. iaf vissa av oss.. nåra blev ju praktiskt taget utslängda.. haha. Framöver kvällningen kom Lina.  Vi åkte iväg o mötte upp Nisse och for o handla. Sen lagades det lite mat sen lite film. Sen hade jag lovat o köra lite folk.. iaf dom som hade humöret i behåll.. så gjorde det sen blev det andra bullar.. Jobbig natt.. men ja.. behövligt kanske? Hamnade på norra iaf.. ett bra tag. Javet inte. Mer om det behövs inte skrivas.

Dagen idag började med sooooooool, och två små pojkar som ville komma på besök. Så dom kom hit osså har vi suttit på balkongen i sooolen och myst! Med musik och gitarr. T med hängläppen.. ahha :D Men ack så duktig !
Nu skaja hitt på nått.

På återseende.. eller nått.

TJUE!




Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut


Lämna en kommentar!

Skriv en rad.. eller flera! :

Namn:
spara mej?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0