100304

Heeeej heeej, eller skaja säga chaa chaaa blooggen. Nej, inga sånna fasoner i min blogg inte.
Har haft fullt up på senaste tiden känns det som. Eller javet inte om ja gjort så mkt men endå har dagarna gått fort som fan. Varit ledig tisdag och onsdag. Det har varit sköönt.
I tisdags åkte jag till farmor och fick mej en bit mat, sen åkte jag vidare till Birsta med Lina och provade varenda skinnjacka i hela birsta trorja. Köpte mej en tillslut. De bidde nog bra det. Sen åkte vi till Paula och Ante med en liten present eftersom Paula fyllde år. Träffade hela släkten Olsson, nästan.. Det var trevligt :) Seeen åkte vi till allsta, ööhm.. sen solade vi lite. O efter det blev det sen middag. 

Gårdagen blev fullspäckad den med. Vaknade av att syster rinde o berättade att dom hade tid hos vetrinären med Grazy, lillbäsen :( Kanske skulle behöva ta bort henne tom, för hon är dålig. Så ja klev upp och åkte och köpte ett stort ben till henne sen åkte jag till Allsta och kramades lite med henne. Som tur var så slutade det inte med att hon fick somna in, inte än iaf. Hon fick medicin.. så får vi se vad som händer..

Åkte vidare, handlade lite kääk styrde upp relaxen med lite folk, åkte till ego sen hem för o stresslaga lite mat. Sen ringde H & N o dom var också sugna på relax och käk så de blev lite middagsbjudning i korstahooden. Sen svira vi om till bikinis o ner i relaxen. Sola, basta, ångduscha sej liiite och dricka cider. Jaa, o just.. inte att förglömma.. vi hade lite språkövningar också.. Bara för att inte jag kunde hänga med i svensk-finsk-engelskt snack. Eller ne, svenska vare fan inte heller.. arvidsjaourska.. ääh ja kan fan inte ens stava till skiten :P ahha.
Aja, de blev iaf lite onsdagsmys sådär. Lina jag och grapparna. "slutade" dock med en sjujälva huvudvärk, som höll i sej.. För vaknade idag med huvudont fortfarande..

Försökte bortse från det och åkte på det inbokade Muscle Challenge passet på ego endå idag. Duktig josie. Fast nu ligger jag här i soffan och dör lite. Måste försöka bli av med huvudontet. De är ju jobb ikväll! fifan!.

Har knäppt massa bilder, men Lina sitter och roterar på sin egen tumme så hon har inte haft tid o skickat över dom till mej än.. Men de koooommer de kommmer.. Nu sova sej lite, sen duscha o fixa. Sen Jooobbb.
PÖSS

Lämna en kommentar!

Skriv en rad.. eller flera! :

Namn:
spara mej?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0