Låter bilderna tala.

Ojsan hoppsan.
Här har det varit dött ett bra tag. Men jag har helt ätligt inte haft tid. Har gjort massor. Hela dan varje dag. Både jobbat o haft massa skojjs för mej. Bästaste Zandra var ju hemma en sväng också. Vi stekte på tranan och drack massa alkohol. Sen lämnade hon mej. Men då dök ju bästaste Emsie upp. Viii drack alkohol och spelade vollyboll och grillade marshmallooows och massa sånt bus. O all denna alkohol jag skriver om fanns bara med i bilden för att det var gatufesten.. Blev tis - lördag. O jobb alla dagar utom tis o ons. Täärt. Men Vääärt ! :D hih.
Ikväll vare iaf jobb till 22.. lite övertid på de sen blev det Max med Jessi, Malin och Johan. Surrade tills klockan blev alldeles för mkt, så då vare bara o åka hem o sova.. Men inte fan har ja kommit i säng inte?

Aja, har massvis med bilder o bjuda på. Blev ju inte så mkt vettigt skrivet, bara en snabb samanfattning, så kan ju slänga upp nåra bilder nu iaf. Sen blire sovning, o jobbning imorrn. Sen kanske de kommer ett lite bättre inlägg imorgon :)

Justja, glömde säga.. 1 vecka till semester nu. 6 jobbdagar.. varav nu en avklarad. Så frånomed nästa måndag äre jag som semestrar i fyra hääärliga veckor ! Som jag längtar!

Aja här kommer lite bilder. Lite allt möjligt från dagarna som gått.

























Lämna en kommentar!

Skriv en rad.. eller flera! :

Namn:
spara mej?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0