090101

Nuså. Nu är det över. Äntligen. Alla helger o allt ståhejj.
Nyår igår då. Eller idag. Men det firades inatt. Haha.
Blev iaf en heldag med massa underbara tjejjer. Först träffades vi och åkte stjärtlapp i sidsjön. Vi grillade korv och drack lite varm choklad också. Det var mysigt, men lite kallt. Så vi stannade inte så länge. Åkte istället vidare till en lokal i Skönsmon där Emelie bor ( bodde :( ). Där svirade vi om till bikinis och gjorde iordning bål och frukt och grejjan. Sen in i bastun och poppa musik. Efter att alla var hela o rena så gjorde vi iordning oss, en sisdär 6 timmar innan taxin skulle komma. Men det var bara bra, så man slapp stressa. Ja justja, mat åt vi också ! Till förrätt var det massa snittar och räkor och grejjer, sen blev potatisgratäng och fläskfile, det var gotta. Lite pepparstarkt kanske men så de ska va ;) Till efterrätt bjöds det på kladdkaka med hallon o grädde.

Massor av dryck och vilda diskutioner iochmed leken jag har aldrig, sen kom våra förbeställda taxisar och skjutsade oss till stadshuset. På stads var det lite av en privatfest. Runt 100 bjudna och man kom bara in om man stod med på listan, och givetvis gjorde vi det. Det bjöds på skumpa och massor av dans. Blev erbjuden att få hålla en stor jävla kuk medan nån jävla brat skulle kissa, men tackade artigt nej. Fick även höra om hur fort det gick för en kille.. men han menade givetvis inte vad det lät som. Herregud. Toalettkö's samtal är inte nådiga dom.
Höll på missa hela 12slaget också till råga på allt.
Någon av killarna som höll i festen sa åt oss att alla skulle träffas på torget, så vi gick dit vi.. Stod där ensamma och väntade.. men vartfan var resten av folket? Tre minuter i gick vi tillbaka bara för att kolla läget o där stod ju alla, folket räknade ner 3..2...1 och snabbt som fan fyllde vi våra glas och var med och skålade vi också! Han killen vi hade pratat med hade tydligen missuppfattat det hela.. tackar för den ;P

Det nya året invigdes med lite mer o dricka och en massa dans. Framöver när klockan slagit ytterligare några timmar gick jag och Z ut och försökte fånga en taxi. Men kön på torget var oändligt lång. Fyfan.. och svinigt kallt var det ute.
Lyckades haffa en taxigubbe som kom körandes och han var bokad redan, men vi fick följa med. Så vi åkte runt halva sundsvall och droppade folk med honom, tills han släppte av oss i korsta och ville endast ha en ynka hundring för skjutsen. Supersnällt! Tack Christer. Inte för att jag tror du/han läser min blogg men endå :P haha.

Det var mitt nyårsfirande det. Vad mer ska jag berätta? Jo i tisdags hade vi en liten avskedsmiddag för Emelie också. Hon lämnar ju oss för storstaden nu imorgon. Roligt var det iaf. Och inget hade hon misstänkt. Jag Zandra och Emelie skulle ju bara hyra film och mysa som avslut.. men först skulle vi gå in på bite line för att hämta pengar av mina föräldrar... gick in.. var lite förvirrade sen gick vi in i vippen, och där satt  massor av folk :) Emelie vart lite chockad tror jag :P O det var ju det som var meningen. Vi hade smusslat rätt mkt med dedär på jobbet så.
Sen fick hon lite presenter som vi hade sammlat ihop till. Hoppas hon blev glad över sin avskedsmiddag.
Synd är det iaf, att lilla sötEmelie ska lämna oss. Men vi ska hälsa på !
Justja Emelie. Kom ihåg att göra barn nudå, senast om 8 dagar måste den lilla få börja gro. Jag litar på dej! ;) 090909 youknow !

Jaaja, nu blöder fingrarna.. eller typ inte alls. Men orkar inte bloooGGa nå mer. Får räcka för denna gång.
Tack o Hej, på dej.
/ J

            

     


Lämna en kommentar!

Skriv en rad.. eller flera! :

Namn:
spara mej?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0