nununununununununununu

Sisådär ja, nu äger Josefin en platt-tv. Har dock inte ens packat upp fanskapet ur kartongen. Väntar med det tills jag flyttat. Men då var de ju just dedär med o flytta.. herregud vad segt detta ska gå. Jag var skitpepp på o flytta hemifrån för ett halvår sedan nu, men vafan händer? INGENTING!
Tittade exempelvis på en lägenhet igår.. hade läst annonseringen på lägenheten veckan innan och ringde då för att boka in visning. Det var en telefonsvarare som gick igång.
Rösten berättade om denna lägenhet och sa att det skulle hållas två visningar, en på måndag den 12 och en på tisdag den 13.e. Jobbade kväll på måndagen så det fick bli tisdagen.
Åkte in till staden och sökte efter dendär jävla gatan som lägenheten låg på. Hittade gatan och sedan ställde vi oss utanför i kylan och väntade...
Det kom fler, som också skulle på visnigen.. och vi fortsatte vänta.
Kikade in lite genom fönstrena och lägenheten såg riktigt fräsch ut. Nyrenoverad, ljus och fin.
Efter ett tag kom en man i en liten fyrkantig bil, hoppade ur och frågade om vi var där för visningen av lägenheten.
Javisst var vi det.
- Okej, men lägenheten är redan uthyrd!

grjsgh7483y53tuhergh!!!!!! idiot? fel o informera om det IINNAN folk tar sej dit? Och HUR kan man säga att det ska vara visning på en lägenhet två dagar om man ger lägenheten till första bästa? fuckish.
Känns ganska tärt o vänta nu. Har gått så lång tid, ville flytta "NU" för ett halvår sedan..

Blev iaf bio med Christian, Fragge och Patricia efter visningen som inte blev av. Vi såg Heartbreak kid, sjukt rolig film.

aja, nu ska jag käka lite middag som jag ännu inte hunnit med för jag har jobbat till nio och sen varit för lat för att äta.

heeeeeeeejjjjjjj
image38

Lämna en kommentar!

Skriv en rad.. eller flera! :

Namn:
spara mej?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0